Williams 2010 Pilotlarına Kısa Süre İçerisinde Karar Verecek

yazar:

kategori:

Britanyalı takımın gelecek sene Hulkenberg’i yarıştırma olasılığı var ancak gelecek sene için pilot piyasası da oldukça deneyimli ve kaliteli isimleri barındıracak gibi.

Ferrari’den Kimi Raikkonen’in takımdan ayrılacağına inanılmasının yanında BMW’den Robert Kubica ve Nick Heidfeld’in, Mclaren’den Heikki Kovalainen’in, Toyota’dan Timo Glock ve Jarno Trulli’nin ve Brawn’dan Rubens Barrichello’nun pilot pazarında olacağı tahmin ediliyor.

Auto Bild Motorsport’a konuşan Sam Michael “Hulkenberg ile anlaşmamız var ve önümüzdeki haftalarda ne yapacağımıza karar vereceğiz.” dedi.

Williams’ın vereceği karar aslında Nico Rosberg’in gerçekten Mclaren’e gidip gitmeyeceğine bağlı olacak ve pilot piyasası aynı zamanda Fernando Alonso’nun 2010’da Ferrari’ye geçip geçmeyeceğini açıklamasını bekliyor.

Williams’ın gelecek sene Toyota ile birlikteliği bırakması ile Kazuki Nakajima’nın da koltuğunu kaybetmesi büyük bir olasılık.


Yorumlar

  1. Daha epey vakit var bunları kesinleştirmek için. Williams'ın tecrübeli pilotlara ihtiyacı var böyle gençlerle olmaz bu iş. Bir çok iyi pilotun açığa düşme ihtimali varken iyi organize olmalı, avcılığa yatmalı.

  2. rosberg de iyi bir pilot mclaren a gelse tabikide iyi olur, ama keske kimi gelse demekten kendimi alamıyroum =)

  3. o senin düşüncen mclarenci mp4 ama şuda bir gerçekki Rosbergin McLarene gelmesi kesin gözüyle bakılıyor artık bende cok istiyorum gelmesini hem genç başarıya aç ve son yarışlardada sürekli puan alarak istikrarını sürdürüyor.

  4. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    bırak rosbergi ya keşke alonso ferrariye gitsede kimi gelse bizee daha iyi olur. kimi daha iyi. eskisi gibi son sıradan başlayıp kazanırız. tekrar herkesin korktugu kimi olur manyak geçişler yapar nede olsa bizim araçla daha kolay geçiş yapılıyor 🙂

  5. Merakla bekliyorum Umarım Rosberg seneye McLaren de olur:))

  6. Kazuki Nakajima'yı çoktan sallandıracaklardı eğer Toyota motoru kullanmasalardı. Garip ve dengesiz bir pilot şu Nakajima. Rosberg'i ellerinde tutabileceklerse gerçekten mutlu ve umutlu olmaları lazım seneye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir