Button "Şu Anda İstediğimiz Kadar Hızlı Değiliz"

yazar:

kategori:

Jenson Button: “Sabah son bölümde yaptığımız ıslak zemin lastikleriyle sürüşün dışında çok fazla sürüş gerçekleştiremediğimiz için zor bir seanstı. Ancak deneyim hafta sonu yağmur yağma olasığına karşı iyi oldu çünkü Spa’da her zaman bu risk var.”

“2. seans daha faydalıydı. Bazı aero ve downforce karşılaştırmaları yaptık ve aynı zamanda lastikleri de kontrol ettik. Çok fazla veri topladık ancak açıkçası şu anda istediğimiz kadar hızlı değiliz. Denge konusunda geliştirmemiz gereken bazı yerler var ancak sıralamalardan önce bunu başarabilecek potansiyele sahibiz.”

Rubens Barrichello: “Bugün çok fazla çalışma yaptık ve hafta sonuna iyi başlangıç oldu. Aracın tam potansiyelini anlamadan önce daha yapılacaklar var ancak her cuma olduğu gibi tur zamanları tüm gerçeği yansıtmıyor.”

“Sıralamalarda yağmurun etkili olması ihtimaline karşılık sabahki yağmurda sürüş deneyimi iyi oldu. Araç geçtiğimiz hafta sonu Valencia’da olduğu kadar rekabetçi görünmüyor ancak yarın sıralamalarda iyi bir mücadele içerisinde olacağız.”

 


Yorumlar

  1. evet görünüyorki BRAWN hala lastik isitamiyor hava sicak oldugunda cok iyiler ama biraz sicaklik düsünce kötü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir