Raikkonen: "Araç Hızlı Görünüyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen “Bugün yaptığımız çalışmalardan memnunum ve genel olarak hislerim olumlu. Araç hızlı görünüyor ancak yine de bugün cuma olduğu için diğerlerine göre nasıl göründüğümüzü tam olarak bilemeyiz. Çok az teknik sorun yaşadık ve bu sorunlar bugün kuru zeminde planladığımız çalışmalar üzerinde etkili olmadı.”

Luca Badoer: “Bu sabah yağmurda performansımdan makul seviyede memnundum ancak yine de arcı daha iyi anlamak için tüm sürüşleri kuru zeminde gerçekleştirmeyi tercih ederdim.”

“Öğleden sonra ayarlarda bazı değişiklikler yaptık ancak ben hâlâ sürüş stilime uygun ayarları bulamadım bu yüzden pistte virajlarda agresif olmak için doğru hisse sahip değildim. Ancak hâlâ yarın çalışabileceğimiz bir seans daha olacak. Amacım çok basit: S1’i geçmek.”


Yorumlar

  1. Hadi Kimi inşallah!Son yarışlarda gayet iyisin zaten bütün yük sende doğal olarak.Bu pistide seviyorsun sana bir podyum yakışır burada

  2. Arkadasım bahsettigin Barichello kac senedir yarısıyor biliyomusun? su an griddeki en tecrubeli adam bilmem kac kere GPye cıkmıs, Badoer'le niye kıyaslıyorsun adam en son yarısını 10 sene once yapmıs onun dısında hep test pilotu, ama onu orada oturtan kisilerde hata orda aynı düsüncedeyiz.

  3. ya badoer in yaşıyla bi alakası yok performansının barrichello da 37 yaşında ama gorduk valencıa da ne yaptıgını badoer iyi bir pilot değil arkadaşlar bu yani. tabi onu oraya oturan patron larda patron mudur bilemem. 😀

  4. 2. seansta lewisden sadece 0.084 saniye gerideydi. yarışta daha farklı olabilir. çünkü kimi spada daha başka oluyor. inşallah kazanır.

  5. ferrari son yarışlarda hep cuma günleri düşük devirle piste çıkıyordu. eğer bu seferde öyle yaptıysa yarın çok daha rekabetçi olacaktır.

  6. Bazi arkadaslar Ferrari nin ikinci pilotu Badoeri elestiriliyor sunu unutmayin o cocuk bir test pilotu ve bu sene testler yasakti ve test bile yapamadi ayrica 10 yildir yarismayan bir pilot yasida ileri fazla birsey beklemeyin
    suc onun deyil onu oraya getiren yönetimin daha bircok genc italyan pilot vardi onlardan birini getire bilirdi ben sucu sadece ferrari yönetimine buluyorum Badoer in hic bir sucu yok zeten pilotlugu zamaninda da o kadar parlak deyildi.
    ama cok iyi bir test pilotu dur Badoer cünki summi nin sampiyonlugunda,kiminin sampiyonlugunda hep Badoer test pilotuydu !!!!!

  7. ehhehehe q1'i geçemeyeceğini hepimiz biliyoruz:D

  8. evet bende f 60 ı rekabetçi gördüm inşallah yine podyum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir