Kovalainen Anlaşma Yerine Performansa Odaklanıyor

yazar:

kategori:
Fin pilot, “Anlaşma ile ilgili durumu burada herkesin içinde konuşmayacağım. Bunu bu sene bir kez yaptım ve pişman oldum. Bana göre önemli olan performansa odaklanmak ve ben de bunun için buradayım.”
“Geçen hafta sonu güncellemeler sayesinde harika bir hafta sonuydu. İlk çizgideydim ve polde bile olabilirdim. Son bölümdeki sorunlar olmasaydı yarış da daha iyi olabilirdi. Bu yüzden bu performansın üzerine eklemeyi düşünüyorum.Çok iyi durumda olduğumu hissediyorum. Spa’dayız, burası harika bir pist ve şu anda buna odaklanıyorum.” diye konuşuyor.

Yarış hızı konusunda McLaren’dan eleştiri alıp almadığı sorulduğunda ise Kovalainen, “Takımdaki hiç kimseden yarış hızım hakkında bir eleştiri almadım. Kendim takımdaki birçok kişiyle konuştum ve daha iyisini yapabileceğimi söyledim onlara. Ama geçen hafta Valensiya çok daha iyiydi.”

“Bunun sürüş stiline ve lastikleri nasıl kullandığınıza bağlı olduğunu düşünüyorum. Bir hafta sonu yumuşak lastiklerle diğer hafta sonu sertlerle piste çıkıyorsunuz ve bunları yarış içinde kontrol etmek çok önemli oluyor.” diyor.
Takımın bu hafta sonu beklentisinin neler olduğu sorulduğunda ise Kovalainen son iki yarıştaki performansı tekrarlamayı umduklarını ancak pistin karakteristiği nedeniyle beklentilerinin çok yüksek olmadığını söylüyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir