Hamilton "Spa'da Henüz İşim Bitmedi"

yazar:

kategori:

Hamilton geçtiğimiz sene Spa’da kazanmış ancak son şikanı keserek Raikkonen’i geçmesi ve Raikkonen’in tekrar geçmesi için gerekli fırsatı tanımadığı gerekçesiyle yarışın ardından 25 sn cezası alarak bu galibiyeti kaybetmişti.

Hamilton “Burada bitmemiş bir işim var.”

“Geçen sene kazandığımız hissetmiştim ve bu pistte artık kazanmak harika olur. 3. yarışın biraz şanslı olmasını umuyorum, özellikle de bizim için iyi geçen yarışların ardından.”

“Burası ağır topların pisti. Burada bazı yüksek hızlı virajlarda frene bile basmıyoruz.”

“Kendinize ve araca ciddi şekilde güvenmeniz ve bunun yanında virajı döneceğinize inanmanız gerekiyor.”

“Bu oldukça zor. Burası ciddi bir pist. Burası favorilerimden birisi ve dünyadaki en iyilerden. Sezon içerisinde sabırsızlandığınız bazı yarışlar vardır ve bu onlardan birisi.” dedi.

Geçen sene kendisini 3. sıraya düşüren olay hakkında konuşan Hamilton “Öğrendiğim şey bazen bu tür olayların olduğu. Ve artık benzeri durumlarda benzer cezayı almamak için belki bir tur daha beklemem gerektiğini öğrendim.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bana gorede hamılton her turlu kımı yı gecebılecek gucteydı.cunkı yagmur baslamıs ve ferrarı yola tutunamıyordu.her halukarda gececektı.bunun ıcın haksızlık denıyorsa eyvallah ama bana gore hamıltoun un yaptıgı bır acemılık orengıydı.hava korıdoruna gırmesıyle cıkması yol vermesıyle gecmesı bır oldu.kaldıkı kımı orda tekrar gecebılecegını dısunmemıtı.

    bu acıdan hamılton un bır centılnemsızlıgınden bahsetmek gerrek ama f1 tatıhıne gecen muhtesem bır kapısmaydı ıkısınede tesekkur etmek ısteıyorum oızamanda etmıstım.

    hamılton ıkıncı sektorde zaman kaybından ve yarısı kazanabılecgınden suhelı oldugundan bahsettı.redbullar sorunlu.bana gore kımı agır basıyor kac kalkarsa kalksın kımı podyumda gıbı

  2. Bazı pilotların stili vardır Hamilton'nda öyle malesef 🙂 degistiremez agresif ve seviyorum, ama gecen sene şikanı kesti ayagınıda gazdan cekip izin vermedi Rai döndu ve az farkla gecti derken Hamilton geciş yaptı biraz daha bekleyebilirdi SPA burası yokusu cıktıktan sonra kesin gecerdi.

  3. Kadir YILMAZ avatarı

    Bence yağmurda zaten mclaren zorlanmadan geçerdi, ama yaptığı adil değildi. Yazın öyle garip ki hakkını yediler kelimesini değiştirsen (1 tur bekleseydin gibi mesela) %100 desteklerdim.

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    yada ayolf1racing fatih ürek ve ajdar anıkla yarışacaktır da ona gönderme ypmıştır.aydında o sakallarla iyi takım patroniçesi olur 😀

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ya bir son 4 senede çelişen pilotlara ve heyecana bak birde bu seneye.top kafamıza geçti resmen.

  6. ağır top derkenn bence pilotlardan bahsediyorr

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    mclaren ve ferrari her zaman ağır toptur. şampiyonaya oynamasalar bile 😀

  8. samet demirel avatarı

    Gerçek pilotların pisti demiş ağır top ile

  9. yani FERRARİ ve MCLAREN'den bahsediyor sanırım:))

  10. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    iyi öğrenmişsinde ağır top derken? 😀

  11. Hamilton "Burada bitmemiş bir işim var." evet işte budur bugünkü sıralamalarda ve yarınki yarışta sana bol şans diliyorum Lewisim.

  12. Geçen sene hakkını yediler lewis.Yarışı Kimi kazansa üzülmezdim ama onca mücadelenin sonrasında Massa kazanmıştı.Biliyoruzki sen burda daha nicelerini devirecek güçtesin.Yinede Raikkonen le bir mücadeleni daha görmek istiyoruz.Geçen seneki yarış unutulmazdı.Araç bu pist için çok iyi durumda değil ama yinede birşeyle ryapacağına eminiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir