Trulli, Yasal Olmayan Yardımlardan Şüpheleniyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, elektronik yardımların yasaklanmasıyla birlikte formula 1’de hilelerin geri dönebileceği yönünde endişe duyuyor.

2008 sezonunun açılışına 8 hafta kala Autosprint’e konuşan Toyota’nın İtalyan pilotu, McLaren Elektronik Sistemleri tarafından üretilip geliştirilen yeni standart elektroniklerle ilgili bazı takımların bir takım yollar bulmuş olabileceğini söyledi.

Hatta bazı takımların, sezon öncesi testlerde bu yasal olmayan elektronik sistemleri şimdiden kullandığından şüpheleniyor.

Turlli: "Toyota olarak bazı çelişkili ifadeler almamıza rağmen birilerinin hile yaptığını söylemiyorum"

"Ama Aralık ayındaki ve şimdiki pist testlerindeki davranışları değerlendirdiğimizde, ikisinin arasındaki değişiklik çok fazla ve bir çok durum şüphe uyandırıyor"


Yorumlar

  1. malesef bi zamanlar bu tc çok hilelere karıştı.Schumi ilk şampiyonluğunda arabasında yasak tc kontrol tespit edilmişti.Turilli haksızmı şimdi.Daha sonta bi kaç takım daha bu hileye başvurdu.

  2. Toyota bu adamı neden hala yarıştırıyor anlamıyorum.İstikrar yok.Sıralamada bir hız yapıp.Yarışta arkasında tüm araçları tutuyor.Kendisine küfrettirmekten başka yaptıgı birşey yok.

  3. tabi en başta şüphe edilecek takım ferrari gayet doğal geçmişteki sabıkalarından ama Trulli italyan, ferrariyi karıştırmak istemez mazallah birileri topuğuna filan sıkar adamın belli olmaz.

  4. tabi ferrari,bişey olduğunda hemen ferrari.toyota yavaşsa ferrari suçlu evet…

  5. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    kesin Ferrariden şüphelenmiştir 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir