Abu Dhabi'de Bir İlk: Gündüz-Gece Yarışı!

yazar:

kategori:

Bugün erken saatlerde çıkan haberlerde sezon sonunda yapılacak olan Abu Dhabi yarışının normal saat 15:00 yerine 17:00’da başlayabileceği iddia edilmişti.

Bu haber doğrulandı ve Formula 1’de bir ilk daha yaşanacak.

Yarış günü Abu Dhabi’de güneş 17:43’te batacak ve bu yarışın 2. yarısının karanlıkta ışıklar altında koşulacağı anlamına geliyor.

Yetkililer yaptıkları açıklamalarda yarışta kullanılacak olan ışıkların yarışın başlangıcında açılacağını ve böylece günışığından karanlığa geçişte pilotların sorun yaşamamasının planlandığı belirtildi.


Yorumlar

  1. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    yok ya monaco nun yerini tutmasalarda valencia tarihiyle,singapur görselliğiyle hoş pistler.burayı oyunda oynadım ve bir cadde pisti bile değil.çokta kolay duruyor.

  2. bu pist monaco kadar dar değil ve etrafı bariyerlerle çevrili değil aynı valencia gibi büyük kaçış alanları var yani monaco ile karşılaştırılması bile hata olur. ama bekleyip göreceğiz. umarım güzel olur.

  3. valencia berbatti. singapur da gorsellik falan olmasa pek guzel pist degil. acikcasi benim icin monaco'dan baska cadde pisti yok. on yargili olmayayim ama bilmiyorum beklentimi dusuk tutacagim bu pist icin.

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    singapur un yanından geçemez bu pist.

  5. Ertan Akkaş avatarı

    Güzel bir şov olacağa benziyor ama bundan sonraki büyük şov nasıl olacak merak ediyorum…

  6. Monako ve Singapur'dan sonra görkemli bir hafta sonu daha bizleri bekliyor.

  7. samet demirel avatarı

    Müthiş bir şov hazırlıyor bu pist ve çok renkli olacağına eminim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir