Webber Bu Kadar Geride Olmalarına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Sıralamalara yeni motorla çıkan Webber yarınki yarışa takım arkadaşı Vettel’in bir sıra arkasından dokuzuncu sıradan başlayacak.

Avustralyalı pilot gridin heres için sürpriz olduğunu özellikle de Fisichella’nın pol poisyonunu almaının ilginç olduğunu söyledi.

“İlginç bir seans oldu. Bundan daha rekabetçi olabilmeyi ummuştuk. Fisi pol pozisyonunda! onlar için harika bir gün ancak buna şaşırdık.”

“Bizim için fazla hızlılardı. Bu da bu sporda asla hiçbir şeyi bilemeyeceğinizi gösteriyor. Yarın ilginç bir yarış olacak. Sıralamalar öncesinde motoru değiştirmek zorunda kaldık ancak bu sonucu etkilemedi. Sıralamalar öncesinde (motora) güvenimiz tamdı.”

Vettel de sıralamaların ardından yarın zor bir yarış beklediğini söyledi

“İlginç bir seanstı ve bizim içim iyi değildi tabii ki. Sekizincilik ve dokuzunculuk yarın için zor bir pozisyon. Ne yazık ki son turumda bir hata yaptım. 14. virajda aracın arkasını kaybettim ve hızımı koruyamadım. O turu tamamlamanın da bir anlamı kalmamıştı.”

“Bugünkü sonuçlar biraz sürpriz oldu. Sanırım kimse Fisi’nin polde olmasını beklemiyordu.”


Yorumlar

  1. İki şampiyona adayı bocalamaya devam ediyor. Kurt Rubinho avda. Red Bull bu sezonki en iyi şanslarından birini harcıyor gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir