Hamilton Üzgün

yazar:

kategori:

Yarışa on ikinci sıradan başlayan son şampyiyon, ilk turda Les Combes’e gelirken arkadan Jaime Alguersuari’nin teması sonucu bariyerlere vurdu ve yarış dışı kaldı.

BBC’ye konuşan Hamilton “Her zaman olabilen günlerden birisiydi, ne yapabilirdim? “

“Çok kötü bir kalkış yaptım ve aracın durmasını engelleyen sistem devreye girdi. Düzelmeye çalıştım ancak ilk virajda sandviç oldum.”

“Les Combes’ta Jenson spin attı ve herkes ona çarpacak gibiydi bu yüzden ben yavaşladım ve arkadan çarptılar.” dedi.

“Seyretmektense yarışmak çok daha iyi olurdu ama bir dahaki sefere…”


Yorumlar

  1. Hamilton için baştan beri kötü yarıştı.Startta cok yavas kaldı ve ilk virajda sandiviç oldu.otomobile zaten temas ilk virajda başladı.otomobil düzlüklerde de çok iyi görünmedi.zaten o kaza olmasa bile alacağı en iyi sonuç puan almak olabilirdi.Monza da telafi edersin sen.Ne olursa olsun seni seviyoruz

  2. fatih küskü avatarı

    biz de üzgünüz lewis,bu yıl ilk turda biten yarışlarımıza bir tane daha eklendi,senin pistte olman heycan verici,nerede oluran ol,ister lider ol ister 10. ol farketmez,bir de heikiye bakın,pitler dışında heikiyi kac kere gorduk? hee dogru son anlarda rubensten baskı yerken görmüştük bir de..
    bu arada lewisin podyumda olması bana göre de imkansızdı ama bmw lerden de 20 küsur saniye de geri kalmazdı..

  3. 'massaraikkonen'; güzel kardeşim; takımıma güvenmemek diye bir durum yok ortada. Eldeki verilere bakarak gerçeğe en yakınını bulmaya çalışıyorum. Sen ise sırf düşünce gücüne dayanarak bir şeyler söylüyorsun. Düşünce ayrıdır, realite ayrı…

    Lewis nasıl podyuma çıkacak bana bunu mantık çerçevesinde açıklar mısın? Aynı aracı kullanan Heikki'nin hızlı turuna bakıyorum, 1:48.348 ile 13'ncü. BMW'lere bakıyorum Nick 1:47.371 ile 2'nci, Kubica 1:47.664 ile 3'ncü. Yani hızlı turlarda Heikki Nick'in 0,977 saniye ile 11 sıra, Kubica'nın 0,684 saniye ile 10 sıra gerisinde. Yarış sonunda ise 5'nci Nick'in 21,487 saniye, 4'ncü Kubica'nın 22,797 saniye gerisinde. Herkesin bildiği bir gerçek var ki o da Lewis ile Heikki'nin bir olmadığı. Ancak antrenmanlardan itibaren görülen bir diğer gerçek de aracın 2'nci sektörde rakiplerine 0,8 ile 1 saniye vermesi. Ve bu yarışda BMW'nin bu sezon hiç görülmedik şekilde rekabetçi olduğu da bir diğer gerçek. Podyumun son basamağını alan ve yarışın en hızlı turunu atan Vettel'i hiç hesaba katmadım dikkat edersen.

    Kısacası, Lewis'in burada podyum mücadelesini verebileceğini söylemek en yumuşak tabirle ütopyadan öteye gidemez. Lewis'in alacağı en iyi sonuç 5'ncilik; hadi senin güzel hatrına 4'ncülükten daha yukarı değildi. O da iyi kalkış yapması halinde.

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    ""Çok kötü bir kalkış yaptım ve aracın durmasını engelleyen sistem devreye girdi.." :(:( Lewis Kers i de iyi kullanamadi belkide 4.-5.ci olabilirdi kalkista bu kadar yawas kalmasaydi 🙂 Bir Dahaki sefere Lewis…

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    alonso 3 üncülüğe kadar çıktı.lewis ise ondan çok daha ağırdı.daha sonra pite girrecekti ve bmw lerle birlikte mücadele edecekti.ama kndi takımına güvenmiyorsan oda ayrı. onur ayybars dahada komik =))))

  6. bende çok üzgünüm Lewisim:((( yarış o an bitmişti benim için.

  7. "…ilk virajda sandviç oldum." 🙂 Komik.

    Ama 'massaraikkonen' daha komik 😉

  8. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    podyuma çıkabilirdi.

  9. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Kötü kalkış seni çaylakların arasına soktu.İlk virajı bunlarla alabilmek mümkün değil zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir