Williams Rosberg'i Kaçırmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Son 7 yarışta puan kazanmayı başaran Rosberg, bu sezon takımının 29.5 puanını tek başına kazandı ve sürücüler klasmanında 5. sırada yer alıyor.

Ancak Alman sürücü her zaman kazanan bir araçta olmak istediğini dile getirdi ve son zamanlarda Mclaren söylentileri oldukça arttı.

Williams “O bizim listemizin tepesinde yer alıyor. Kovalainen’in dürüşülmesi halinde Mclaren’in de listesinde yer alıyor ve Norbert Haug’un bir Alman sürücü istediğini düşünüyorum. Göreceğiz.”

“Nico griddeki en heyecan verici sürücü. O bazen bir delik buluyor ve hemen kendisini oraya koyuyor, ilk tur sonunda bazen 3 sıra kazanıyor.”

“O biraz kendisini düşünen ve kibirli birisi ve bu iyi. Pazarlama konusunda o her zaman iyidir ve onun iyi olduğuna asla bir itiraz yok.” dedi.

Williams, pilot pazarının oldukça karışık olmasının işleri zorlaştırdığını düşünüyor.

Williams “Kararlar aylar sonra değil ancak bir kaç hafta sonra bir pozisyon belliği olduğunda verilecek ve umarım hemen ardından ikincisi gelecek.” dedi.

Williams ayrıca test pilotları ve GP2 serisi yarış kazanan ismi Nico Hulkenberg’in F1’de yarışmaya hazır olduğunu düşünüyor.

Williams “O muhtemelen hazır. Ancak her şeyi öğrenmek zorundalar. Herkes hata yapar. Lewis herkesten az yaptı ancak onun gibi birisi ancak 20 yılda bir gelir.” dedi.


Yorumlar

  1. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Rosberg hakkında Williams'ın önemli şahsiyetleri bu şekilde konuşuyorsa Heikki'nin bileti kesilmiş olmalı. Haug'un şu sözü de ilginçti "Valensi'ya da 4. oldu. Bu şimdiye kadar yapabildiği en iyi dereceydi"
    Heikki aslında iyi pilottur ama Mclaren'de pek istenileni veremediği de bir geçek. Rosberg yerine gerçerse gerçekten harika olur. Bayrende ilk yarışında en hızlı tur zamanını elde ettiğini dün gibi hatırlıyorum.

  2. Williams "O muhtemelen hazır. Ancak her şeyi öğrenmek zorundalar. Herkes hata yapar. Lewis herkesten az yaptı ancak onun gibi birisi ancak 20 yılda bir gelir." dedi. sonuna kadar doğru söylemiş

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Lewis için güzel söylemiş. Hulkenberg de oldukça yetenekli. Rosberg in yerini dolduracaktır.
    Rosberg in kişiliği için söylediklerini bende tahmin ediyordum.Bu mclarenin zararına olabilir ama görmeden birşey söylemek zor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir