Massa, Verstappen’in F1’e Erken Girdiğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Formula 1’in deneyimli pilotlarından Felipe Massa, Avustralya’da 17 yaşında ilk yarışına çıkacak olan Max Verstappen’in yetenekli olmasına rağmen F1’e çok erken girdiğini düşünüyor.

Babası da Formula 1 pilotu olan Max, 17 yaşında Toro Rosso ile Formula 1’e adım atıyor. Verstappen’in açık koltuklu serilerde sadece bir senelik deneyimi var.

Massa “Tüm yeteneklerine rağmen bana göre çok erken giriyor. Ben 20 yaşında Formula 1’e geldim ancak deneyim eksikliğini hissettim.” dedi.

Takımı Williams’ın 2015 performansını değerlendiren Massa “Mercedes’ler oldukça önde görünüyorlar. Ancak gördüklerimize göre Williams Formula 1’deki ikinci takım olabilir.”

“Aracımız rekabetçi ve oradayız.” dedi.


Yorumlar

“Massa, Verstappen’in F1’e Erken Girdiğini Düşünüyor” için 2 yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Bence de Massa haklı.Lise dönemindeki çocuğu alıp f1e getirmek,hayret bir şey.Yetenekse çok bulunur eminim.En azından rüştünü ispatlasaydı

  2. Bu çocuk kotu bir olaya dahil olursa bunun altında F1 ve patronlar ezilir.Çok acele ediyorlar ve böyle bir zamanda yanlış bir karar.İstediği kadar yetenekli olsun 17 yaşında bir insan daha çocuktur ve yetişkin kararlar veremez.Dileyelim dediklerimizin tersi çıksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir