Ricciardo, Red Bull ile Bir Senelik Gelişimin Ardından Daha Umutlu

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Red Bull ile geçirdiği bir senelik sürecin ardından kendi evindeki yarışa bu sefer daha emin bir şekilde çıkacağını söyledi.

Geçen sene Red Bull ile Avustralya’da ilk yarışına çıkan Ricciardo podyuma çıkmayı başarmış ancak kural dışı bir durum nedeniyle yarıştan diskalifiye edilmişti. Bunun dışında Ricciardo, takımının sezon öncesi yaşadığı dayanıklılık sorunları nedeniyle sezona pek iyi bir hazırlık yapamamıştı.

Ricciardo “Geçen seneye kıyasla tabi ki daha iyi bir pozisyondayız. Testlerdeki derecelerimiz çok bir şey göstermedi ancak buraya daha emin ve dayanıklı bir şekilde geldik. Pazar günü için bir planımız var ancak geçen sene sadece piste çıkıp damalı bayrağı görmeyi umuyorduk.”

“Takım, katıldığımdan beri çok gelişti. Ben de aynı şekilde geliştim ve artık daha gelişmiş bir sürücü olduğumu hissediyorum. Takımla 12 aylık bir zaman geçirmem bunda etkili oldu.”

“Dürüst olmak gerekirse takım içerisindeki atmosfer hala çok iyi ve güçlü. Benim gördüklerime göre takım tekrar zirveye çıkmak istiyor. Geçen sene onların standartlarına göre geride oldukları bir seneydi ve Mercedes’in gitmesine izin verme konusunda istekli değiliz.”

“Bir grup oldukça yakın görünüyor. Pist üstünde neler olacağını göreceğiz ancak Mercedes’in biraz fazla performansı var gibi görünüyor. Podyumun son basamağı içinse Ferrari ve Williams ile biz çok yakın görünüyoruz. O gruba başkalarının da katılabileceğinden eminim.”

“Bu hafta sonu herkes piste çıktığında çok heyecanlı olacak. Çok fazla soru soruluyor, nerede olduğumuz soruluyor ancak testler her şeyin gerçeğini göstermiyor. Görünen şey Mercedes’in hızlı olduğu ve onların arkasında diğerlerinin oldukça yakın olduğuydu.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo, Red Bull ile Bir Senelik Gelişimin Ardından Daha Umutlu” için 2 yanıt

  1. Bakalım Renault geçen sene başına göre %25 thermal verim ve % 5 yakıt verimliliğinden ne kadar performans artışı sağlayabilecek.

    kaynak:
    http://www.f1fanatic.co.uk/2015/03/11/renault-reveals-power-unit-gains/

  2. Bu sene sürüneceksin ferrari sizden daha hızlı turbo vettel seni yenecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir