Marchionne: “Ferrari, Red Bull’la Aynı Seviyede”

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Sergio Marchionne, Maranello kökenli takımın yeni bir şampiyonluk için bir süre beklemek zorunda kalacağını kabul etti.

Ferrari’de yeni bir dönem başlıyor ve geçen senenin ardından takım bu seneki testlerde oldukça umutlandı.

Cenevre’deki organizasyonda konuşan Marchionne “2018 mi? Kesinlikle ancak daha önce başarmaya çalışacağız.”

“Piste çıktığımızda Red Bull ile aynı seviyede olacağız ancak piste çıkıp göreceğiz…”

“Eleştirmek istemiyorum ancak göreve geldiğimde takım iyi değildi. Ferrari’deki baylar ve bayanlar inanılmaz işler başardılar ve 4 ayda böylesini beklemiyordum.”

“Mercedes geçen sene harika bir iş başardı ve tekrar aynısını yapmaya hazırlar. Onları durdurmaya çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

“Marchionne: “Ferrari, Red Bull’la Aynı Seviyede”” için 12 yanıt

  1. Tabi ferrari dünkü cocuk , minardi seviyesinde hadi okdar acımasız olmayalım sauberden hallice bir takım ya redbull kadar iyi şasi yapmaz. Yorum yapanlar ne sanıyor ferrariyi , seneye görecegiz kim nasıl şasi yapacak

    1. İnsanların demek istediği/bu konuşmalar…gelmeyen şampiyonluklar/ Pek haksız sayılmazlar..
      Ama bu ekip yeni, yepyeni umut etmeye devam edelim..

  2. gerçekler (acı olanı) Avustralya ve malezya’da ortaya çıkacak

    sözlerimi şuan için söylenebilecek en mantıklı şeyle çok ünlü büyüğümüzün özlü sözüyle noktalıyorum
    Biber acıdır Gerçekler de acıdır öyleyse Biber Gerçektir 🙂

  3. hele destuuuur…
    bi dur bi görelim.

  4. ferrarinin red bull u yakalaması imkansız olduğundan buradan anlayacağımız şey red bull un fena batırdığı. Eh artık mercedes, lotus ve williams kapışır artık.

    1. redbull değil reno batırmıştır. eğer ferrari redbull’a yakın bir araç yapabilirse ki ben sanmıyorum, bu reno’nun yine güçlü motor yapamamasından olur. redbull son 6 senedir hep en iyi şasiyi yaptı. batırmadıklarına eminim.

      1. Burak Karaküdük avatarı
        Burak Karaküdük

        red bull ve ferrari şasileri arasında verimlilik olarak 0.250 sn fark olduğunu geçen sene itibariyle serhan acar belirtmişti.ne kadar doğru bilinmez ancak ferrari motor olarak zaten renault dan iyi bir motor yapmadı.pek çok sorun yaşadı hatırlarsanız.yani artık red bullun en iyi şasi yaptığı dönemde değiliz.yada açık ara en iyi şasiyi yaptığını söyleyemeyiz.mercedes de cidden iyi bir şasi yapıyor ve ferrari de bu sene en azından düzeltmiş bazı eksik yanlarını.ben umutluyum ferrariden yana.böyle imkansız bir durum yok.bu tarz kesin iddiaalı yorumların genelde tersinin çıktığını görüyoruz.en azından ben katılamıyorum

        1. son 6 senedir eğer redbull ferrari’den daha iyi şasi yapmışsa, buna kuralların büyük ölçüde değiştiği geçen sene de dahilse bu sene de redbull’un daha iyi şasi yapacağını tahmin etmek iddialı bir yorum değil, aksine ferrari’nin 6 sene yapamadığını, 3 ayda yapacağını söylemek iddialı bir yorumdur. o yüzden de diyorum ki, ferrari eşit çıkarsa bu reno’nun motorda aşırı zayıf kalışının suçudur. yine.

          geçen sene testlerde 10 tur atan, en kötü motoru kullanan, ancak buna rağmen öyle yada böyle 3 tane yarış kazanan, takımlar şampiyonasında 2. olan bir takımdan bahsediyoruz. bu takımın 0.05, 0.1 gibi küçücük farklarla kaçırdıkları poller de oldu.

          1. Mehmet Günaydın avatarı
            Mehmet Günaydın

            aaaaAAaaa noldu kız sana redbull u övüyon ayol

  5. 5 senedir yenemediğimiz Red Bull ile aynı seviyede olduğumuzu söylüyor başkan. Pek inanasım yok ama öyle olmasını umuyorum.

  6. Şu adamın gözlüklerine bayılıyorum ya 😀

  7. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    2018 mii?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir