Red Bull, RB11’in Burnunda Değişiklik Planlıyor

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Red Bull takımı, sezonun ilk yarışı Avustralya GP öncesinde burunda değişiklik yapmayı planlıyor.

Diğer bir çok takımın aksine Red Bull Barcelona testlerinde lansman aracının üzerine çok fazla yenilik eklemeden çalışmalarını sürdürdü.

Auto Motor und Sport, takımın planlanan güncelleme paketinin pit alanında beklediğini çünkü planlanan kısa burnun kendi kaza testlerinden geçemediğini söyledi.

Habere göre araç tamamen kısa burun etrafında şekillendirileceği için ön tarafı halletmeden diğer taraflarda çalışılmadığı söylendi.

Bu sene Williams takımının kısa burnu büyük beğeni toplamıştı. Bir çok takımın ona benzer tasarımlara geçeceği düşünülüyor.

Red Bull’un da planladığı tasarımı testlerde geçirirse araçta büyük adım atacağı söyleniyor.


Yorumlar

“Red Bull, RB11’in Burnunda Değişiklik Planlıyor” için 2 yanıt

  1. Adamlar daha ne kadar geriye alacaklar ki o burnu? Yeterince kısa zaten. Mclaren ve Ferrari’ninki çok uzun ve yerde. Muhtemelen onlar da değiştirecekler.

  2. redbull un sorunu burundan çok şasinin biraz yukarda olması… toro rosso tarzı şasi daha alçak ve burunda yine o şekilde olursa aerodinamik olarak en iyi sonucu alabilirler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir