Montoya, Bir Kez Daha F1'e Dönüşü Reddetti

yazar:

kategori:

Dün Almanya’nın DPA ajansına konuşan Montoya, kendisini tamamiyle NASCAR’a adadığını ve F1’i düşünmediğini söyledi.

Montoya “Formula 1’den ayrıldım ve insanlar neden sürekli olarak bana aynu soruyu sorarlar bilmiyorum, çünkü ben bu seriye odaklandım.”

“Gerçekte bu tuhaf ve bunlara şaşırıyorum.”

Artık % 100 olarak buradaki kariyerime odaklandım.” dedi.

Montoya son F1 yarışına 2006’da çıktı ve Williams BMW ve Mclaren takımlarıyla galibiyetler kazandı.


Yorumlar

  1. Bu adam bunu soran gazeteciye hele ki daha önce soranların içindeyse girişse bu sefer kızmam 😀
    Yeter yahu bu ne 2'de 1 aynı şeyi sorup duruyorlar adam cağıza, sabır mı dayanır buna. Sonra da diyorlarki agresif. Ne agresifi adam sabır taşı. Basın zevk alıyor böyle şeylerden 🙂 Ulen çoğu kişi görmek istemiyor artık bu haberi. Sanki üstad Jackson'ın konserlerindeki gibi Montoya Montoya diye bağıran var bu f1 tarafından da aynı soruyu sorup duruyorlar. Gelmiyor kardeşim adam zorlamı bizde gelmesine hasret değiliz zaten.

  2. montoya ve schumacher önümüzdeki sezon yarışsa
    tekrar 2002-2003 sezonu gibi rekabet içinde olsalar çok güzel olurdu

  3. fatih kusku sana benden 10 puan kardes en iyisinden

  4. fatih küskü avatarı

    vega_nitro,bu konuyla ilgili sende bir kompleks filan mı olustu anlayamadım acıkcası,hem sevmiyorsun hem de neden gereksiz gereksiz bir sürü yazı yazıyorsun ne garip birşeysin sen ya:DD
    ''seven de çok sevmeyen de'' demişsin ya ya ölçmeyi biçmeyi bilmiyorsun bu konuda ya da gözlerin kör,bak bakalım etrafına senin söylediginle alakalı bir durum var mı? her montoya haberine aynı zırvalıkları yazmakla ne gibi bir kazancın oluyor anlamıs değilim..

  5. ben cok severm montoyayı keske dönse alonso-kubica-grosjean ve buttondan sonra en sevdiğim pilot o =)

  6. montoya gununde oldumu kimse tutamazdi, oldukca hirsli, hizli ve agresif bir pilottu ama cok onemli bir eksigi vardi. yarislarin 300 km, sezonun 17-18 yaris oldugundan bihaber cilginca yarislarini mahvederdi, o yuzdende sampiyon olamadi zaten.

  7. umit isbilen avatarı

    gelse keşke ama çok zor ayrıldıktan sonra bi kaç uzun röportajında gerçekten nefret ederek gittiğini söylemişti…

  8. Montoya'yı sevmeyen de çok seven de. Sevmeyenlerden biriyim Montoya'yı. Ayrıca F1 dışında olduğu için mutlu olduğunu düşünüyorum. Amerika'daki şartlar ve F1'deki şartları düşününce Montoya'nın F1'e dönmek istememesi notmal.

  9. Padokta çok agrasif davranıyordu
    bir o kadarda sevimli :))

  10. Resmen harcandı bu adamFormula 1 de.Gerçekten menajer kurbanı olduğu kesin.Doğal olarak F1 den soğuyarak diğer serilerde umut aradı.

  11. kisisel gorusum bence montoya alonsodan asagi kalir bir pilot degil hic sampiyon olamadi ama olsun ne yazik ki f1 de degil ferrari eger yeni bir isim getiricekse adam gibi bir teklif yapip montoyayi geri getirebilir f1 e

  12. eminim formula 1 severlerin çoğu geri dönmesine çok sevinir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir