Kimi "Podyum Kolay Olmayacak"

yazar:

kategori:

Raikkonen “Kalan yarışlarda mümkün olduğu kadar puan almak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kolay olmayacak çünkü diğer takımlar daha fazla gelişim gösterecekler, biz ise F60’daki gelişimi durdurduk ve 2010 projesine odaklandık.”

“Sahip olduğumuz ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalı ve podyum mücadelesi vermeliyiz. Sonunda kutlama yapmaya nedenleri olan taraftarlarımız için mutluyuz. Monza’ya daha iyi bir şekilde gelemezdik.”

“Tekrar tekrar ayrı şeyleri söylediğimiz farkındayım ancak yine söylemek istiyorum: kolay olmayacak, ancak tekrar podyumda olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Belçika yarışı hakkında konuşan Raikkonen “Startın hayati olacağını biliyordum. Barrichello çok yavaş kalktı ve bu bana yardımcı olmadı ancak Source’dan 3. sırada çıkmayı başardım ve Eau Rouge’da hemen Kubica’nın arkasındaydım. Ardından onu geçtim ancak ilk sağ virajda birazdan genişten dönmeme rağmen 2.liğimi korudum. Ardından güvenlik aracı yardım etti.”

“Yarış tekrar başladığında lastikleri sıcak tutmanın önemli olacağını biliyorduk ve KERS’i doldururken frenler de doğru ısıdaydı.”

“Geçiş manevrasında çok yakın olduğumuz ve temas yaşayabileceğimiz bir an oldu ancak çizgimi koruyabildim. Onu geçtiğim andan sonra liderdim ve işin büyük kısmının yapıldığının farkındaydım.”

“Yaklaşık olarak aynı yakıt yüküne sahiptik. O hızlı olsa da geçme fırsatı bulamadı.” dedi.


Yorumlar

  1. kalan yarışlar içerisinde singapur'da podyum, belki galibiyet olası.

  2. power, yarışın eğlenceli geçmesinin en büyük nedeni pistin yapısı ve güzelliği. Yoksa Kimi bu pistte değil de Valencia'da aynı şekilde kazansaydı sadece Kimici arkadaşlar yarışta eğlenirdi. Bu pistte ve yarışta her taraftarın eğlendiğini düşünüyorum.

  3. ya arkadaşlar, son zamanlarda kiminin spa'da kazandığı gibi bir galibiyet kazanan oldumu allah aşkına. hep vasat ve sönük yarışlar izledik, f1'e renk geldi süper oldu.

  4. Koçum kers tam bu piste göre.İnşallah iyi bir downforce ayarı yakalarız.Yoksa neden bi galibiyet daha olmasın.

  5. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    aslanım o ne geçişti ben uzun zamandır izlemedim böyle geçişler…ezdin geçtin…merak etme sen dikkatli ol. bulunduğun yeri koru çok agresif olma…yine podyumdasın merak etme…

  6. kimi iceman avatarı

    agır bır depoyla yarısa baslarsan kımı v e ıyı bır startla 3-4 kısı gecersen yarısın harıka olur podyuma cıkmasanda ılk 5 ıcıne qırsen super olur basarılar kımı

  7. rai monzayada asılacaktır merak etmeyin

  8. inci incili avatarı

    yarışı güzel özetlemişsin kimi. sen kolay olayacak demeye devam et. kolay olmayacak dediklerin oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir