Magnussen Avustralya GP Öncesi Düşük Beklentilere Sahip

yazar:

kategori:

McLaren’den Fernando Alonso’nun yerine Avustralya GP’ye katılacak olan Kevin Magnussen, testlerde yaşanan sorunların ardından ilk yarış öncesi büyük beklentilerinin olmadığını söyledi.

Alonso’nun ilk yarışa katılamayacak olmasının ardından McLaren, geçen sene kendi adlarına yarışan Magnussen’i göreve çağırdı.

Magnussen “Beklentimiz oldukça düşük. Açıkçası dayanıklılık konusunda ve aracı uzun süre çalıştırma konusunda sorunlar yaşıyoruz ancak bu McLaren için yeni bir başlangıç bu yüzden biraz zaman alacak ancak oraya geleceklerinden eminim”

“Testlerde istediğim kadar tur atamadım. Bir sorun olmasaydı 150 tur atmayı umuyordum ancak neredeyse 40 tur atabildim ve hepsi düşük yakıtla oldu bu yüzden en azından buna hazırım.” dedi.

Malezya’da Alonso’nun dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine Magnussen “Beklemeniz lazım. Bu soru için doğru kişi ben değilim. Bilmiyorum.”

“Alonso ile bir iletişimimiz olmadı. Sadece Twitter üzerinden iyi şanslar diledi ve ben de teşekkür ettim. Ona nasıl hissettiğini sormadım. Onun iyi olduğunu duyuyorum. Ben sadece bu yarışa odaklanıyorum  ve onun için iyi olmasını diliyorum.” dedi.


Yorumlar

“Magnussen Avustralya GP Öncesi Düşük Beklentilere Sahip” için bir yanıt

  1. insan bir arar yahu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir