Massa, Piquet'in Kasıtlı Çarptığını Düşünüyormuş

yazar:

kategori:

Son günlerde en çok tartışılan konu Renault’nun 2008 Singapur yarışında Fernando Alonso’nun kazanması için Nelson Piquet’e çarpmasını emrettiği söylentilerinin doğru olup olmadığı.

Son çıkan haberlere göre ise Massa olayın hemen ardından Piquet’in kasıtlı çarptığını düşündüğünü söylemiş ve Briatore’ye bunu belirtmiş.

Globo TV muhabiri Reginaldo Leme, Massa’nın “O çok tuhaf bir şekilde çarptı.” dediğini söyledi.

Leme “Geçtiğimiz günlerde Felipe Massa ile konuşmamızda oldukça şaşırdım. Felipe Briatore’ye gidip ‘Bu kaza doğru değildi, bu sen istediğin için oldu.’ demiş.” dedi.

2008 Singapur GP’de Piquet’in kazası olana kadar Massa rahat şekilde yarışı lider götürüyordu ancak kazanın ardından güvenlik aracı piste girince Massa da pite döndü ancak o zaman pit alanında sorun yaşandı ve Massa yarıştan puansız ayrıldı.

Sezon sonunda Massa şampiyonluğu 1 puan ile kaybetmişti.


Yorumlar

  1. arkadaşlar bu kaza olayı bayağı bir karmaşık bir hal aldı.massan'ın röportajı ile alakası yok ama
    bugün kaza videosu izlerken gördüğüm bir spin videosunu paylaşıyorum.
    Singapur'da formasyon turanda bir spin görüntüsü.

    http://208.117.236.69/watch?v=feXvqfttAuw

  2. arkadaşlar bu röportajın dogru olup olmadıgını nereden biliyorsunuzda bu kadar asıp kesiyosunuz
    daha düne kadar nerdesin be massa diyenler şimdi görüyorumda yargısız infaza gidiyolar
    bi durun sakin olun

  3. evet massa haklsın sızın pıtstop sıstemınıde bız bozduk zaten ondan koptu benzın hortumun

  4. kaan kaanhan avatarı

    briatore ve takımı daha önce kural dışı araç olayından suçüstü yakalandı ama ceza verilmedi benettonda.zaten çifte standart konusunda Master olan Fia nın bu olayıda es geçmesi(doğruysa) çokta süpriz sayılmamalı. söylediğin 780 sayfayı paylaşan kankiler elini kolunu sallayarak geziyor, buda gerçek amacın ne oldugunu açıkca gösteriyor zaten.

  5. 750 sayfalık bilgiyi götürenler ihraç olmadıda renault mu olacak görecez

  6. selahattin özel avatarı
    selahattin özel

    gökhan demir,diyelimki öyle bişey var,bir an için öyle düşünelim,burda alonsonun ne kabahati olabilir söylermisin,planı alonsomu yapmış oluyor?

  7. ortada massa yı sonuna kadar destekledıgını soyleyen bı takım patronu (Briatore)ve cıfte dunya sampıyonu bı pılot(Fernando Alonso)var dıkkat edersenız bu ıkı adamda 2008 yılında reno takımındaydı …….daha soze gerek varmı flavio bu lewısın podyuma cıkcagını anlasaydı dırek pıquet ı lewısın ustune salardı bence….:P

  8. burak bocek avatarı

    İnci sen ne diyorsun?Düşünmeyecek mi bu adam yani.Şampiyonluğu kaçmış tabiki bir sitem o anki ruh hali ile böyle konuşmuşta olabilir.Sanki sen düşünmek için izin alıyorsun.Hey Allahım ya

  9. inci incili avatarı

    takımın hatası yüzünden yarış dışı kalmasaydın böyle söylemeyecektin. senin sakatlanman iyi olmadı aslında çok boş vaktin var ve çok düşünüyorsun.

  10. Massanın böyle düşünmesi bu olayın böyle olduğunu göstermez bu bir, ikincisi ise Massa şampiyonluğu takımın yaptığı hatalar yüzünden kaybetti, piquet duvara vurdu diye değil… Pitstoptaki hata olmasa Hamilton'ın yerinde podyumda Massa olurdu tabi kaybedince suçluyu başka yerde aramak kolay

  11. Renault ve Alonso taraftarları bu haber karşısında ne yazacaklar merak ediyorum doğrusu.Bu olay eğer ki ihraç olmadan sonuçlanırsa yazıklar olsun derim.İnanıyorum ki orada planlı ve programlı bir organizasyon var.

  12. massa özür ya seni düşünemedi flo senin olayından sonra çarpması gerekirdi demi tekrar özür

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir