Villeneuve: "Form Durumum Dönüş için Sorun Olmaz"

yazar:

kategori:

Önümüzdeki sezon başladığında Villeneuve 39 yaşına girmiş olacak ancak o fiziksel olarak bu mücadeleye katılabileceğini söylüyor.

Villeneuve bir aylık bir antrenmanın ardından forma gireceğini ve ardından boynunda oluşabilecek daha fazla baskının üstesinden gelmesinin de çok uzun sürmeyeceğini düşünüyor.

“Nigel Mansell’e bakın; son yarışını 41 yaşında kazanmıştı. O yaştaki pilotların yarışmaya aç oldukları sürece F1’de devam etmemesi için hiçbir sebep göremiyorum.”

Pazar günü Montreal’de yapılan NASCAR Nationwide serisi yarışını dördüncü sırada tamamlayan Kanadalı pilot yaşının sorun olacağını düşünmüyor.

“Montreal’de evimdeyken, go- kart veya yarışta değilsem, motocross yaparım. Eğer motocross yaparken büyük sıçramalar yaparak risk alabiliyorsam Eau Rouge’u da tekrar tam gaz geçebilirim diye düşünüyorum! Hâlâ eskiden olduğu kadar istiyorum yarışmayı.”


Yorumlar

  1. Dön sende dön, bir sen kalmıştın zaten kıvırmayan.

  2. bar-honda'nın gelişim gösteremeyip bu günlere gelmesinde en sağlam sorumluluk sahiplerinden.

    Müzik kariyeri-F1 seçimi çok ilginç.

  3. Yavuz Balcı avatarı

    ben bu adamın hala F1 e çok şey katacağına inanıyorum.hatalarından ders almışsa bayağı zevk katar.çok hızlı bir pilottu.

  4. "Eau Rouge'u da tekrar tam gaz geçebilirim diye düşünüyorum! Hâlâ eskiden olduğu kadar istiyorum yarışmayı"

    Duymamışsın sanırım Jacques ama Eau Rouge'u düz geçmek eskisinden çok kolay yani bunda bir artistlik yok. Özetle dönme çünkü yapamazsın, yanlış yönlendirilen kariyerin seni yok etti.

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    bi git!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir