Briatore, Ferrari’deki Vettel Ateşini Anlamsız Buluyor

yazar:

kategori:

Flavio Briatore, Sebastan Vettel’in Ferrari’ye geçmesinin ardından Vettel’e karşı olan ateşe pek bir anlam veremediğini söyledi.

Ferrari’de bu sene Fernando Alonso’nun yerine Sebastian Vettel yarışacak. Vettel takıma katıldığından beri Alman sürücü hakkında bir çok olumlu şey söylendi.

Briatore “İtalya şaşırtıcı çünkü Vettel hakkında hiç konuşmamışlardı ve şimdi bir anda o Ferrari’nin geçmişi ve geleceği oldu. Daha öncesinde Vettel Formula 1’de yok gibiydi.”

“Vettel iyi bir sürücü ve kesinlikle en iyi 5-6 sürücüden birisi. Çok iyi bir araçla o yenilmezdi ancak onu Schumacher ya da Senna ile kıyaslamayalım.” dedi.

Briatore ayrıca Ferrari’nin 2015 aracının güçlü olması halinde tüm tebriğin Sergio Marchionne ve Maurizio Arrivabene’ye gitmemesi gerektiğini söyledi.

Briatore “Bu yeni araç daha dün yapılmadı. 1.5 sene önce bu araç üstünde çalışmaya başladılar. İyi bir araç ise o zaman Stefano Domenicali ve Luca di Montezemolo döneminde yapılan bir araçtır.”

“Benim endişem Mercedes ve Mercedes motorlu araçların Avustralya’yı domine edecek olmaları.”

“Bu turbo motrlar yarışlara pozitif bir şey katmadan farklara sebep oldu. Bu yüzden umarım rekabetçi bir Ferrari olur.” dedi.


Yorumlar

“Briatore, Ferrari’deki Vettel Ateşini Anlamsız Buluyor” için 9 yanıt

  1. Briatore ayrıca Ferrari’nin 2015 aracının güçlü olması halinde tüm tebriğin Sergio Marchionne ve Maurizio Arrivabene’ye gitmemesi gerektiğini söyledi. “Bu yeni araç daha dün yapılmadı. 1.5 sene önce bu araç üstünde çalışmaya başladılar. İyi bir araç ise o zaman Stefano Domenicali ve Luca di Montezemolo döneminde yapılan bir araçtır.”

    KATILMIYORUM..
    İYİ BİR ARAÇ İSE TEBRİK; JAMES ALLISON VE EKİBİNE GİTMELİDİR..

  2. 2007 sezonu öncesi seni de hatırlıyoruz Briatore takımından ayrılan Alonso için

    “iyi ama o kadar söylenildiği kadar değil” minvalinde demeçler vermiştin.

    Şu yöneticilerin 5-10 senelik demeç arşivlerini çıkarıp yüzlerine koysak ?

    Gerçi hiç birşey olmamış gibi devam ederler. Zaten seni hiç sevmedim Briatore 😀

  3. Gozuken o ki zoruna gitmis tabiri caizzse hazimsizlik yapmis. Ne yapacaklardi adami getirip sonra kotuleyeceklermiydi ???

  4. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Gayet yerinde ve olması gerekenler işler yapılıyor. Uzun zamandır kaybolan Ferrari ruhunu yakalamak adına.

  5. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Dogru soze ne denir…

  6. Ferrari’ye gelen pilot her zaman abartıldıkça abartılır. Olduğundan çok daha iyi gösterilir. Türkiye’deki futbolculara yapılan şey. Gelince heykeli dikilir, gidince arkasından küfür edilir. Aynı kafa Maranello’da hakim.

  7. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Benim yorum silinmiş ki 🙂

  8. Senna – Prost – Scumi – Mika Hakkinen – Baba Villeneuve bunlar gerçekten yavaş bir otomobilden maksimumu verebilecek pilotlar. Saf güç’e hükmetmeyi başarmış adamlar. Şimdilerin hesap makinesi kıvamında elektronikle bezenmiş araçlarından ziyade kers – ers bilmeyen gerçek V-8 V-10 V-12 lerin pilotları. Briatore çok doğru söylemiş katılmamak elde değil.. Ferrari sevgisinden dolayı kokpite Bernie bile geçse sevmekten başka çaremiz yok 🙂

  9. Ecckestone amcamiza tas yollamis galiba 🙂 ama hakli da tamam vettel iyi pilot fakat schumi ve senna kadar asla degil onlar ayri simdikiler ayri ferrari hizli olduysa basari sadece yeni ekibin degil demis buda kismen dogru yine son cumlesine de katilmamamk elde degil 🙂 umarim ferrari rekabetci olur 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir