Gazeteciler Sorularıyla Button'ı Kızdırdı

yazar:

kategori:

Valensiya yarışını yedinci sırada bitirirken takım arkadaşının galibiyet almasının ardından bir gazeteci Button’a ‘gerçekten kazanmayı isteyip istemediğinizden emin olmadığını söyleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?’ diye sordu.

Button bu soruya, “İnsanların ciddi ciddi bunu söylediğini sanmıyorum. Kim söyler ki bunu? ‘Jenson şampiyon olmak istiyor mu istemiyor mu?’ Çok saçma bir soru değil mi? Kahretsin, benim burada olma nedenim nedir o zaman?” diye cevap verdi.

Button, ” ‘Şampiyonluğu istiyor mu yoksa istemiyor mu?’ Bu bir soru değil aslında değil mi? Hayır ben aslında ikinci ya da üçüncü olmayı istiyorum.” diyerek devam etti ve ardından güldü.

Yarış hafta sonu için de konuşan İngiliz pilot, “Şu anda yapmak istediğim iyi bir hafta sonu geçirip ardından yoluma devam etmek çünkü bunların dışında çok fazla saçma soru olacaktır. Bu işimizin düşünmemiz gereken bir parçası değil ve ben sürüşüme odaklanmak istiyorum” dedi.


Yorumlar

  1. gerçekten kazanmayı isteyip istemediğinizden emin olmadığını söyleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

    bu soru karşısında sinirlenen jenson beyefendi, daha 2 ay önce boyunu ve haddini fersah fersah aşan "kazanmaktan sıkıldım" sözünü ne zaman unuttun? taşıyamadın, ağırlığı altında ezildin, büyük pilot olamadın, ve asla olamayacaksın..

  2. Sen işine bak adamım milletin ağzı varya konuşup dururlar çekende çekemeyende önemli olan şampiyonluk biraz daha üzerine yoğunlaşman gerekiyor adamım Button yürü be kim tutar seni…

  3. UGuRaikkonen  avatarı

    Onun için Bar Honda 2004 te ceza aldı. Üç kağıtçılık yapmaktan 🙂

    Kimi Raikkonen şuan kötü bir pilot ve beş para etmez massa ise kazanmaya aç bir pilot hırslı istekli .. Herşey açık açık ortada tuttuğum Pilot iyi diye bir yorumum yok benim sadece buz adamlığını seviyorum. Nico Rosberg çok iyi bir pilot eğer üretici takımlardan birine geçerse örneğin mclaren ferrari o zaman işler değişecektir.

  4. "UGuRaikkonen" şöyle açıklayayım sana, eğer Kimi Raikkonen McLaren'a geçmeseydi ve Sauberde 2006 yılına kadar kalsaydı. 2007 yılında Ferrari veya McLaren koltuğuna otursaydı, sen yine benzer düşünceler içinde olurmuydun? "Kimi Raikkonen hak etmiyor, kötü pilot, Sauber'in pilotu Ferrariye geçti şampiyon oldu." tarzı yorumlar yapsalar tepkin ne olurdu?

    Soruların cevaplarını düşün biraz, sonra ne dediğimi anlarsın işte. Amaç kavga değil zaten yanlış düşünceleri arındırmak.

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Uğur 2004ü izlemedin galiba BAR Hondayla Ferrarilere kafa tutuyordu Jenson hatta Sato bile ne demek iyi pilot olamadı. Altında iyi araç mı vardı her zaman sanki.

  6. UGuRaikkonen  avatarı

    Enes Güven (aegschumi) belli ki schumacher cisin emin ol schumacher in F1 e dönmemesi boyun ağrısı değil bilakis badoer in başına gelenleri yaşamamaktır..

    vega burda kesinlikle kavga etmiyoruz arkadaşım kesinlikle sen a takımı tutarsın ben b takımı herkes farklı politika sürer ortaya bu işin eğlenceli kısmı bu. 😉
    Şimdi bu haftaki iddaa kuponumu nasıl doldurmalıyım düşünemiyorum hava şartlarından dolayı 🙂

  7. Enes yorumundan "cuk" sesi duydum sanki:D

  8. Villeneuve'ye gelince. Kendisinin tek sorunun kariyerini doğru yönetememesi olarak görüyorum. Şöyle ki eğer kariyerini doğru yönetebilseydi şampiyonluktan sonra (yani BAR'a değil de rekabetçi bir takıma geçseydi) bu ilk yorum benzeri yorumları kimse edemeyecekti.

  9. vega_nitro sen onları bırak.onlar fanatik ferrari olduğu için her sezon ferrari şampiyon olsun isterler.ferrari pilotlarından daha üstünü yok onlar için

  10. "button,webber" gibi unu elemiş pilotlar demişsiniz. bu tabir oldukça yanlış.

    Başarı iyi pilot-iyi araba kombinasyonu ile sağlanıyor. Bu 2 pilotun büyük şanssızlığı bu kombinasyonları kariyerlerinde yakalayamaması. Webber ve Button asla kalitesiz değillerdir, sadece iyi arabalarda oturmamışlardır.

    Mark Webber Jaguar kullanırken 2003 yılı Brezilya GPsinde sıralamalarda 3. olan biri, Williams'ın Cosworth motoru ile cebelleşirken Monaco'da podyumu motor patlatmakla kaçıran biridir. Button da eğer Renault'ta kalsaydı oldukça iyi işler başarabilirdi.

    Yani lütfen pilotlara haksızlık yapmayın, eleştiri dozunu kaçırmayın.

  11. Ben de Raikkoneni o kefeye koyuyorum. Bir kere şampiyon oldu son anda öyle veya böyle. sonra? sonrası yok. Daha çok villeneuve'yi çağrıştıran kim acaba.

  12. UGuRaikkonen  avatarı

    MassaRaikkonen sana katılıyorum. Bu sene bedavaya gitti ve ilk 5 pilot acaba düşünüyorlarmı seneye sondan kaçıncıyız 🙂

  13. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    kimi,massa,alonso,lewis,kubica gibi pilotlar varken button,webber gibi unu elemiş eleği asmış pilolarla bir çaylağın şampiyonluk mücadelesinden ve bu araçların iğrenç görüntüsünden hiçmi hiç zevk alamadım bu sene.

  14. button sezon başında ardarda yarışları kazanıp puan farkını açtı. şimdi gerilerde kalıyor ve normalden daha hızlı puan farkı eriyor. button ciddi ciddi tutuştu.

  15. buttona karşıt yorumlar nedir anlayamadım neden bu adam birden bu kadar sevilmeyen duruma düştü.inşallah şampiyon olup bizi mutlu edecek

  16. Şampiyon adaylarını iyiden iyiye stres sardı.

  17. UGuRaikkonen  avatarı

    Button sen hiçbir zaman iyi bir pilot olamadın ki.. Seni Villeneuve ile aynı kefeye koyuyorum ikinizde F1 de kesinlikle olmaması gereken 2 insanlarsınız(pilot değilsiniz).
    Villeneuve devamlı kavga çıkaran birisi sen ise Honda nın yatırımları ardından Brwn GP de sezon başında ne olduğunu bile bilmeyen birisin. Bence yıllar önce Tv lerde dergilerde yazan " kendi parasıyla yarışıyor" demeçlerinin üzerine yeni bi seri kur kendine go kart gibi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir