Barrichello Monza'da Güçlü Olacaklarından Emin

yazar:

kategori:

Barrichello’ya göre BGP001, Monza’nın kerbleriyle RB5’e göre daha iyi baş edecek.

Barrichello “Önceden Monza ve Hockenheim’de olurdu ancak artık sadece Monza’da farklı paket oluyor. Bu yüzden aracımız kerbler üzerinde oldukça iyi. Bu yarış için bir potansiyel.”

“Teorik olarak bakarsak bizim aracımız Red Bull’lara göre güçlü olmak için tüm potansiyele sahip. Bunu demişken Belçika’da neredeyse Force India kazanıyordu bu yüzden bu sezon sürprizlere açık.” dedi.

Barrichello, yılların vermiş olduğu deneyim sayesinde Button’a karşı baskının üstesinden gelebildiğini söyledi.

Barrichello “Baskı kafanızda oluşturduğunuz bir şeydir.”

“Golf maçında eğer birisine karşı mücadele ediyorsanız bu aklınıza takılır. Eğer golf sahasına karşı oynuyorsanız işiniz daha kolaydır. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız ve ben şu anda bunu yapıyorum.”

“Tüm hafta sonu boyunca iyi iş çıkardım ve bir kez daha tüm sorunlara rağmen 2 puanla tamamladığım için şanslıydım. Saf performansımızla podyumda tamamlamış olmalıydım. Baskı her zaman olacak ancak ben iyi olacağıma ve üstesinden geleceğime eminim.” dedi.

Barrichello ayrıca bu sezon şampiyon olma şansının Ferrari’deki kariyerine göre çok daha yüksek olduğunu söyledi.

Barrichello “Burada şansım daha fazla. Takım tek pilotu desteklediğini söyleyemez çünkü Red Bull’lar hemen arkamızda. Bu yüzden her iki pilotu desteklemek zorundalar ve bu konuda iyimserim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Monzada Brawn en önde olur. Yağmur ve soğuk olmaz ise downforce güçlerini gösterirler fakat Button dönüş yapıp Rubens'in önünde olur.
    Mclaren hatta daha önde olabilecek Ferrari'nin işi çok zor Monzada.

  2. inşallah bu sezonun şampiyonu rubens olur..

  3. artik bu sezon gonlum senin sampiyon olmandan yana rubens.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir