Resmi: Fernando Alonso Avustralya’da Yarışmayacak!

Fernando Alonso, 2015 Formula 1 sezonunun ilk yarışı olan Avustralya GP’de yarışamayacağı resmen duyuruldu.

Barcelona testlerinin 4. gününde kaza geçiren ve beyin sarsıntısı yaşayan Alonso’ya doktorları sezonun ilk yarışı olan Avustralya’da kokpite geçmemesini tavsiye ettiler.

Doktorları Alonso’nun iyileşmesinden memnun olsa da dün akşam gerçekleştirilen testlerde kısa vadede olabilecek başka bir darbenin Alonso’nun daha kötü olmasına sebep olacağı sonucuna varıldı ve doktorlar ilk yarışa katılmaması tavsiyesinde bulundu.

McLaren’den yapılan açıklamada “Fernando’nun doktorları, 22 Şubat’ta test kazası sonucu olan beyin sarsıntısı nedeniyle ona, çevresel riski azaltmasını çünkü bir başka beyin sarsıntısının bu kadar kısa sürede olmasını engellemek için dinlenme süresini uzatmasını tavsiye ettiler.”

“Beyin sarsıntısından sonra her prosedürde olduğu gibi bu şekilde ikinci bir sendrom ihtimalini minimum seviyede tutmak için böyle yapılıyor.”

“Bu tür çevresel riskleri azaltmak için doktorları ona sıradaki Avustralya GP’de yarışmamasını tavsiye ettiler.” sözlerine yer verildi.

McLaren, Alonso’nun yarışamaması halinde onun yerine geçen seneki pilotları KEvin Magnussen’in yarışacağını açıklamıştı.

Takım ayrıca Alonso’nun 28 Mart’ta gerçekleşecek ikinci yarış Malezya’ya kadar tamamen iyileşmesini beklediğini açıkladı.

Açıklama şöyle devam etti: “Fernando’nun doktorları onun zinde ve iyi olduğunu söylediler ve Fernando da yarışmaya hazır olduğunu söylüyor.”


Yorumlar

“Resmi: Fernando Alonso Avustralya’da Yarışmayacak!” için 72 yanıt

  1. Hic kendinizi kandirmayin arkadaslar Alonso bu saatten sonra konumu ve kapasitesi itibariyle sampiyonluk icinde yer alamaz. F1 kariyeri sonlanmisti.

  2. Fernando ve bir çoğu benzer bir etkiye veya darbeye mağruz kalmıştır bugüne değin.. Belki doktorların ve takımın açıkladığı gibi simultane gelişen bir olay sonrasında sarsılmış bir bünyenin dinlenmeye ihtiyacı vardır. Bütün F1 severler yanlışlanana kadar bu bilgiyi kabul etmek zorundadır anlarım da.. Farklı bir senaryo olabileceğini düşünenlere bu tepki nedendir onu bilmiyorum..

    Bir çoğumuz kamuda veya büyük işletmelerde velhasıl büyük organizasyonların içinde çalışan insanlarız.. Çalıştığımız kurumda incelediğimiz bir dosyada veya çözmek istediğimiz bir sorunda yaptığımız hata kurumun/şirketin kimliğini bağlamaz.. Belki sorunlar kurumun yapısal işleyişinden kaynaklanıyordur ama bu sümen altı edilip durum kişiselleştirilir.

    Mclaren hala F1’in en büyük iki takımından biridir. Ama aynı zamanda Fernandodan ve diğer tüm sürücülerdende büyük devasa bir işletmedir. Bir sermaye yapısı/ortakları vardır. Kurumsal kimliğini veya ortaklarından birini zedeleyecek bir açıklamayı doğuracak herhangi bir olaya kaynaklık etse dahi açıklamaz/açıklayamaz. Eğer düşünülen ve açıklananın aksine bir durum varsa bile bunu Fernando açıklayana dek bilemeyeceğiz…

  3. Bende bi teori fıydırayım hazır herkes coşmuşken 😀

    Alonso Ron a Takıma gelirim ama Mercedes Lewisle anlaşamaz ise Mgp ye zıplarım dedi

    Ron da Hondanın durumunu görelim dedi Alo aracın gelişimini görmek için testlere katılacaktı Honda sakız cıkarsa Alo bi bahaneyle geri plana cekilecek ve pit duvarından takıma yardımcı olucakmış gibi bi poziyon verilecekti…
    Ronunda Lewis aşkı malum nasıl takıma katarım derdinde 🙂

    Bunları neden mi yazdım valla bende bilmiyorum salladım öyle 🙂 ama bi yandan da olabilitesi var gibi tamam şaka şaka 😀

  4. gel zaman git zaman bazı şeyler değişir bazı şeyler de değişmez morpheus
    adına, şerefine duvarlara toslananlar, duvarlara toslar nedenleri uzunca bir süre bilinmez….

  5. kendisi iyi olacaksa yarışmasın mclaren ilk yarış itibariyle mercedesle galibiyet mücadelesine büyük ihtimalle giremeyeceğine göre mclarenin kevin magnussenle ilk yarışa girmesinde herhangi bir sıkıntı yok.Önemli olan alonsonun iyi olması şu an için.

  6. Alonso beyin sarsıntısı ğeçirmiş elektrik çarpması deyil .,bunu hala anlamayıp McLaren e yüklemek isteyenlere sadece Güler’im :)) problem yok kewin Avusturyaya çıkar yarışır geçen sezon podyum yapmıştı bu sezon da yapa bilir :)) olmadı tüm sezonu kewin çıkarır Alonso dinlensin bu sezon …

  7. Saglıgı yerinde olsun’da hiç önemli değil 2 3 yarış kaçırması.

  8. Geçmiş olsun Fernando. Tüm dileğim, sağlığına hemen kavuşman içindir..

    Şu anda ben ne isem eminim Alonso da aynı durumdadır. İkimizde F1 aracını ilk defa kullanacak kadar birikimimiz var.

    Arkadaş, bu adam yolda uyumadı ya yoldan böyle çıksın. Benim aklıma en mantıklısı elektrik çarpması geliyor.. Yoksa nasıl bu kadar pelte haline gelinir. Massa nın kafatasından somun çıkardılar yine de bu kadar bilincini kaybetmedi.

    Eğer McLaren bu aracı düzeltmezse ve tekrar yaşanmayacağı garantisi vermezse Alonso nun yarışacağını sanmıyorum

  9. Ne rüzgarmış arkadaş.

  10. Yok arkadaş kesin bir pislik var. Ateşle barut yan yana olunca rahat durmuyor demek ki. Geç de olsa kokusu çıkar.

    Bir arkadaş emniyet kemeri gevşemesi demiş, haklı olabilir. Dale Earnhart olması lazım o NASCAR pilotu. Virajın ortasında gevşediyse kenara kayıp istemsizce direksiyonu çevirmiş olabilir. Ama adamın yaralanmamış veya sarsıntı geçirmemiş olduğuna bahse girerim.

    Takım ayrıca Alonso’nun 28 Mart’ta gerçekleşecek ikinci yarış Malezya’ya kadar tamamen iyileşmesini beklediğini açıkladı.

    12 gün sonraki yarış tehlikeliyse bundan bir hafta sonraki yarış da tehlikelidir. Çocuk kandırmasınlar. Malezya’ya da çıkarmazlar anlarım. Hem iyi olduğunu söyleyip hem de bunu söylemek saçma.

    1. Dostum Yorumunun başı, ortası ve sonu birbiriyle uyumsuz. Başta takım veya alonsoya ikisinden birine çamur atmaya çalışıyorsun (pislik kelimesini kullanarak) sonrasında ise bir örnek vererek kendin sis perdesini aralamaya çalışıyorsun. Nefretin takımaysa hiç hoş değil , alonsoyaysa da o da takımımızın yegane pilotu ona göre 🙂

      1. Benim takımla hiç, pilotla da çok fazla sorunum yok. Alonso’yu tanıyoruz, onun yapmış olabilecekleri de olasılıklar dahilinde o kadar. Bunu düşünüyor olsam da diğer olasılıkları sıralamaya çalışıyorum. Neler olduğunu kim biliyor?

    2. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Doktorlar yaptıkları inceleme de Alonso’da hiçbir sorun görmemişler. Ama önlem olarak biraz daha dinlenmesini tavsiye etmişler.

      Avustralya’ya 11 gün varken Malezya’ya 25 gün var. Alonso Avustralya’da yarışabilirdi ama Allah göstermesin bir kaza daha geçirirse durum daha ağır hale gelebilirdi. Doktorlar Alonso’nun kokpite daha geç oturmasının riski azaltacağına karar vermişler.

      Durum tamamen bundan ibaret. Adam şuan sapa sağlam zaten. Ortada ”pislik” bir durumda yok.

      1. Malezya Avustralya’nın bir hafta sonrasında sanıyordum, kontrol etmemiştim. Bu durumda haklısın.

        1. McLaren F1 (TEE) avatarı
          McLaren F1 (TEE)

          Son 2 yıldır Avustralya ile Malezya arası 2 hafta.

  11. OtonomAktor avatarı

    gün geçtikçe durum garipleşiyor.

  12. 2015: A McLaren Odyssey (spä2000) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (spä2000)

    2015: A McLaren Odyssey (spä2000)
    15 Ara 2014 – 18:24 at 18:24
    ilk önce ilk yarışına çıkabileceğinin garanti edilmesi lazım.

    Garanti edilemedi….

    1. Dostum o zamanlarda herhalde kaza yapmasını düşünmemişsindir, hayır hayır bukadarını düşünmüş olamazsın değil mi !?

    2. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Üfürükçù olsan iyi iş yaparsın Can Buddy…

    3. E anladık onumuzdekı 35 sene daha bunumu yazıcaksın her kaza haberıne.

  13. 3 gün önce konunun lastik gibi uzatılıp adam gibi 2 cümle kurulamamasına işkillendiğimden mütevellit yaptığım yoruma “klasik massathebest teorileri yeaa”, “alonso mclaren’e geldi ya düşman oldu cık cık” diye burun kıvıran saf kardeşlerime kapak olsun bu “malumun ilanı” tadında haber.

    haber alma isteğimizi tepkiyle karşılayıp adam gibi açıklama yapıl(a)mamasını olağan görenler;
    3 haftalık süreçte çocuk doğdu, kollarımıza düştü.

    135 km. hılza giderken savrulup,
    105 km. hızla duvara vurup,
    3 gün hastanede yatıp,
    (kaza tarihinden sonra) 1 ay sonraki ilk yarışa katılamayacak bir pilot.
    buyrun 3 haftalık sürecin doğurduğu çocuğu doya doya sevin.
    ama biraz gözünüzü açın, gözünüzü seveyim.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Yahu sen bu kazanın Honda’nın daha çok gündeme gelebilmek için bilerek yaptırdığını iddia etmedin mi? Ortaya attığın teorilerinden birisi de bu değil miydi? Şimdi kalkmışsın malumun ilanı diyorsun.

      Biraz dürüst ol. Adam beyin sarsıntısı geçirdi ve doktorlar Avustralya’da yarışmamasının doğru karar olduğunu söylemişler.

      Alonso’nun beyin sarsıntısı geçirdiğini takım 1 hafta önce açıkladı zaten. Hala McLaren birşey saklıyor mu gibi saçma sapan düşünceler dolanıyor ortada.

      Pek çok pilot o bölgede rüzgarın kazaya sebep olabileceğini söylüyor. Araç hasar almadığı için en büyük yükün Alonso’ya bindiği ve bunun fizik kuralları içinde normal olduğu söyleniyor ama burada hala artık komik olmaya başlayan teorileri zırvalıyorlar ki bunlardan birisi de sensin.

      Alonso’nun kariyeri son bulsa sevinecek bir adamsın. Senin nasıl birisi olduğunu az çok tanıyoruz. Şimdi hiç saf ayaklarına yatma.

      1. Hocam hiç uğraşmayın boşverin. Duvara anlat daha iyi. Ayrıca bu üsluba cevap verip prim vermeyin.

        1. massa the best kac defa 150kmyle duvara carptın acaba bu kadar net konusuyorsun!!!

  14. Az önce CNN Turkte bu haber yer aldı hayret uzun süredir tv de f1 haberi göremiyordum…

    1. En son Schumi’nin kayak kazası ile ilgili haberler çıkmıştı galiba. Bir de TRT bilmem kaç yıllık Alonso’yu “Alanso” yapmıştı galiba. 🙂

      1. Alfonso yapan da var 🙂 belkide cnn Turk yakında D- samartda tekrar f1 yayın haklarını alacakları için yayınlamışta olabilir. Umarım yayınlar enazından cnn de olur…

        1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
          Lewis-Hamilton(#TeamLH)

          Aydın Doğan Amca Paralı kanalı dururken parasız kanalında yayınlar mı hiç 😀

  15. McLaren Avustralya’da yarışı bitiremeyeceği düşünüyor. Araç doğru dürüst gider mi gitmez mi buna bakacaklar… işler yolndaysa sonraki yarişta Alonso pistte olur.
    Button ve Magnussen kobay giib kalacak bu yarışta..

    Hayırlısı, inş kaza bela olmaz. Sevmesem de Alonso’yu izlemek zevktir.

  16. Nascarda 77 km hizda emniyet kemerinin kopmasi sonucu bir pilot olmustu.Acaba kemer veya Hansta bir sorun mu vardi?Gecen yil Bottasti galiba birinin kemeri gevsemisti.

  17. Yani benim anlamadığım bu adam dünkü çocuk değil. 10 seneyi aşkın bir süredir bu işi yapan bir isim. Aracın doğru dürüst hasar bile almadığı kazadan nasıl olur da bu derecede etkileniyor. Elektrik çarpması ihtimalleri doğru mu acaba?

  18. Yusuf Hitay avatarı

    bu konuda daha önce sanırım hiç yorum yapmadım ama madem konu buralara geldi ben de fikrimi belirteyim.

    şimdi, yaşanan olay normal bir kaza değil bunu belirtmem gerek öncelikle. rüzgar değil fırtına çıksa, o araç o hızdayken göz göre göre duvara çarpmaz. üstelik mclaren’in tüm testler boyunca zorladığını da sanmıyorum. araç zorlmaya müsait değil zaten tabiri caizse dökülüyor.

    araç içinde muhtemel bir sorun olmuş olabilir, elektrik çarpması benzeri bir şey. ya da alonso bir şekilde araç içinde rahatsızlık geçirip bilincini kaybetti, kazaya bu rahatsızlık sebebiyet verdi.

    çok acayip komplo teorileri değil bunlar, herkesin konuştuğu şeyler. ama ben öyle bir kazanın normal şartlar altında olmasına ihtimal vermiyorum.

    alonso’nun ciddi bir rahatsızlığı olabilir, bu tabii ki en kötü ihtimal. bu tip rahatsızlıklar kariyerini bitirecek etkiler gösterebilir.

    hem mclaren hem alonso son yıllarda ciddi şanssızlıklar yaşadılar. tam yeni bir sayfa derken yine acayip acayip olaylar yaşanıyor.

    ilk yarışın kaçması mühim değil o kadar, zaten test gibi bir şey olacak mclaren için. ama bu rahatsızlığın devamı çok kötü sonuçlar doğurabilir.

    1. Arka tekerlere etki eden elektronik fren sistemi var.Tek bir tekere fren yaptirirsa arac aniden yon degistirebilir.

      1. Yusuf Hitay avatarı

        kaza frenaj bölgesinde olmadı bildiğim kadarıyla. tek tekerlek ile neden fren yapmayı denesin, öyle bir şey ancak bir arıza sonucu olabilir. onun dışında bütün bunlar gerçekleşmiş olsa bile alonso’nun bu kadar hasarlı atlatmasını açıklayamıyor.

  19. F-one-Driver avatarı

    Sonuçta yarışta ne olacağını bilemezler, benzer bir kaza daha olsa sonuçu hayatına mal olabilir, malezya da 1 hafta sonra, malezya bile riskli bu durumda bence…

  20. ne diyelim sağlık onemli zaten bu ilk yarısta arac yolda kalma ihtimalide var bu yuzden cokta onemli değil

  21. Kaynağı nedir bilmiyorum ama @Korhansavran 26’sında Alonso’da “retrograd amnezi” durumunun söz konusu olduğunu söylemişti. Böyle bir durum varsa gerçekten, Alo’nun hafızası henüz tam olarak kazadan sonra herşeyi hatırlayamamış olabileceği ortaya çıkıyor. Keza kazadan sonra kendisini hala Ferrari’de sanması da bu yüzden olabilir.

    1. Haberi okumayı ben atlamışım ama TRF1 haber yapmayı atlamamış. Zaten daha önce haberi burada da yapılmış.

  22. Bu işte bir yalan var. . .

    Devamı gelecek. . .

  23. Kaptan Sparrow avatarı
    Kaptan Sparrow

    Zaten kazadan sonra yapılan -tatmin edicilikten uzak- açıklamalar ve uzayan hastane süreci pek çoğumuzu işkillendirmişti. Bu son haber de kaygılarımızın üzerine tüy dikmiş oldu…

    “Sandro” rumuzlu arkadaşımızın da belirttiği gibi, F1 camiasının Alonso’yu hastanede ziyaret etmemiş olması veya buna dair herhangi bir bilgi servis edilmeyişi de, “bir şeyleri ört bas mı etmeye çalışıyorlar?” sorusunu beraberinde getiriyor…

    Her şey bir yana, bu kazayla birlikte McLaren-Alonso ilişkisi ölü doğmuş olarak nitelendirilebilir. Tarafların “sözümona” unuttukları 2008 yılı husumetleri de düşünüldüğünde, ben bu birlikteliğin sene sonunda devam etmeyeceği kanaatindeyim.

    Tabi her şey bir yana, umarım Alonso eski sağlığına tez elden kavuşur ve kendisini tekrar izleyebiliriz…

  24. Hatırladıgım kadarıyla alonso yaptıgı kazaların çoğunda araçtan çok geç iniyor.Alonsonun g kuvvetine dayanıklılıgın biraz düşük oldugunu düşünüyorum.Gridde alonsonun olmaması f1 severler için kötü olacak ama sağlık daha önemli umarım kısa sürede sorunsuz şekilde geri döner.

  25. ForçaFelipeMassa avatarı
    ForçaFelipeMassa

    İnsan hayret ediyor. Bu nasıl olabiliyor arkadaş ya. Bu derece ağır bir travma yaşaması ilginç, mental ve fiziksel olarak üst seviyelerde olan insanlar bunlar sonuçta. Kafamda deli komplolar…

  26. sadece tedbir amaçlı yarışmayacak gibi görünüyo,bizim için yani izleyiciler içib kötü tabi ama sağlık herşeyden önemli sonuçta..

  27. Yarışı bitirme mücadelesi verecek bir takımda yarışmasına gerek olduğunu sanmıyorum.

  28. rüzgar aldı götürdü satamadan getirdi

  29. yarışmasına gerek yok Alonso nun . yatsın keyfine baksın. araç hazır olsa ne kadar yarışma aracı o kadar iyi. ancak daha testlerde macca bir yarış simulasyonunu tamamlayamadı. 2009 dan kalma çıkma parçayla MGU-K macca Button 101 tur tamamlıyor ertesi motor yağ sızmasıyla yarış dışı haricinde. bu da ta yarış smülasyonu değil. hasılıkelam yatsın Alonso :))

  30. birşeyi unutmamak lazım, her ciddi kaza geçiren beyninden hasar almaz bkz. Kubica kanada, webber valencia, bazılarıda hasar alır, alonso, schumi, massa ve jules gibi.., oyuzden ne oldu ki ne var ki dememek lazım, Allah bu insanı bir kaşık suyla da boğabilir vakti geldiyse, oyuzden asla asla dememek lazım. Ote yandan Alonsonun yarışamaması hem kendi hem de takım için hiç iyi olmadı

  31. 12 gun sonraki yarışı kaçırtacak kadar ciddi kaza geçiren pilot ve kaza f1 de çok az meydana geliyorki ,bu kadar önemli bir ismin başına gelmeside geliş şeklide aarlarındaki ortaklık ve kilit pozisyonlardan biri takımdan ayrıldığında tam olarak ortaya çıkar.

  32. Senaristlerimiz gelir birazdan,araç zaten kötüydü beynine hasar verme uğruna yeter ki bu araçla yarışa çıkmayayım diyerek bilerek vurdu ve Mclaren düzelene kadar dinlenecek ! Ki kendisi araç kötü olunca hemen kaçan pilotlardandırya (!)

  33. Bu adamı hastanede hiç bir pilotun ziyaret etmemesi?
    Yada şu an onu ziyarete kimsenin gitmemesi?
    Yada gidildi de görünen durum karşısında mı sessiz kalınıyor(kalınması gerekiyor)
    Ne oluyoruz arkadaş?

    1. Belkide McLaren radyoaktif enerjiyle çalışan birtakım güç üniteleri kullanıyordu radyasyon diğer pilotlara buluşmasını istememiş olabilirler

      1. ve FIA radyoaktif element kullanımını yasakladı @forever-Mclaren

  34. Billy-Bones avatarı

    bu bir Ron-doing projesidir. Tıpkı 1998 DC olayı gibi. Ron tabiki kendine ihanet eden bir pilotu yarıştırmayacaktı.

    Aynı şeklide kaza yapan Sainz Jr de en ufak bir sorun yoksai,

    1-bu bir Ron-doingtir.
    2- pilotun şaftı kaymıştır.

    1. Çok iddialı bir söylem.
      İtalyanlar bile bu kadar düşünemez.
      Ama burası F1.

    2. Erg - SaikoRaiko avatarı
      Erg – SaikoRaiko

      Aklımdan geçmedi değil. Atın intikamı gibi Ron’un intikamı olabilir.
      Ama tam tersine, Alonso’nun intikamı da olabilir.
      Her halükarda saçma yanları da var bu tezlerin fakat aynı zamanda dünyanın çivisinin çıktığını düşünüyorum =) Paranın gücünün hafife almıyorum şahsen.. Adamlarda para çok fazla çünkü. Haddinden fazla =)

  35. MyN1Fernando avatarı

    Nesi var bu adamın kazada ne oldu ne sebeple oldu açıklayın artık be.

  36. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    İlginç ..

  37. Onur Gentas avatarı

    Şüphe uyandırsa da alınan karar doğru diye düşünüyorum. Avustralya’da yarışmaması Alonso’ya15 gün daha kazandıracak. Bu süreçte daha fazla dinlenip kendini toparlayacak diye umuyorum.

  38. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Bu adama noldu biri tatmin edici bişey söylesin.. Yarışa 12 gün var daha çünkü belki bu süre ona yeterli gelebilirdi.

    Komplo teorileri üretenler acaba neler düşünüyor şuan onu da bilemiyorum 😀

  39. spa 2000 üstad aylar önce ne demiş

    15 Ara 2014 – 18:24 at 18:24
    ilk önce ilk yarışına çıkabileceğinin garanti edilmesi lazım.
    dünyanın binbir türlü hali, kaderin Schumacher üzerinden hepimize gösterdiği değişik mesajları var.

    1. Onur Gentas avatarı

      Kötü dilekler ne zamandan beri üstadlık oldu. Bunu çıkarıp göstermen bile hoş değil açıkçası.

  40. Owwww, bu cok fena oldu, Mclaren sakliyor ancak baska birsey oldugu kesin gibi, umarim bir skandal daha patlatmaz Mclaren (aracta ki bir problemin Fernando`ya zarar vermis olma ihtimali)..

    Bununla birlikte Alonso da da bir saglik problemi bas gostermis olabilir, tek dilegimiz bir an once iyilesip yeniden kokpite oturabilmesi..

  41. Malezya’da kokpite geçtiğinde başına bir şey gelmeyeceğini kimse garantileyemez.
    Umarım sağlığına kavuşur, ki görünen bu kaza da Alonso ciddi anlamda bir kayıp yaşamış. Belki ortama alışmaya çalışıyordur. Belki bu hatırlama sürecidir.
    FIA ‘nın araştırması ne alemde?
    Bizim takım doktorlara atıyor topu.

  42. Sonuç olarak oldukça ciddi bir travma geçirmiş sağlık her şeyin başı umarım malezya da kendisini yüzde yüz olarak görürüz

  43. Çok kötü bir durum. En kısa zamanda iyileşir umarım.

  44. rosberg power avatarı
    rosberg power

    yarışsa ne olacak 30 tura gelemden dnf olacak zaten. dinlensin daha iyi.

  45. Bartuhan TUTAL avatarı
    Bartuhan TUTAL

    Kevin’in kendini göstermesi için güzel bir şans daha geldi

  46. Gerçekten çok üzücü. Sağlık her şeyden önemli elbette. Tek korkum tekrar hazır olduğunda Massa’da olan performans düşüklüğünün Alonso’da da ortaya çıkması. Umarım en hızlı ve sorunsuz şekilde yarışlara katılır.

  47. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    Bu mclaren bişi yaptıda ortaya çıkmadı nese artık bidahaki yarışta yarışır ins.

  48. Allah allah , neyi var lan bu adamın gerçeği söyleyin

  49. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Olamaz…

    Video filan koydu diye sevindiydikte demek ki iyilesme surecinin tamamlanmasina daha var. Patates kivamindan hala cikamadi demek ki garibim. :((((

  50. yuh. işe bak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir