Alonso da 2009'da Ferrari'ye Geçişi Reddetti

yazar:

kategori:

Cadena SER radyosunun 2009’da Ferrari’de yarışıp yarışmayacağının sorması üzerine Alonso “Hayır, kesinlikle hayır.” dedi.

AS gazetesi ise Belçika’da Briatore ve Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali arasında görüşmeler yapıldığını söyledi.

Alonso’nun gelecek sene Ferrari’ye geçmesine kesin gözle bakılırken Briatore’nin erken geçişe, kendilerine sponsor arayışında zarar vereceği nedeniyle izin vermediği söyleniyor.

Bir başka söylentiye göre ise, BMW Robert Kubica’yı bırakmaya izin verseydi Alonso da Ferrari’ye erken geçiş için izin alabilirdi.

Gelecek sene planları hakkında konuşan Alonso ise son kararın açıklanmasının “günlerce ya da aylarca” sürebileceğini söyledi.


Yorumlar

  1. özkan kalayci avatarı
    özkan kalayci

    .. belliki alonso kırmızı arabayı çok istiyor ve yine belli ki onlarda alonsoyu çok istiyor. yine belli ki reno da alaonsoyo bırakmaya razı değil. yada tazminatı artırmaya çalışıyor. ben derim ki bırakalım sonucu zamanla görelim. pilotlara gelince 2005 den beri f1 takip ediyorum. ee doğol olarak mı bilmem ama ileri derecede alonsa fanatiği oldum.(pazar günü sinirden kumandayı da kırmışım…) neyse..

    ben reno yuda seviyorum. alonsoyuda bu sebeple alonso neredeyse
    o takımı da tuatrım. (ama reno sempatim hep olur.)
    ben isterim ki alonso ve vettel iyi bir takımda ikili olsun. bence en uygunu bu olur.

  2. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Herkesin kendini iyi hissettiği biryer vardır.. Bu içinden gelir insanın ve siz kendinizi nerede iyi hissediyorsanız orada bulunmalısınız..

    İnsanlar değişebilir mi ?? evet değişir, hayatın gereğidir bu,yaşamdır.. Herkes gibi bende çok kızdım o kel kafalı keresteye (t-shirt ünde who is Schumi yazan)..
    Bazı pilotlar bazı takımlara uymuyor; ve bir pilotun sakin olmasını, uysal olmasını bekleyemezsiniz .. o zaman pilot sütçü beygirine döner. Sizi bilemem tabi ama benim sevdiğim pilotlar dik kafalı ve azimli olanlardı.. Her ne kadar Alonsoyu geçmişte sevmesemde Ferrariye faydalı olacağına inanıyorum.. İleride ne olur onu bilemem faydalı olur desteklerim herkes gibi.. Ama sırf Ferraride diye onu eleştirmemek olmaz.. (Kimiye olduğu gibi)
    Alonsonun tek artısı gaz vermeye gerek duymuyor.. her an çakmaya hazır fişek gibi

  3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Gerçi Alonso'dan çok Santander Ferrari'yi çekiyor sanki…

  4. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Kaçmaz daha yeni açıklama yaptı gitsem bile başka takımlar var diye.

  5. Bende geleceğini zannetmiyorum, gerçi Alonso gider mhtemelen de Ferrari almaz gibime geliyor, zaten almamalı da, elinde iyi pilotlar var, Kimi Wrc'ye kaçmazsa veya Massa artık yarışıyorsa, pilota ihtiyaçları yok demektir

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Tabii ki McLaren tarzı çok çok farklı. Ama Ferrari'de farklı. Kimi heryere uyum sağlar çünkü sürmekten başka hiçbir şeyle ilgilenmiyor bu yüzden de sorun çıkartmıyor. Umarım Alonso gelirken biraz uysallaşıp da gelir tabii gelecekse ben inanmıyorum seneye geleceğine.

  7. Ferrari ile Mclaren'in gerek yönetim gerek pilotlara davranış bakımından birbirine hiç ama hiç benzediğini zannetmiyorum… Aksine Ferrari ile Renault yönetim tarzı birbirine benziyor… Bunu sadece ben değil F1 otoriteleri söylüyor yıllardır, o yüzden Alonso ile Ferrari'nin uyuşmama problemi olacağını hiç zannetmiyorum… Zaten Ferrari'de pilotlarıyla sıcak ilişkileri olan bir takım, eğer Kimi gibi soğuk adam oraya uyum sağladıysa, Alonso hayli hayli sağlar… zaten Alonso Mclaren'de mutlu olsaydı şaşardım… Mclaren bana bile fazla ciddi ve eğlencesiz geliyor.

  8. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Benim bu konudaki derdim şu. Evet FIA'ya öyle hitap etti Alonso taraftarları. Ki çok yanlıştı. Ferrari'nin FIA ile anlaşmalı olarak iş yürüttüğünü iddaa ettiler Schumi son sezonunda şampiyonluk alsın diye. Halbuki bu pistlerdeki gelmiş geçmiş en iyi pilotlardan birine ve tarihin en köklü takımına çok büyük saygısızlıktı. Ben bunu biliyorum çünkü arkadaş çevremde bile rastladım. Şimdi bu insanlar Alonso gelirse nasıl Ferrari taraftarı olacaklar ki? 2 yüzlü taraftar olacaklar. Bu kadar basit. Tabii ki hepsi değil sonuçta bir kısım da Fernando bizde kalsın diyor. Bence kalsın Belçika'da Renault ile 100. startını aldı. Devam etsin. İyi bir pilot olduğu için orada elbette başarılı olur. Ve zaten onun asi karakterine alışık olan tek takım Renault. McLaren karakterini kaldıramadi Alonso'nun, bana göre Ferrari'de kaldıramaz. He inanılmaaz bir mucize yaşanıp da Alonso uysal biri haline gelirse problem yok…

  9. FIA'ya "Ferrari International Assistance" sadece Ferrari taraftarları dememiştir heralde, bunun dışında ki topluluk muhtemelen bir yerde bir zaman diliminde Ferrari ve Fia'ya bu şekilde dil uzatmıştır çünkü böyle iddiaları canlandıracak çok olay oldu geçmiş yıllarda… Herneyse insanların fikirleri değişebilir, ben Ferrari yol otomobillerini ve kırmızı rengini her zaman sevmişimdir fakat Formula 1 içinde Ferrari'yi destekleyemiyorum bir türlü gönül rahatlığıyla, bunun sebebi ise ne pilotları ne de başka bir şey, tamamen politik olaylardan dolayı Ferrari'ye gıcık olduğum bile söylenebilir… Öte yandan Alonso Ferrari'ye gider de benim fikrimi değiştirir mi bilemiyorum, ve eğer değiştirirse söyleyeceğim şudur ki insanların fikirleri değişebilir, çünkü yaşadığımız dünya tamamen değişiyor, hava değişiyor insanlar değişiyor, yeryüzü şekilleri, inanışlar her şey değişiyor, böyle bir değişim içinde insanların fikirlerinin düşüncelerinin de değişmesi kadar normal bir şey yok bence… Belki de ileride çok sağlam bir tifosi olucam belki de Alonso Ferrari'ye gitti diye Alonso'yu desteklemiycem, ama bunlardan dolayı beni birisi yargılamaya çalışırsa az önce de belirttiğim gibi; Fikirler değişebilir… Ayrıca Oğulcan'ı yinede kutlarım gerçekten holigan olmadığı belli en azından düzgün bir üslupla yorum yazıyor, bu gibi arkadaşlardan feyz alsak şurda yaşanan tartışmaların seviyesi kat kat artar:)

  10. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Şunu da ekleyeyim Alonso – Raikkonen ikilisi olmalı illa Alonso gelecekse. Bu ikili takımı başarıya taşır. (Senna – Prost – McLaren).

  11. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    2006'da FIA'ya "Ferrari International Assistance" diye hitap eden Alonso ve Renault taraftarlarının tamamen çark edecek olması çok üzücü. Bana yazılan eleştirileri tahmin etmiştim yazarken. Ben holigan ya da Anti – Alonso cu değilim. Ferrari taraftarlığıma kimse laf söyleyemez. 1998'den beri şahlanan atla yatıp kaltım. Yeri geldiğinde ağladığım bile oldu (Schumi 2006 Interlagos). Herneyse bu önemli değil. Alonso kaliteli bir pilot ama karakteri Ferrari'ye yakışmaz. Son haftalarda "daha iyi pilotum" şeklinde açıklamalarla takıma yağ çekmesinden de anlaşılabilir. Evet daha iyi pilot şu an. Griddeki en iyi 3 pilottan biri. Tek aracı tutmam tabii ki gelirse. Bir anlık sinir insana öyle şeyler yazdırabiliyor. Sorun değil…

  12. ayrıca alonso yuda buralara getiren kişidirr flo 2007 de de renault a suç atmaya çalışan rondu flo değildi kim olsa o bu olaydan sonraa takıntı yapar tabi bilmem anlata bildimmi

  13. sedat ahmet ne alaka şimdi anlamadım ben sana çıkıp flo yu savunmam sana çıkıp ronu savunmam sanki sen bir yerlerde içine yediremeiğin şeyleri haykırıyorsun gibi yazmışın 2008 deki dünya şampiynluklarını biliyoruz 2007 diyide biliyoruz ne alaka flo dediğin adam benottonu şampiyon scmaheri keşfetmiş bir adamdır italyan iş adamıdır bu dur yani kişili beni ilgilendirmez ben başarılarına bakarım

  14. sedat ahmet avatarı

    Flavio Briatore,fena halde ron dennis takıntısı vardır bu adamda. kendi takımı şampiyonluk için yarışırken ve mclaren yarış bile kazanamazken dahi, ron dennis'i çekiştirir, el kol hareketi yapar, görünce suratını buruşturur; böyle de ezik bir insandır. bu ezikliğini etrafındakilere de bulaştırıyor olsa gerek ki, fernando alonso'nun ilk şampiyonluğunun ardından renault takım elemanlarından birinin t-shirtünde ''schumacher who'' yazıyordu. ralf schumacher'den bahsediyor olsa gerek, yoksa bu kadar cüretkar olmak için beyinsiz olmak gerek…uludağ sözlükde bir arkadaş yazmış hoşuma gitti bu 🙂
    Ron Dennis
    Son 25 yıl içinde Alain Prost, Ayrton Senna, Niki Lauda, Mika Hakkinen gibi pilotlarla çalışmıştır.McLaren takımı 1988 yılında yarışmış olan MP4-4 ile o ana kadarki tüm rekorları kırmıştır. 2008 yılında McLaren pilotu Lewis Hamilton Felipe Massa'nın 1 puan önünde şampiyonluğa ulaşmıştır.

  15. sedat ahmet bulmak zorundamıyımm ama benim bildiklerim yazayım sana ben 2003 de f1 izlemeye başladım j turilli jenson batın bu 2002 2003 fernando alonso j turili 2004 j turilli fernando alonso 2005 fisicella fernando alonsı 2006 sicella fernando alonso 2007 fisicella heiki kovalaynen 2008 fernando alonso nelson pike 2009 fernando alonso nelson romain ayrıca aytron senna micheal sxmaher ilede çalışmıştır ok

  16. sedat ahmet avatarı

    Mclaren Didem, ben bir takım ferrarici arkadaşların eğer bu transfer olursa düşecekleri durumu olumlu ve olumsuz yanlarından tekrar bir gözden geçirmeleri için yorum yazdım.yani alonso gecen sene her demecinde mclarene dokunduruyorduda ve ooo evet haklı alonso doğru söyluyo yorumları yapan taraftarlarınada bu sekılde geri dönmeyin demişmiydin,ben yeniyimde bu sitede o yüzden soruyorum.ayrıca sen editöru falanmısın sitenin ne yazıp yazmayacağım konusunda benımı aydınlatıyorsun anlayamadım?

  17. sedat ahmet avatarı

    Hakan Köş bana bir yazarmısın flaıvonun bu seneye kadar çalıştığı pilotları ve yanındada ron denisin çalıştığı pilotları,bulamassan ben bulur yazarım tek tek.
    Elif Çivici Martinin söyledikleri kendisini bağlar,ben ne yazdım yorumumun sonunda?eğer ferrari alonsonun yanına massa ve raikkönenden bir alt sınıf pilot alırsa o zaman ferrari çok başarılı olur.

  18. mert merter avatarı

    E V E T
    B encede pilotlar gelip gecer takimlar kalir kimmicilere soruyorum veya alonsoculara bu pilotlar F1 braktiginda bu fan lar F1 den emekliyemi ayrilacak :))
    cok sacma bir pilotun pesine takilip takim takim gezmek bu isin sonunda en arka takimlara kadar gitme yolu da var
    bence saglam bir durus edinin ve takim tutun derim …

  19. sedat ahmet konuyu saptırıp McLaren'e getirdin ya tebrik ediyorum seni bırakın abi 2007'yi ya bozuk saat gibi takılıp kalmışsınız 2007'ye haber neyse onu yorum yapalım lütfen.

  20. ***** 2010 da şampiyonluğu kuvalamaya başlayınca siz ozaman eşitliği görürsünüz

  21. eşit statü derken ingiliz milliyetçiliğinin kalktığını söylemeye çalıştım .

  22. sedat ben bir alonsotaraftarı olarak inan senden daha iyi tanıyorum. senin tanıyamaman normal çünkü bir yıl zor yarıştırdınız adamı.her zaman söylerim ve söylemekten çekinmeyeceğim mclarende ron olduğu sürece bu iş olmazdı.neyseki ron gitti eşit statü geldi.bnlar benim düşüncelerim katılırsınız katılmazsınız.

  23. elif çivici avatarı

    sedat ahmet,
    whitmarsh ın alonso gidşi hakkında söylediklerini gözden geçirmelisin..
    batırdı dedigin adam sayesinde eger ihraç edilmeseydiniz sizi markalar şampiyonlugunu getirecekti lewis le birlikte..

  24. 2007 dede mclaren de flo olsaydı bitmezdi o evlilik

  25. sedat ahmet avatarı

    o pilot-takım evliliği neden mclarende 1 sene sürdüde boşandılar sonra,madem evlendiler ve boşandılar suç kimdeydi? 🙂

  26. sedat ahmet avatarı

    siz daha alonsoyu tanıyamadıysanız ben size ne diyeyim sayın ferrari taraftarı arkadaşlarım 🙂 biz denedik mclarende olmadı resmen batırdı,alın hayrını görün ama yanına massa ile raikkönenden daha alt sınıf bir pilot alırsanız başarılı olursunuz ..

  27. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bir teşekkürde benden Elif Hanım.. Yazıma değer vermeniz beni memnun etti.. sağolun

    Bende yorumlarınızı keyifle okuyorum..

  28. yani scmaher ferrari evliliği gibi yada alonso renault gibi

  29. "Esas evlilik pilot-takım evliliğidir" işte budur ya:))elifim bi tebrikde benden:))

  30. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Her takımın 1. ve 2. pilotu vardır…Her pilot serbest bırakılır. Ama kritik bir aşamaya gelirse takım karar vermek zorunda olacaktır ve bu asla 2. pilot olmaz…

    Her pilotun bununla ilgili birkaç sözü olmuştur ; tarihini hatırlamıyorum ama Vettel geçen sene "eğer dost arıyorsanız evdeki köpeğinizi buraya getirmelisiniz" demişti. Alonsoda "burada yarışmak için geliyoruz, kimsenin sizinle dost olmasını bekleyemezsiniz" dediğinide iyi hatırlıyorum..

    Burası bir arena piknik alanı değil ne yazık ki …

  31. elif çivici avatarı

    Arkadaşlar iyi niyetle soruyorum :))

    İyi anlaşan iki pilot nasıl olur hep merak etmişimdir.. Bunlar evlenmeyecek arkadaşlar;bunlar yarışacak…

    Sizinde menfaatiniz çakışsın bak en sevdiğin arkadaşını nasılda harcıyorsun.

    süper:D kesinlikle haklısın..pilotların ilişkisini belirleyecek merci takımlarıdır..her neyse konuyu dagıtmayayım demem o ki şu pilot şu pilotla anlaşır veya anlaşamaz gibi bişey mantıksız.pilotlar birbirlerini yarış ve özel aktiviteler dıışında görmezler bile..biri monako da biri başka bi köşede yaşar birbirlerinden haberler bile olmaz.siz pilot evliliği yapıyorsun burda esas evlilik pilot-takım evliliğidir.

  32. raikkonen the king of formula sana katılıyorum ferraride briatore yok fisiye hiç şans tanımadı flo 2005 2006 yılarında 2008 için nelson için fisiyi harcadı en büyük hatayı burda yaptı flo

  33. inci incili avatarı

    2008 brazilya da alonso zaten massa ya yardım edeceğini bile söylemişti. peki niye lewis şampiyon olmasın diye. bahsettiğim iyi anlaşmaysa takımdaşlık ruhudur. kimi ile massa da takımdaşlık ruhu yok.

  34. raikkonen  the king of formula avatarı
    raikkonen the king of formula

    hiç bir zaman gelmesin .ferraride mclarende olduğu gibi birşey beceremez .ferraride briatore yok !

  35. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Arkadaşlar iyi niyetle soruyorum :))

    İyi anlaşan iki pilot nasıl olur hep merak etmişimdir.. Bunlar evlenmeyecek arkadaşlar;bunlar yarışacak…

    Sizinde menfaatiniz çakışsın bak en sevdiğin arkadaşını nasılda harcıyorsun.

  36. Teşekkür ediyorum yaşar arkadaşım:))

  37. 2007 almanyada kavga etmişleri ama 2008 brezilyada da alonsoyu massa döşüne yatırmıştı kafasından tutup süperdi o karee

  38. inci incili avatarı

    aslında ferrari alonso-massa ikilisini düşünene kadar alonso-raikkonen ikilisini düşünse daha iyi olur. massayla alonso 2007 de almanyada podyumdan önce resmen kavga etmişlerdi. yani kolaylıkla kavga edebiliyorlar. ama fernandoyla kimi iyi anlaşıyor gibi. kimi yi sık konuşurken gördüğmüz çok az plot var. mesela pilot geçiş töreninde sürekli heikkinin yanında durur. fernando ylada geçerken birbirlerini tebrikler, el sıkışmalar, el tutuşmalar, espiriler. aslında çok iyi bir ikili olabilirler. ikisininde yetenekleri ortada. ikiside massadan daha yetenekli ve başarılı. ferraride veya başka bir takımda keşke beraber yarışsalar.

  39. McLaren taraftarı olarak Fernando Alonso'nun elbet bigün Ferari kokpitinde yerini olacagını düşünüyorum ve başarılıda olur kanımca Alonso gibi bir pilotun sonlarda mücadele etmesi yerine ferraride olup rekabetçi bir Araçla Lewisle birlikte şampiyonaya heyecan katmasını istiyorum:D

  40. aramızda yeni olduğunu düşündüğüm yada benim ilk defa gördüğümüz arakadaşlar var.bana biraz anti alonsocu gibi geldiler ve yorumlarıda oldukça seviyesiz.hele bunları yazanın bir bayan olduğunu düşünürsek didem ile elifi tebrik etmek isterim yorumlarından dolayı.

  41. semiha anaz avatarı

    alonso alışmış renaulttaki pof poflanmaya mclarene geçince noldu pıss aynı şey ferrari içinde geçerli .ferrari eğer massa-alonso ikilisine emanet ederse takımı vay hallerine .ama komik geliyor .

  42. semiha anaz avatarı

    alonso alışmış renaulttaki pof poflanmaya mclarene geçince noldu pıss aynı şey ferrari içinde geçerli .ferrari eğer massa-alonso ikilisine emanet ederse takımı vay hallerine .ama komik geliyor .

  43. bora tşk ederim beğendiğin için ben her zaman takımımın ve pilotmuzun arkasındayım yeri gelier eleştiririm yeri gelir dişe dişe savunurum

  44. İşte taraftarlık budur, tebrik ediyorum burak böcek seni. Örnek bir taraftarsın.

  45. burak bocek avatarı

    Oversteer,dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Hislerime tercüman olmuşsun.Ben bir Ferrari fanıyım ve İtalya da yapılan anketlerde bile en çok araçta görülmek istenen pilot Alonso iken bizim bu kadar muhafazakar bir tutumla ona karşı olmamız doğru değil.Herkes hata yapar ama zamanla dönebilirve olgunlaşabilir.Ferrari taraftarı takımı desteklemeyi kesmemeli bir pilota göre o gelirse ben bunu yaparım demek zaten bizim taraftarlığımızın bir sınırı var demektir.Dünyanın sonu değil yani bu ben kim olursa olsun devam edeceğim Ferrari fanı olmaya ve gurur duyacağım.Sonuçta takım buna karar vermiş ise bu adamlar herhalde fitosilik nedir bilen adamlardır diye düşünüyorum

  46. evet ben oğulcan akçay'ın yorumunun bir kısmını yanlış anlamışım bu konuda özür dilerim,öte yandan bahsettiğim şekilde düşünen Ferrari taraftarı çok olduğu için yorumumun hala arkasındayım, yani Alonso gelince tek aracı desteklerim onun sürdüğünü desteklemem tarzında düşünenleri… ki bunlardan biri de Oğulcan olacak sanırım….oğulcandan alıntı "Ve ben de şahsen tek bir aracı destekliyor olacağım. Ne acı…" şimdi bu arkadaş tifosiyim diyorsa bence alonso Ferrari'ye geçince "tofisiyim" diyende en az bu arkadaş kadar tifosidir benim gözümde… Tabi varsayımlarla gidiyoruz, belki de Ferrari Alonso'yu istemeyecek, ya da Alonso Ferrari'yi

  47. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Hakan bu duruşunu beğendim kesinlikle.. takımını asla yalnız bırakma.. Kimi ile bize gelenler nasıl Kimi ile gideceklerse,, Alonso ile gelenlerde Alonso ile giderler..
    Hiçbir pilota önyargım yok; Nasıl Kimiye kucak açtıysak Alonsoya da kucak açarız…

    Ferrari için önemli olan yarışma tutkusudur ve bu Alonsoda fazlasıyla var

  48. "Oğulcan Akçay" fanatik olmadıkça, holigan olmadıkça ve başarılı pilotlara haklarını verdikçe herkes istediği şekilde taraftarlık yapmakta özgürdür. Bu kimseyi bağlamaz ve bunu eleştiremezsiniz.

  49. ne olursa olsun pilot geçicidir takım kalıcıdırr sonuna kadar renault f1

  50. Kadir YILMAZ avatarı

    Oğulcan'ın kastettiği Ferrari taraftarları değil zaten, direk olarak Alonso taraftarlarının, hiç sevmedikleri ve eleştirdikleri Ferrari nin tarfatarına dönüşeceklerini, kendilerinide tifosi zannedecekler diyor. Yoksa ben mi yanlış anlıyorum.

  51. Oğulcan Akçay, diyelim ki Ferrari Alonso ile anlaştı, kendilerini tifosi zannederek tutacak insanlar falan demişsin, yanlız Alonso'yu Ferrari'ye getirenlerden daha iyi "Tifosi"-ler var mı dünyada acaba… Eğer Ferrari yönetimi, takım patronları, bizzat Montezemelo bu transfere onay veriyorsa, sizin tifosiler hakkında konuşmaya hiç hakkınız yok, çünkü bu insanlar en iyi tifosi'den 100 kat iyi Ferrari taraftarı, adamların hayatları Ferrari üzerine adanmış, bu insanlar Alonso'yu Ferrari'ye yakıştırırsa sizin gibilere ancak uzaktan asılsız eleştiri yapmak düşer… Diyosan ki ben tek aracı desteklerim, bu da senin nasıl Ferrari taraftarı olduğunu gösterir, takım taraftarı her şekilde pilotlarını kim olursa olsun destekler çünkü… Herneyse kimsenin Ferrari sevgisini ölçecek değilim, isteyen istediğini tutar değil mi?… Ben de Alonso Renault'ta kalsın ve Renault Alonso'ya iyi bir araç versin gerisi boş diyenlerdenim. İyi bir araçla yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi, sonra Alonso'lu Renault'un Ferrari'yi yenerken görmek beni heralde baya mutlu eder, tıpkı 2006'da yaptığımız gibi… İşin en güzel tarafı'da 2006'da ki gibi kusursuz bir pilotu yok artık Ferrari'nin, tek eksiğimiz biraz daha hızlı bir araç, belki 0.2 belki 0.3 daha

  52. mert merter avatarı

    Aonso yu Ferraiye yakistirmiyorum bence alonso renodan emekli olmali
    ferrari ve alonso hic uymaz bir birine karakterler farkli cünki…

  53. Oğulcan Akçay avatarı
    Oğulcan Akçay

    Ben hala inanmıyorum 2010 Ferrari – Alonso olayına. Ama gerçekleşirse herşey berbat olacak. Zamanında pistlerin en büyük takımına laf atmaktan çekinmemiş bir pilot ve aynı şekilde Ferrari'ye laf söylemekten geri kalmamış Alonso taraftarlarının hepsi Ferrari'yi tutmuş olacak kendilerini Tifosi zannederek. Ve ben de şahsen tek bir aracı destekliyor olacağım. Ne acı…..

  54. ulaş bilir avatarı

    ewt 2009da deil ama 2010 da kesin bence ferraridesin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir