Vatanen'e Göre Mosley'in Todt'u Desteklemesi Yanlış

yazar:

kategori:

Vatanen ve Todt ekim ayında yapılacak olan FIA başkanlığı seçimi için mücadele etmeye devam ediyor. Mevcut başkan Max Mosley ise daha önceden Todt’un bu iş için en iyi kişi olduğunu FIA üyelerine yolladığı mektupta belirtmişti.

Bir Alman gazetesine demeç veren Vatanen bu konuda, “Ona neden tarafsız davranmadığını sordum. Max’in daha doğru davranıyor olmasını dilerdim.” dedi.

Mosley ise cevap olarak temel olarak tarafsız olması gerektiğini ancak diğer taraftan da Jean’e yardım sözü verdiğini söylemiş.


Yorumlar

  1. todta söz vermişmiş. hatır için yapıyorsun yani. hadi ordan. jean da benim gibi ortalığı karıştırır güzel olur demiyosunda söz verdim diyosun.

  2. valla gorkem ne yalan soyleyeyim sana katiliyorum sanki mosleyin gencken cekilmis bir fotosunu koymuslar oraya ama bence vatanen todt dan daha iyi en azindan her hangi bir takimla bagi yok ne once ne simdi

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    fotoğrafa baktımda Vatanen'de Mosley'i andırıyor ya :))) Mosley'in orta yaşlı hali gibi 😛

  4. Mosley'in hangi işi doğru ki zaten.
    Desteklediği adam bile yanlış.

  5. Vatanen haklı. Türkiye Futbol Federasyonuna başkan seçmiyoruz ki. Max Mosley'in Jean Todt'u destekliyorum demesi bile tarafsızlığa aykırı. Ayrıca Max'in desteği yabancı forumlarda oldukça antipati toplamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir