Hamilton Yine de Puan Hedefliyor

yazar:

kategori:

Hamilton, aracından bugün için maksimumu çıkardığını ve yarın puan sonucu kazanabileceğini söyledi.

Hamilton “Bugün elimizden gelenin en iyisini yaptık. Her zaman aracın orta sektördeki virajlarda zorlanacağını biliyorduk, 2. sektörde aracın 1 san yavaş olması aracın gerçek downforce seviyesini gösteriyor.”

“Diğerleri kadar iyi aero pakete sahip olamayacağımızı bekliyorduk ancak ne seviyede olacağını bilmiyorduk. Bugün bunu da öğrenmiş olduk.”

“Çok fazla hayalkırıklığı yaşamadım, bu sene herkes için bu şekilde ancak ben hâlâ bu pistte sürüşten keyif alıyorum. Yarın hedefim puan kazanmak.” dedi.

Heikki Kovalainen de takımının beklediği gibi zorlandığını söyledi.

Kovalainen “Bu sabah bazı araçların performanslarına şaşırdık. Yüksek hızlı virajlarda, pist ayarlarının daha yavaş olduğu Valencia ya da Macaristan’a göre zorlanıyoruz.”

“Bugünün zor olacağını bekliyorduk ve sonucumuz hâlâ yüksek hız, yere tutuş ve düzlük hızında zorlandığımızı gösteriyor.”

“Yine de bugün çok yakındı: seansta çok fazla trafik vardı ve bir kaç salise ayırıyordu. Q3’e kalabilirdik. Yarın zor bir yarış çıkaracağım ve buradan ilerleyebileceğimize eminim.”

“Silverstone’a göre gelişim gösterdik ve sorunlarımızı çözmek için zorlamaya devam edeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Beklenen bir sonuç alındı. Ben hatta daha gerilerde bekliyordum. Geçişin bol olabildiği bir pist, gerilerde iyi, genç pilotların olması güzel bir yarış izleyeceğimi düşünüyordum fakat biraz daha inceleyip düşününce yarın Mclaren'ın işinin daha zor olacağını, öne tırmanmada zorlanacaklarını düşünüyorum. Lewis iyi bir mücadele izletir bize inşallah.

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Heiki den pek umudum yook ama Hamilton Umarim Puan Alir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir