Sauber 330 Çalışanını İşte Tutabilmek İçin Van Der Garde’yi Göndermiş!

yazar:

kategori:

Giedo van der Garde’nin açtığı dava nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Sauber, takımı ayakta tutmak için başka pilotlarla anlaşıldığını açıkladı.

Dün çıkan haberlerde bu sene yarışmak için anlaşması bulunduğunu söyleyen Van Der Garde’nin Sauber’e dava açtığı yönündeydi.

Haberlere göre İsviçre’deki hakimler Van Der Garde’nin lehine tavır sergiledi ve Hollandalı sürücü son olarak Avustralya’da dava açtı.

Geçen seneden beri Van Der Garde’nin bu sene yarışmak için anlaşması olduğu  söyleniyordu ancak takım daha fazla sponsor getirileri olan Marcus Ericsson ve Felipe Nasr ile anlaşarak sürpriz yaptı.

Takımdan yapılan açıklamada “Giedo van der Garde süreci devam ediyor.”

“Onun anlaşmasını iptal ettik ancak bunun iyi bir nedeni vardı. Takım ve 330 çalışanı için bu kararı verdik.” sözlerine yer verildi.

Auto Motor und Sport, Adrian Sutil’in de benzer bir dava açacağını söyledi.


Yorumlar

“Sauber 330 Çalışanını İşte Tutabilmek İçin Van Der Garde’yi Göndermiş!” için 3 yanıt

  1. Önceki haberden yorumum, aynen:

    İki taraf da kendi kariyerini kurtarmaya çalışıyor. İkisi de haklı, V6’lar suçlu!

  2. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Giedo van der Garde’nin anlaşmasında nelerin yazdığını bilmiyoruz. Eğer anlaşma maddelerinde Sauber’in tek taraflı anlaşmayı feshetmesi tazminat ile halledilecekse Sauber paşa paşa bunu ödemesi gerekecek. İşler Sauber yöneticilerinin istediği yönde ilerlemeyebilir. Bakarsınız Avustralya yarışında Sauber’in yarışmasına izin vermez mahkeme bu da hoş olmaz Sauber adına.

  3. Felipe ve Marcus gibi çok para getirmediğin için seni gönderdik diyorlar kısaca.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir