Kvyat: Red Bull 2014’e Göre Farklı Düzeyde

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat, Red Bull’un geçen sezonki sezon başlangıcına oranla oldukça farklı bir düzeyde olduğunu düşünüyor.

Red Bull 2014 sezon öncesi testlerinin en fazla sorun yaşayan takımlarından birisi olmuş ve Avustralya’ya oldukça umutsuz gelmişti.

Ancak bu yılki sezon öncesi testlerinde daha olumlu bir Red Bull vardı ve takımın çaylak pilotu Kvyat’a göre RB11 geçen yılki araca göre daha iyi.

Kvyat “Testlerde elimizden geleni yaptık. Kolay geçtiğini söyleyemem, ama verimliydi. Geçen yıla kıyasla farklı bir düzeyde olduğumuzdan kesinlikle eminim. Avustralya’da rekabetçi olacağımızı biliyorum. Elimizden geleni yapacağız”

“Avustralya yarışı hakkında her zaman özel bir şey vardır.  Melbourne’deki ikinci yarışım olacak ve geçen yıl orada büyük anılarım vardı. Orası güzel bir yer. Yemekler ve hava oldukça iyi. Atmosfer harika”

“Geçen yıl ilk kez orada yarıştım. Ne olduğunu bilmiyordum ve herşey bir rüya gibiydi. İlk yarışımı puan alarak tamamlamıştım ve en genç puan alan pilot olmuştum. Bu yüzden burası benim için özel bir yer” dedi.


Yorumlar

“Kvyat: Red Bull 2014’e Göre Farklı Düzeyde” için 2 yanıt

  1. kemakinen35 avatarı

    nerden biliyorsun gecen seneki araca göre daha iyi ,test mi ettin ? hadi riciardo dese eyvallahta !

    1. Geçen sezonki aracı test etmemiş olabilir ama şuna emin olabiliriz ki geçen sezon ki arabayı simülasyonda test etmeştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir