Williams Pilotlarına Göre Güçlü Başlangıcın Önemi Büyük

yazar:

kategori:

Williams’tan Valtteri Bottas ve Felipe Massa, rakiplerinin gelişme potansiyeli göz önüne alındığında, sezona iyi bir başlangıç yapmanın hayatı önemde olduğunu söylüyor.

Massa geçtiğimiz yılki yarışta Kobayashi’ni kendisine çarpmasının ardından yarış dışı kalmış, Bottas ise lastiğinin patlamasının ardından beşinci olmuştu.

Avustralya GP öncesi konuşan Bottas “Yeni sezonda ilk kez güç düzenini göreceğiz”

“Güçlü bir başlangıç yapmalıyız ve gelişmeliyiz. Özellikle hafta sonundan maksimum puan ile ayrıldığımızdan emin olmalıyız. İlginç ancak önemli bir hafta sonu olacak”

“Buradan pun ile ayrılmak çok önemli. Çünkü diğer takımların sezon boyunca ne kadar gelişeceğini bilemezsiniz” dedi.

Takım arkadaşı Felipe Massa ise “Sezonun ilk yarışı olan Avustralya oldukça önemli. Normalde orası sürprizler ile doludur”

“Kış boyunca yaptığımız tüm işin ödülünü alacağız. Ancak orada aynı zamanda daha fazla gelişmemiz gereken alanları da göreceğiz”

“İyi başlamak ve rakiplerimize potansiyelimiz göstermek önemlidir. Ben şahsen geçen yıldan iyi bir başlangıç umuyorum!” dedi.


Yorumlar

“Williams Pilotlarına Göre Güçlü Başlangıcın Önemi Büyük” için 3 yanıt

  1. vw-tdi-power avatarı

    Williams’ın daha rahat bir sene geçireceğini düşünüyorum. Takımın kendine güveni var, daha az hata yapacaklardır. Mercedes dayanıksız olursa büyük sürpriz olur o zaman galibiyetler için favorim Williams

    1. Williams bu pit duvarıyla bırak yarış kazanmayı podyumu bile Redbulla kaptırır 🙂

  2. Dayanıklı görünen takımlar işi bitirirken fazla çalışamayanlar patlayacak. Dayanıklılardan patlayan olursa da yarışın sürprizi olacak. Sıralamalar farkı görmek için önemli olacak. Ancak ilk yarışın sonucu muhtemelen aldatıcı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir