Malezya 2009'da Gece Yarışı İstiyor

yazar:

kategori:

Malezya GP yetkilileri, gelecek seneki aktivitenin Formula 1 takviminde ikinci gece yarışı olmasını istiyor.

Singapur’un Formula 1’deki ilk gece yarışına sahne olacak olmasıyla birlikte Asya’daki diğer pistler de bunu takip etmeyi düşünüyor.

Ve Sepang’ın başkanı Datuk Mokhzani Mahathir, 2009’dan itibaren gece yarışlarına ev sahipliği yapmak istediklerini bildirdi.

Mokhzani: "Hedefimiz, gelecek seneki yarışı gece yapmaktır ve aynı danışmanlar (Singapur’daki ile), aydınlatma sistemini yapıyor."

"(Singapur ile) aynı olmayacak. Bizim aydınlatma sistemimiz, muhtemelen daha iler olacak, pist içi değil. İlgili etkenler hakkında hâlâ çalışıyoruz"


Yorumlar

  1. anti-alonso avatarı

    bence biraz fazla abarttnz arkadaşlar bnce sizin düşündüklerinizi onlar da düşünüyordur bence hem gece yarışı gayet güzel olur bence daha değişik daha heyecanlı..

  2. bende karşıyım abi birini gebertecekler şu pistlerde görecek max ve kankası barnie

  3. ben açıkçası gece yarışına karşıyım yani demek istediğim abd'deki nascar yarışlarındaki gibi yuvarlak şeklinde bi pist olsa karşı çıkmam ama işin gerçeği öyle değil virajlar var ve görüş açısı çok tehlikeli ya yağmur yağarsa ne olacak 60-70 senedir F1 yarışları hep gündüz yarışılıyodu ama singapur gp sini görnmek lazim neler olacak neler değişecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir