Kubica: "Aracımız Düşük Yere Basma Kuvveti İsteyen Pistlerde Hızlı"

yazar:

kategori:

Kubica, “Bu hafta sonu aracımızın düşük downforce gerektiren pistlerde hızlı olduğunu kesinlikle kanıtladık. Bu iyi bir haber ve Monza öncesi çok olumlu bir gelişim.” diye konuştu.

Spa yarışında Kimi Raikkonen ile olan mücadelesini de anlatan Polonyalı pilot, “Kimi direksiyonunu önüme kırdı ve ben de güvenli olmayı tercih ettim. Hafta sonu boyunca orada zaten kazalar görmüştük Bana dokundu ama çok şükür ki hafifçe bir dokunuştu ki ben de normal bir şekilde devam edebildim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ya arkadaşlar adam yoluna çıkıyor evet ama kesinlikle kasten kubikanın önüne çıkmıyor konumunu korumaya çalışıyor zaten kasıt olsaydı merak etmeyin cezayı yerdi.

  2. hem suclu hem guclu derler ya, aynen o hesap sizinkisi. kubica kimiye yapsaydi eminimki birak bu isleri kimi, sanki kazanacaktin kimi dersiniz dimi, hic sanmiyorum ama =)

  3. "Raikkonen_Tuncay"
    Bu ne holiganca bir yorumdur ya…
    Ne demek kazanıcaktın…??
    Kazanmaması Raikkonen'i haklı mı çıkarıyor gözünde…
    Seviyesizliğin bu kadarı tebrikler…

  4. Bir Rai taraftari olarak soyluyorum Kubica hakli aslinda, sadece ustume kirdi cumlesi biraz sacma olmus, o virajda Rai disari tasmisti ve viraji kesmemek icin yola dondu, eger Kubica frenlemeseydi orasi da kazalarla dolacakti. Kaza olsaydi da kimse ceza almaz normal yaris kazasi olurdu orasi ayri ama Kubica`nin hareketini takdir etmek lazim..

  5. üstüne kırmasaydı sanki yarışı kazanıcaktın.

  6. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ya bırak bu işleri yok üstüme kırdıda yok bilmemnede.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir