McLaren Olumlu Düşünmek İstiyor

yazar:

kategori:

McLaren sezon öncesi testleri neredeyse başladıkları şekilde dayanıklılık sorunları yaşayarak noktaladı.

Jenson Button son gün su sızıntısı sebebiyle sadece 30 tur atabildi ve takım Avustralya GP öncesinde hazırlıksız durumda.

Eric Boullier: “Geçtiğimiz dört haftaya bakarsak kış test programımız zorluydu. Ancak bu bilinmyen bir şey değildi, geçen yılın bu zamanı bir çok takımı benzer konumda gördük. Bu yıl çok sıkı paketlememizin de karmaşıklığını yaşadık.”

“Genel olarak az mesafe katetmemizle birlikte istediğimiz kadar hazır olamadık, ancak bu durumdan olumlu şeyler edinebilir ve elde ettiğimiz verilerle kendimize hedefler belirleyebiliriz.”

“Sezona zorlu bir başlangıç olacak olsa da hızlıca gelişebiliriz ve McLaren-Honda MP4-30’da saklı büyük potansiyeli ortaya çıkarabiliriz.”


Yorumlar

“McLaren Olumlu Düşünmek İstiyor” için 5 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Sezonun 3-4 yarışı öğrenmekle aracı test etmekle geçebilir. Yeter ki test günlerinde yaşananlar olmasın. Mclaren’in hep daha iyiye ve ileriye adım atarak Avrupa yarışlarında daha güçlü olmasını diliyorum. Bu yıl en iyi hedef 3.’lük olabilir. En kötü hedef ise 5.’lik. Mclaren gelecek yıl çok çok daha iyi olacaktır kanaatimce.

  2. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Henüz çok erken ama mclaren honda gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Sürekli sorun çıkıyor oysa Japonlar için sorun onlara çok uzak bir kelime ama honda mclaren’e baya zarar verdi. Gerçekten Üzülerek söylüyorum bunu ama Avustralya da yarışı bitireme me ihtimali var ve 2 sürücüde yarışı bitiremeyebilir. Umarım toparlarlar.

  3. Tüm olumsuzlukları yaşadık, olumlu olacak günlerde gelmeli artık.

  4. Durum zor, fakat Mclaren 2011 sezonunda ki gibi geri dönebilir, bunu geçen sezon Redbull da yaptı. Bence mümkün..

  5. dılerım sogutmadan dolayı motorda hararet ve buna baglı dayanıklılık sorunu yoktur.yoksa bu sezon cıdden sıkıntılı gecer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir