Briatore "Ben Ron Dennis Değilim"

yazar:

kategori:

Flavio Briatore 2008 sezonunda pilotlar arasınd bir sorun beklemediklerini söyledi.

Fernando Alonso 2007 sezonunda Lewis Hamilton ile iyi anlaşamaması sonucunda Mclaren ile yollarını ayırmıştı.

Alonso’nun bu sezonki takım arkadaşı eski dünya şampiyonunun kendi ismindeki oğlu Nelson Piquet olacak.

Diaro AS’ye pilotları hakkında konuşan Briatore "Nelson sorun çıkarmayacak çünkü o genç, akıllı ve ne istediğini biliyor."

"Adım adım gelişmesi gerektiğini biliyor. Ve bir diğeri, ben Ron Dennis değili."

"Bizim takımımızın renkleri farklı. Bunun yanında 2 muhteşem pilotumuz var."

"Nelson akıllı bir çocuk ve gelecek sene büyük bir takımda Fernando alonso’nun yanında büyük bir sırsata sahip olacak. Bundan faydalanmalı." dedi.


Yorumlar

  1. aman haa ron dennis olmak için normal bi insan olmaman lazım zaten onun için isminden ve kendisinden uzak durr briatore:) olamazsın demişler bazı kişiler evet haklılarr öle bi kişilik yeyüzünde tek zaten kimse olamaz allah korusun!!!

  2. —olamazsınki—

  3. mp4-23; gördükk ron beyinizin nasıl disiplinlii olduğunu maşalah yani:) emin ol kaçan pilotlar kendini kurtadı örnek KİMİ RAİKONEN.bu sende FERNANDO ALONSO.Yeterince açık zaten sorunun nerde olduğu???geçmiş konuları tekrar açmaya gerek yok.britoire de kötü bşi dememiş ayrıca herkesin karakteri farklı demek istemiş hemen yüklenmeyelim.adamın karakterine cıvık dien kişide F1 DE KARAKTER YARIŞTIRMIYORUZ diilmi arkadaşım? sen takımın genel olarak başarısına bakarsın zaten bunu 2 yıl boyunca herkese kanıtladılar alonsoyla birlikte.flavionun son cümlesini okursan da ne demek istediğini anlarsın.ortada tehdit fln yok olayı macera filmlerine çevirmeyin be yaw!

  4. Sorun çıkaran pilotlar değildi McLaren olayında. Sorun iki iyi pilotun da aynı anda yönetilememesi sorunuydu. Ki McLaren bu sorunu Senna Prost zamanından beri görmemişti ki… Renault daha alışık bu duruma. Button Trulli ikilisi falan…

  5. flavio kısaca piquet i tehdit ediyor akıllı ol yerini bil diyor..hadi piquet te hamilton gibi buyuk bir cıkıs yaparsa ki bence cok yetenekli bir pilot gp2 de hayranlıkla onuda izliyordum)flavio durduracak mı piqueti..haksız oldugunu soylemek yerine onu destekleyen acıklamalar yapılıyor.sastım valla..haa bu arada briatore sen zaten kimseye benzemiyorsun.senin gibi cıvık bir adam daha yeryuzune inmis degil..

  6. mp4-23 (mgd) avatarı

    Olamazsın da zaten.Ron Dennis' ten başka Ron Dennis yok.Onun kadar ciddi, ve disiplinli bir yönetici daha yok F1' de.O yüzden pilotlar kaçtı.

  7. team_spirit avatarı

    yalnız burda bütün sorun çıkarcak olan piquet'miş gibi konuşulmuş,piquet başarılı olursa alonso sessiz kalırmı bilmem

  8. Yasin bey o takımda Fer olduu sürece her zmn açıklar sen hiç kendini kasma !!!! ….

  9. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    flavın konusmalarınıda ozlemısz ha gecen sene sustuk bu sene patlıycaz 'büyük bir takımda Fernando Alonso'nun yanında büyük bir sırsata sahip olacak.' bu sözler yarısta bızde varızı acıklams flav:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir