Jorda Kendisine Yapılan Eleştirilere Sert Çıktı

yazar:

kategori:

Lotus’un kedin test pilotu Carmen Jorda, kendisine yapılan eleştirilere karşılık verdi.

Kariyeri boyunca Master Junior Formula, İspanya Formula 3, Avrupa Formula 3, Le Mans Serisi, Firestone Indy Lights ve GP3 serilerinde yarışan  Jorda, bu serilerde galibiyet bile alamamıştı.

Jorda’nın 2012 yılındaki takım arkadaşı Rob Cregan Jorda’nın araç kullanmayı bilmediğini dile getirmiş ve bu seçimi eleştirmişti.

Bu eleştirilere cevap veren Jorda “Formula 1 kıskançlık dolu. Kokpite geçmeyi başarabilen çok az kişi var. Ben buradayım ve Rob değil. O tabi ki büyük bir kıskanç”

“Tüm söyleyebileceğim ona başarı dilemek” dedi.

Jorda ayrıca “Önce takımın çalışmasını anlamam gerekiyor. Burası GP3 ile mukayese edilemez” diyerek sözlerini noktaladı.


Yorumlar

“Jorda Kendisine Yapılan Eleştirilere Sert Çıktı” için 11 yanıt

  1. 🙂 🙂 🙂 Lotus bir sonraki sene test aracı olarak Loui Vitton’un klasik deseniyle araç yapmazsa bende bir şey bilmiyorum 🙂

  2. Birde çocuk olduğunu öğrendik 😀

    1. Ben geçen sorulduğunda demiştim Lotus Kız Meslek Lisesinden diye 🙂

  3. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    F1 dünyası kadın pilotlara sadece tanıtım amaçlı yaklaşıyor. Yoksa onlara bir F1 aracında görme niyetleri pek yok anladığım kadarıyla. alt serilerde tek tük kadın pilotlar var ama erkek pilotlarla baş edemiyorlar henüz. Belki onların kendi aralarında bir seri yaratıp orada yarışmaları sağlanırsa çok daha iyi bir gelişim göstereceklerdir. Zamanla oradan belki önce Gp2’ye daha sonra da F1’e geçecek kadın pilotlar göreceğiz kim bilir?

  4. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Formula 1 kıskançlık dolu. Kokpite geçmeyi başarabilen çok az kişi var. Ben buradayım ve Rob değil. O tabi ki büyük bir kıskanç.

    lol

    1. 😀 ben de yarıldım burada.

      Kolunda şişko zengin koca ile gezen genç güzel kızların diğer arkadaşlarına attığı trajikomik hava gibi olmuş.

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        😀

  5. Furkan Ozcan avatarı

    İstatistikler her şeyi göstermez ama yine de anlam ifade eder. Kadının 2007 senesinde İspanya F3 serisinde 3 podyumu var, Avrupa F3 serisinde ise 2. Le Mans ve son üç senedir GP3’te tek bir puan dahi alamamış. Ama istikrarlı bak hakkını yemeyeyim: 2012’de 28. olmuş, 2013’te 30. ve 2014’te 29. olmuş 😀

    F1’de test koltuğunu kesinlikle hak etmiyor. Reklam amaçlı ya da para getirdiği için koltuğa oturtulmuş olduğu gün gibi ortada işte, bir de kokpite geçmeyi başarabilen çok az kişinin olduğunu söylemiş. Sanki hak ederek geldi oraya. İşte senin gibiler yüzünden belki de kaç tane değerli pilot oraların hayalini dahi kuramıyor. Parası olan her yerde avantajlı işte. Sinirim bozuluyor böyle pilotları görünce. Küstahlığa bak.

  6. Çok haklı. Sonuna kadar destekçisiyim. 🙂

  7. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Daha fazla bayan pilot gelmeli.

    Artık yarıştan sonra 5 çayı yaparlar 😀

    1. Biryerlerde F1de sampiyon olacak kadar yetenekli bayan pilot olduguna eminim.Malum Hamiltonda tek ve ilk cikolata renkli pilot.
      Michele Mouton iki yaris kazanmisti.Sampiyon Rohlun galibiyeti yoktu seksenlerde rallide.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir