Mercedes: Bardağın Yarısı Boş!

yazar:

kategori:

Mercedes patronu Toto Wolff takımının kış aylarındaki durumunun Avustralya GP’sinde kazanacaklarını kesin olarak söyleyemeyeceklerini söyledi.

Wolff takımın 15 Mart’taki sezon açılışına her türlü sonuca hazır olarak gitmesi gerektiğini düşünüyor.

“Testleri okumanın her zaman zor olduğunu bilirsiniz. İyi görünüyordu ve bir yarış haftasonunda da bunu kanıtlamalıyız. Bu süreçte her zaman şüpheci olmalı ve bardağın yarısının boş olduğunu düşünmeliyiz. Yine de iyimser olmalıyız.”

Mercedes 2014’teki 19 yarıştan 16’sını kazandı ve Wolff takımının bu konumu korumak için düşünmeye devam etmesi gerektiğine inanıyor.

“Ancak her zaman oyunda önde olmalısınız, gelecekte ve kurallarda ne olacağını görmeli, politik oyunda önde olmalı ve gelecekte hangi teknolojileri kullanabileceğinizi anlamalısınız.”


Yorumlar

“Mercedes: Bardağın Yarısı Boş!” için 9 yanıt

  1. Toto daha önce genelde kötümser yaklaştığını söylemişti. Bu da onun bir sonucu. Sıkıntı yok.

  2. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    “Ancak her zaman oyunda önde olmalısınız, gelecekte ve kurallarda ne olacağını görmeli, politik oyunda önde olmalı ve gelecekte hangi teknolojileri kullanabileceğinizi anlamalısınız.” F1 oyununu çok iyi özetlemiş. Haksız da sayılmaz. Politik oyunlar F1’de her zaman olmuştur. Ama artık bu oyunları bırakmalı F1. Yoksa önümüzde yıllarda yok olup giderler.

  3. Mercedes ustunlugu devam edecektir, ellerinde hala oynamadiklari kozlar var diye dusunuyorum.. Bu mesajlar motor kurallarinda degisiklik yapilmamasi ve avantajlarinin kaybolmamasi icin yapilan zorunlu demeclerden biri sadece..

  4. şevki aksu avatarı

    Bu sezon 2014 gibi olmayacak. Williams ferrarı hatta redbul mercedesi sıkıştıracak.

  5. Toto Wolffun bu tip açiklamalari Christian Hornerin geçen yillardaki samimiyetsiz açiklamalarina benziyor,sorun yasamazlarsa yarisi kazanacaklarini herkes soyluyor,biliyor…

  6. Williams’a çakma motoru veremez 😀 Karı anında boşar valla 🙂 🙂

  7. Son paragraf ilginç.

  8. demekki mercedes çok baskın olmadığını düşünüyor hafif bir tırsma söz konusu
    Bu tırsma Williams kaynaklı ise bir şekilde verdikleri motorla oynayıp işi hallederler yok Ferrari yada Redbull kaynaklıysa şenlik var demektir

    1. Williams’a çakma motor veremez 😀 Susie anında boşar valla 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir