Berger: “Alonso McLaren ile Şampiyon Olacak”

yazar:

kategori:

Gerhard Berger, McLaren-Honda ekibinin ortaklıklarının başladığı ilk test seanslarında yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen kısa sürede toparlanacağını ve Fernando Alonso ile başarılı olacağını söyledi.

McLaren-Honda’nın başarılı ilk döneminde takımda olan ve takımı iyi tanıyan Berger, yeni ortaklığın da başarılı olacağından emin.

Alonso’nun yeni takımında başarılı olup olamayacağının sorulması üzerine Berger “Evet, o komple bir sürücü. O, daha fazla şampiyonluk kazanmalı çünkü o büyük bir şampiyon. O, sürüşü ve öldürücü iç güdüsü ile 2 şampiyonluktan daha fazlasını kazanabilecek durumda.”

“Fernando çok deneyimli bir sürücü. O, kazayla iyi bir şekilde baş edecektir ve onda bir etkisinin olmasını beklemiyorum. Tekrar yarışmaya hazır olacak.”

“Testlerin iyi geçmemesi ya da ilk yarışların iyi geçmemesi önemli değil. Bu normal. Honda ilk günden rekabetçi olsaydı o zaman şaşırtıcı olurdu.”

“Alonso McLaren ile anlaştığında, öğrenme döneminin olacağını biliyordu. Bu öğrenme sürecinin bir parçası olacağından eminim.”

“Bu tamamlandığında o öğrenme sürecinin tüm meyvelerini almak isteyecektir. Alonso’nun belli alanlarda çok aşırı yeteneği var. Sadece sürüş yetenekleri açısından değil, yönettiği politikada da yetenekli.” dedi.


Yorumlar

“Berger: “Alonso McLaren ile Şampiyon Olacak”” için 20 yanıt

  1. Alonso’da öyle bir şanssızlık var ki. Eğer müslüman olsa yüzyılın cenabeti derlerdi 😀

  2. İnşallah 😀

  3. hala bazı yorumlarda bu şu yenmiş öteki öbürünü yenmiş gibi yazılar var,komik sadece,yetenekli pilotlar bellidir ve yetenek kaybedilmez ve kazanılmaz doğuştan gelir,ricardo nun vetteli yenmesi daha iyi olduğu anlamına gelmez,aynı örnek diğer pilotlar içinde geçerli,sezona daha formda başlayan,daha çok çalış daha iyi hazırlanan bir adım öndedir.neyse gelelim konumuza alonso mclaren ile şampiyon olabilir ve olamiyacağını düşünmek biraz saçmalık olur…

  4. Fernando Alonso asla 3. şampiyonluğuna kavuşamayacak bu imkansız

    vettel hamiton ricardo bottas verstappen kyvat kimi massa gibi kurtlar varken asla

    1. rosberg power avatarı
      rosberg power

      doğru diyorsun özellikle ric çok iyidir. sözde şampiyonların foyasını ortaya çıkartmakta.

      1. dostum ona bakarsan çaylak pilot hamilton alonsoyu yenmişti alonso kimi yi yenid

        bu liste uzar gider vede bu sözü kulağına küpe yap

        şampiyonlar unutulur kahramanlar unutulmaz

        1. kemakinen35 avatarı

          alonsoyu hamilton yendi kac yaris fark !!!!!!!! yanilmiyorsam 109-109 idi !!! ikisininde 4er galibiyeti var !!!!! bu mudur galibiyet !!! birde ricardo ile vettelin arsindaki farki yaz …birde hic bahsetmemissin ron dennis´in yani takimin kimi tuttugundan !!!!!! buna ragmen 109-109 sa puan durumu esit galibiyet varsa !!!!!

        2. kemakinen35 avatarı

          yanlis hatirlamiyorsam ron dennis destekli ,mclaren yetistirmesi ahmilton ile alonsonun puani 109-109 idi 4er yaris kazanma ile esittiler ….esitmisler yanilmiyorsam ama mesela vettel ile ricciardo arasinda daglar fark vardi !!

        3. Ulan bebeye bak 😀 Survivor all-star tanıtımını izleyip izleyip buraya yazıyor 😀 😀

    2. Aynen ilkokul çocuğu.

  5. Kesinlikle 2 den fazla şampiyonluk hakediyor ama zor gözüküyor. Kısmetsiz bir adam maalesef

  6. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Alonso’nun belli alanlarda çok aşırı yeteneği var. Sadece sürüş yetenekleri açısından değil, yönettiği politikada da yetenekli.

    😀

    1. Doğru demiş valla. Siyasete atılsa anında başarı gelir Alonso’dan. 🙂

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        O ise girmeden bunu basarip basaramiyacagi bilemezsin. 🙂 Ama pistlerde bu isin krali oldugu acik. Tipki kendinden once ki ustadlar gibi.

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        Yalan demedim ki 😀

  7. inş. tabkiki tek istediğimiz hak ediyor da

  8. Ferrari taraftarı olmama rağmen gerçekten şampiyon olmasını isterim. Hemde 2015 de. Çok daha fazla şampiyonluk hak ettiğini düşünüyorum.
    İnşallah 2015 de tek bir takım kazanmaz ve süper bir şampiyona izleriz.

  9. Adam hala Ferrari pilotu (!) durun hele önce Ferrari’de şampiyon olsun, sonrasını düşünürüz 🙂 🙂

  10. Umarız boyle olur… fakat, bu adam bence bu talih ile bir daha şampiyon olamayacak hep şanssızlıklar ğeşini bırakmayacak, sürekli yanlıs zamanda yanlıs yerlerde olmaya devam edecek, bır turlu gelmeyen şampiyonluk hırsı, psıkolojısını bozacak, ya kafayı yıcek yada sporu bırakıcak gibime gelıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir