Alonso Temkinli Button'u Eleştirdi

yazar:

kategori:

Sezonun ilk bölümünde fırtına gibi esen Jenson Button Türkiye’den bu yana hem kazanamadı hem de podyuma çıkamadı ancak şampiyona liderinin hâlâ en yakın rakibi ile 18 puan farkı var.

Button Valencia’da 7. olmasının ardından artık daha agresif olması gerektiğini söylemişti.

Alonso Button’un hassasiyetini takdir etti ancak ihtiyatlı yaklaşım için erken olduğunu, kendisinin 2005 ve 2006’da şampiyonluğu garantilemeye yakın olana kadar yaklaşımını değiştirmediğini söyledi.

Alonso “Temkinli oldu ancak çok sona yaklaşmadan önce temkinli olmadı. Şu anda daha uzun zaman var. Eğer bu avantajını koruyabilirse 2-3 yarış sonra matematiksel olarak Singapur ya da Japonya’da şampiyon olabilir.”

O yarışlarda sadece bir kaç puana ihtiyacı olduğunu hisseder ve o durum karşısında daha stresli olur ancak normalde her şey iyidir.” 

“Eğer Red Bull’lar pazar günü 1 ve 2 olurlarsa ve özellikle Button 3. olamazsa şampiyona tekrar açık hale dönüşür. Ancak eğer Brawn’lar burada Red Bull’lardan hızlı olurlarsa o zaman şampiyona Jenson için daha açık olur.” dedi.


Yorumlar

  1. ne güzel söylemiş fernendo. tecrübe farklı bişey.

  2. siz de haklısınız 🙁 aslında benim de içim pek rahat değil bu reklamlar konusunda. yakında farklı bir yaklaşım sergileyebiliriz reklamlar açısından. anlayışlı olacağınızı tahmin ediyoruz.

  3. trf1.net, aldığı bu reklamlarla yayın hayatına devam ettiği için alınan reklamlara söyleyecek sözüm tabi ki yok. eğer yorumum, olumlu, eleştirel bir katkı olarak algılanırsa şunları yazmak isterim; haberlerde görsel düzenleme daha iyi olabilir gibime geliyo. Haberin görseliyle (bu haberde alonso'nun fotosu) reklamlar birbirine karışmış gibi. ama bu olay, bu siteyi talip etmemi etkiler mi? tabi ki hayır 🙂

  4. yazılar eski halleriyle daha iyiydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir