"Fisichella Monza'da Kahramanlar Gibi Karşılanacak"

yazar:

kategori:

BBC’ye konuşan Zanarini, Ferrari’nin henüz kendileri ile iletişime geçmediğini söyledi ancak telefonunun 7/24 açık olduğunu söyleyerek mesaj yolladı.

Zanarini “Şunu tekrarlamak istiyorum, kimse iletişime geçmedi. Ve dürüst olmak gerekirse Monca için harika bir araca sahip fantastik bir takıma sahibiz çünkü araç burada iyiyse orada da iyi olacaktır, Monza’da da iyi olacağız.”

“Monza’ya çok fazla tifosinin arasına gideceğiz ve orası Ferrari’nin ancak Monza’da Giancarlo’yu destekleyecek çok fazla insan olacağını düşünüyorum.” dedi.

Bu desteğin Fisichella’yı kırmızı araca koyup koyamayacağının sorulması üzerine Zanarini “Hayır, hayır, hayır. Bu olursa Giancarlo Fisichella olduğu ve bugün yaptıkları için olur.”

“Dürüst olmak gerekirse Avustralya ya da Malezya’daki galibiyetlerin ardından bu kadar çok mesaj ve arama almamıştım. Bugün inanılmaz.”

“Herkes için harika bir gün.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari'ye Fisichella'dan çok, daha genç bir kan, bir efsane adayı gerekli.

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Giancarlo Fisichella'nın menajeri Enrico Zanarini, Fisichella'nın İtalya'da hangi takımla yarışacak olursa olsun Spa'daki sonucundan sonra kahramanlar gibi karşılanacağını söyledi.

    bana gore bu acıklama fısıco nun ferrarı de yarısacagının kanıtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir