Magnussen, Kazadaki Sorumluluğu Üstlendi

yazar:

kategori:

McLaren’de Fernando Alonso’nun yerine Avustralya’da yarışacak olan Kevin Magnussen, 2. antrenman seansında yaptığı kazada hata yaptığını kabul etti.

İkinci seansta henüz 5. turundayken Magnussen, 6. virajda pist dışına çıkarak duvara vurmuştu.

Magnussen “Pistte bir şey yoktu. Ben hata yaptım. Frene çok geç bastım ve biraz fazla zorladım. Viraj girişinde arka tarafı kaybettim. Ardından kendimi duvarda buldum. Bunu engelleyemedim. Pilot hatasıydı, tamamen.” dedi.

Magnussen, sezon öncesi testlerdeki kısıtlı sürüşünün bu kazada etkili olduğu sözlerini de savunmadı.

Magnussen “Niçin kaza yaptığımı konuşuyorsanız bunun bir manası yok. Test eksikliğini sebep gösteremem, bu tür şeyler olur. Biraz fazla zorladım ve bir önceki tura göre geç fren yaptım. Ancak o turda daha öncesinde zaten limitteydim. Arkayı kaybettim ve duvardan kaçamadım. Bu konuda üzgün hissediyorum ancak hayat devam ediyor. Geleceğe ve yarına odaklanmalı ve maksimumu çıkarmalıyım.” dedi.

Yeni araç hakkında Magnussen “Hala çok iyi hissediyorum. Açıkçası hızlı değiliz ancak iyi hissediyoruz. Araçtaki iyi dengeden çok uzakta değiliz. Yarın 3. antrenmanda daha iyi fikir sahibi olacağız.” dedi.


Yorumlar

“Magnussen, Kazadaki Sorumluluğu Üstlendi” için 10 yanıt

  1. raikkonen1088 avatarı
    raikkonen1088

    O kadar zorlayıp bu dereceyi yapmış yapa yapa. Zaten limitdeyse mag, yandık arkadaşlar 🙂

    1. 6sn yavas aracla boyle bır kazada enteresan tabı :d

  2. Öğrenecek abisi. Magnussen henüz çaylak bir pilot. Aracın içinde çok değil 30 saniye hareketsiz kalsaydı kimse suçu ona atmazdı. Geçmiş olsun.

    1. çok bozdun be bu ara.

      1. Ben aynı ben. Sanırım seninle aynı şeyi düşünmüyoruz, o kadar.

  3. Sağlık olsun K-Mag bir daha tekrarlama yeter.

  4. Ulan bu Alonso nun aracı ne ugursuz cıktı 😀

    1. Kesin aracın içinde hayalet var. Hani şu Japon korku filmlerinde olan velet tiplilerden. Kokpitin içinde gören duvara çakıyor ve sesini çıkarmıyor 😀

  5. Bora Vardar avatarı

    yalnız sıkıntı büyük.Çocuk hazır Alo yokken kendini kanıtlamak istiyor,üzerinde acayip baskı var.Diğer yandan bu koltukta uğursuzlukta mı vardır nedir?

  6. bu kadar fazla zorlamasaydın keske

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir