Formula 1’in Resmi Sitesi Yenilendi, Ücretli Abonelik Geldi

yazar:

kategori:

Formula 1’in resmi internet sitesi www.formula1.com sonunda yenilenerek daha modern bir hale getirildi.

Şu anda beta olarak yayına başlayan yeni resmi sitenin özellikle ücretli abonelik bölümü olan “F1 Access” dikkat çekiyor.

Ücretli abonelik bölümünde kullanıcılara bir çok özel içeriğin sunulacağı ve aynı zamanda cep telefonları için hazırlanan uygulamaların da buna dahil olacağı belirtiliyor.

 


Yorumlar

“Formula 1’in Resmi Sitesi Yenilendi, Ücretli Abonelik Geldi” için 21 yanıt

    1. Çok Sağol 🙂

  1. az artislik yapalım 😀

    1. At havanı at 😀

  2. yapcak bişey yok şimdilik aldık 1 yarışlık

  3. Uzun yıllar sonra ilk kez F1’e bu denli sinirlendim. Skysports antrenmanlarda zaman tablosu sıralamıyor ekranın sol köşesinde. Herhalde dikkatli olup not alacağız. Site de paralı oldu.

  4. Bernienin kızlara para lazım pamuk eller cebe

  5. Yusuf Hitay avatarı

    bir kere site çok daha kötü olmuş. nefret ediyorum mobil cihazlar için tasarlanmış, koca koca resimli, kaydır kaydır bitmeyen, iki satır cümle için kocaman yer ayıran site tasarımlarından.

    her şeyi geçtim, eğer bir şey kaçırmadıysam, yarışlara ilişkin tüm veriler siteden kaldırılmış( en azından ücret ödemeyenler için). bir tek 2014 result adı altında yarış sonuçlarını koymuşlar.

    ne güzel geçmiş yıllarda yarış öncesi o pistte ne olmuş ne bitmiş bakıyorduk.

    izleyici kazanmak yerine, izleyicileri kaçırmak üzerine ancak bu kadar yoğunlaşabilirlerdi.

    ben de diyordum ki bu yıl live timing için paket mi alsam, live timing olmadan olmuyor. şu yaptıklarını gördükten sonra düşünmekten vazgeçtim.

  6. Live Timing’dan takip etme dönemimiz bitmiş bulunuyor bu sene.Şimdi’den söyleyeyim antreman ve sıralama sektörler derecelerini pitstop zamanlarını ve en yüksek süratleri paylaşamayacagım artık.

  7. biz bukadar saçmalığı hakedecek ne yaptık acaba.v10 lar görüntüler kanatçıklar lastikler yağmurda durdurulan yarışlar.alınamıyan yayın hakları.herşey dahada güzel olacakken niye herşey geriye gidiyor. f1in zirvesi 2005 miydi yani.nerdesin deloreyn araba beni 30.08.1998 götür.

  8. Ücretsiz sunulan tur zamanlarını da paralı yaptılar ya bir şey demiyorum.

    1. Düzeltiyorum. Live Timing ücretsizmiş. Ücretli başka veriler geliyor.

  9. vay arkadaş iyi hoş da şimdi bir de buraya üyelik alacağız. Server’a aylık 300 tl para, autosporta para, f1.coma para, domaine para, tema, eklenti para vs vs……

    geçen sene bi 500 tl kalmıştı onun 200ünün de nereye gideceği belli oldu 😀

    Yeter arkadaş ben de siteyi paralı yapacağım 😀 biz de ekstra bir şey olmayacak ama hayır işi. Yarış günleri ödeme yapmadan siteye giriş olmayacak 😀

    1. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Öğrenciye indirim var mı 🙂

    2. Ücret gerçekten 200 lirayı buluyor mu? O zaman giriş yapan üyelerden rica etmek farz oldu. 🙂

      Şimdi benim tam anlamadığım bir nokta var. Ben giriş yaptığımda http://www.trf1.net anasayfasında çıkan her türlü reklama 1 kere tıklıyorum. Site açıldıktan sonra 5-10 saniye bekleyip pencereyi kapatıyorum. Bunun faydası olur mu?

      Şayet faydası varsa herkesten bir ricada bulunalım; üşenmeyip günde 1 defa bu reklamlara tıklasınlar. Formula 1 sitesine üyelik alırsanız; antrenmanlardan sonra ve sıralamalardan sonra ayrı ayrı sektör derecelerini, maksimum süratleri ve başka tabloları yayınlar mısınız? Yayınlarsanız herkes elini taşın altına koyacak en azından günde 1 defa reklamlara tıklayıp artık 50 kuruş mu 1 lira mı? siteye faydası olmak için bir fedakarlık yapsın. 1 kişi 30 lira yapsa 100 kişi aylık 300 lira yapar; üyelik ücreti çıkar.

      1. 200ü bulmuyor ben orada şakayla karışık takılmıştım 🙂 sitedeki reklamlara bir tık başı gelirin 0.10 tlden daha fazla olmadığına emin olabilirsiniz.

        ama bunlar önemli değil. Muhtemelen ben abonelik alırım ve fırsatım olduğunda paylaşılabilecek şeyleri paylaşırız 😉 amme hizmetine alıştık nasıl olsa 😀

        1. Abdullah bundan sonra yayın ihalesine girmen kaldı 🙂

      2. Matematiğim bayağı sorunluymuş 30×100’ü yapamamışım ama idare edin.

        Anlatmak istediğim nokta; yardımcı olalım. Site işlerini falan tam bilmem ama 2 yıl önce bir forum sitesinde Admin’in biri sorunlar-kutlamalar bölümüne şöyle yazmıştı. Site açıldığında reklamlara 1 kere tıklamak site masraflarının karşılanması adına önemli diyordu. Ben oradan hareketle diyorum.

        Yoksa ne yalakalık yapmak; ne de şirin gözükmek amacıyla yapıyorum. Abdullah Çelik beni tanımaz ben onu tanımam. Yani kimse işkillenmesin. İşkillenen olursa ekran görüntüsü alıp kişisel profil sayfamı göstereyim.

        Sahip çıkalım. Bu denli rahatça yorum yapabildiğimiz; hemen hemen en güncel haberleri okuyabildiğimiz başka site yok. Kimse fesatça düşünmesin. Demagoji falan da yapmıyorum. İyi niyetli düşünen ve siteye sahip çıkanlara şimdiden teşekkür ederim. Site benim değil ama sorumluluk alıp böyle bir belki de boşboğazlık yaptım mazur görün.

    3. Ben bu yorumun altına bir yorum yapmıştım gereksiz kutusuna mı düştü? Aslında sosyal sorumluluk türü bir yazı yazmıştım.

    4. Akbil geciyomu?:-)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir