"McLaren'da Kazanmaktansa Renault'da Geride Kalmayı Tercih Ederim"

yazar:

kategori:

McLaren patronu Martin Whitmarsh yaptığı açıklamalarda Fernando Alonso ile devam edemenin kendisi için bir pişmanlık olduğunu söylemiş ve Alonso’nun Ron Dennis artık patron olmadığı için takıma yeniden geçeceği iddiaları başlamıştı.

Ancak Alonso, “Whitmarsh’ın söylediği gibi bu tek bir kişinin hatası değildi. Herkesin hatası olduğunu düşünüyorum.Ayrıldığım zaman da söylediğim gibi McLaren’da kazanıp zevk alamamaktansa Renault’da dördüncü ya da beşinci olmayı tercih ederdim.” dedi.

Alonso gelecek yıl nerede olacağı konusunda da yorum yapmaktan çekindi yine.

“Herkes benim bir yere gideceğimi söylüyor ama ben hiçbir şey söylemedim. Eğer Ferrari’ye gitmezsem sanırım birçok haberci işini kaybedecek.”

Öte yandan Martin Whitmarsh da Alonso’nun kısa vadede McLaren’a döneceğini düşünmediğini bu konuda ne kendisiyle de ne de menajeriyle görüştüklerini belirtti.


Yorumlar

  1. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Alonso kendince orada yasadıklarını ufak ama bir okadar anlamlı cümlelerle kusmus :)) Kendince haklıdır dicek bişey yok ama mclarenin yaptıgı acıklamada takımın saygınlıgına yakısmayan yersiz ve gereksiz bir acıklamadır. Bu arada mesele eziklik meslesine gelecekse Alonso Mclarenden daha ezik durumda suanda Alonso arkadaslarda bunu atlamasınlar. Mclaren belki 1.5 sene öncesinden kontrat yapıp suandada ileride yarısabiliriz belki tekrar diyerek sporun getirdiği sartların neler olabileceğini söylüyor. Peki ya alonsoya ne demeli seneler önce hakkında demediğini bırakmadıgı ferrariye suanda gitmek için can atıyor şimdi bu noktada kim ezik oluyor en azından mclaren gelecegin getirecegi sartları göz onüne alıp ihtiyatlı konusuyor peki ya alonso? Bide ben şeye anlam veremiyorum Alonso Mclarene gittiğinde Mclarencilerr resmen deli olmustu Alonsoda geldi kimse tutamaz artık bizi diye keza alonsocularda artık hayalimizdeki takımdayız süperiz falanda filanda diye herkes halinden memnundu şimdi işler yolunda gitmeyince neden her iki tarafta günah keçisi arıyor:)))
    Sporun adını unutmayın F1…. Senelerin ne getirecegini kimse bilemez. Kısa veya Uzun vadede bu birleşme gerçekleştiğindede taraflar gene bu düşüncelere sahip olacakmı acaba:)))

  2. Ertan Akkaş avatarı

    Anlaşılan bu olaylar daha konuşulacak gibi… Ve her ne kadar konuşulsa da iki taraf birbirini anlamayacak gibi… Ve her ne kadar anlasalarda fanatiklik bitmeyecek gibi… 🙂 Bende olsam bende fanatik davranabilirdim ama burdan pek gereksiz gibi göründü 🙂

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Her seferinde Ferrari beni al beni al diyen adamdan beklenen açıklama:D
    şimdi kesin haberciler işsiz kalmasın diye ferrariye gitmek istiyorum diyecek:D

    McLaren defteri kapandı dostum devam et sen.Renault ile 4-5 olabilirsen yapabileceğinin en iyisini yapmış olursun zaten.

  4. benimle aynı görüşte oldugunuz için cok teşekkür ederim kardeşlerim benimm:)))

  5. Didem Abla herşeyi açıklamışsın bizede susmak kalır 🙂

  6. elif çivici avatarı

    Alonso Mclaren'e gitmek istemiyorsa bunun neden sanmayın ki Lewis..
    Şu anda RoN'suz mclaren alonso için daha cazip belki..ama bir şeyi nasıl hatırlarsan ve sana hatırlattıklarının acısı varsa onu istemezsin..bu da o hesap..kendinize pay çıkarmayın..!

    bu arada didemcim katılıyorum sana..

  7. Vay bee… Erkek gibi konuşmuş 🙂

  8. McLarenci Arkadaşlar kusura bakmasın ama olayları başlatan bizim patron Whitmarsh ve ayrıca burda Lewisci Mclarenci taraftarlar varsa Alonsocu yorumcu arkadaslarda var biraz saygılı olun lütfen aynı şeyleri bizim lewise söyleseler aynı tepkiyi bende verirdim hemen herbseyde laf atışmalar laf sokmalar hakaret etmeler ne kadar kolay geliyo dimi fanatik degilde objektif olun biraz.

  9. Artık Can Bundy ve Abuzer Kadayıf gibilerine cevap bile vermek istemiyorum bu konuda… Şimdi olayları anlatan uzun bir yorum yazardım fakat, nasılsa arkadaşlar anlamayacak, anlıyor gibi olsalar da anlamamazlıktan gelip yine bildiklerini okuyacaklar… Zaten Alonso o kadar ezik ki, Mclaren onu alabilmek için 1,5 sene önceden kontrat yaptı, üstüne üstelik bu kadar olayın üstüne hala Alonso ile ilerde yarışabiliriz, işte Alonsoyla olan ilişkimizde kibirli davrandık hatalarımız oldu gibilerinden açıklamalar yapan bir takım patronları var… Ezik kim oluyor bu noktada acaba? İnsanların başarılarını yeteneklerini çekemeyen ve hakarete başvuranlar mı, yoksa o başarıları kazanan insan mı?

  10. Bir McLarenci olarak Martin Whitmarsh'ın açıklamalarını hiç dogru bulmuyorum Alonso'da gereken cevabı vermiş zaten bu konuda burda kapanır umarım.

  11. zevk alamamanın nedeni:: 2 kez dünya şampiyonusun ve çaylak sezonunu yaşayan pilota defalarca yeniliyorsun.
    bu da sende ezikliğin getirdiği hezeyanlara sebep veriyor.

  12. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    "McLaren'da Kazanmaktansa Renault'da Geride Kalmayı Tercih Ederim"
    yani işin aslı, McLarene gelipte Lewis ile kapışmaya gözüm yemiyor kusura bakmayın. atalar ne güzel demiş, bağırsak gürültüsüne çavdar ekmeği bahane 🙂

  13. Başlığı ilk okuduğumda; "Oha Alonso Mclaren'i bombalamış sanırım" diye düşündüm, haberi okuduğumdaysa farklı bir tabloyla karşılaştım, Alonso kısaca Mclaren günlerinde mutlu olmadığını abartılı bir örnekle belirtmiş… "Yarış kazanıp mutlu olmayacağım bir takımda yarışacağıma, yarış kazanmam daha iyidir" e getirmiş olayı, bende olsam aynısını yapardım, bravo

  14. Çekemeyenler çatlasın 😀

  15. gelmezsen gelme bize hamilton yeter zaten seni çaylak senesinde geride bıraktı be alonso sanırım kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyon

  16. alonso bu yani ne yapacağı belli olmaz, reno'dan ayrıldığında da kavgalıydı takımla, ama noldu, bir sene sonra tekrar renoya döndü, yani mclarene gitmem dese bile inanmayız siz:D 5. veya 6. olmaktan ne zaman sıkılacağına bağlı

  17. halen alonso'nun mclarene dönme ihtimaline inanıyor musunuz?yapmayın arkadaşlar saygım var her düşünceye ama biraz gerçekçi olalım.en azından bu birkaç yıl için söz konusu olamaz.zaten açıklamasında resmen son sözü söylemiş adam.seneye ben yazıyorum buraya rosbeg-hamilton,alonso-massa yoksa yorum yazmayacağım bir daha:)

  18. adammmmmmmmmsssssssnnnnnnnnnn

  19. valla renaulttan biri mclarene gelecek ama kim bilemiyorum ya grosjean ya alonso.kesinlikle heikki gidecek gibi görünüyor.Lewis ve Alonso yu aynı takımda izlemek güzel olurdu.Ancak 2007 belcikada oruja gelirken iki mclarenin yanyana girdiğini hatırladımda iki takım arkadasına yakısmadı keza brezilya 2007 dede alonso hamiltona şampiyonlugu kaybettirdi.Alonso ferrariye gitmeli bence.Massa ve Raikkonen in durumuda net değil sanırım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir