Renault Mahkemesi 21 Eylül'de Olabilir

yazar:

kategori:

AS gazetesinin haberine göre FIA şu anda yaşananları inceliyor ve olayla ilgili kanıtları analiz ediyor ve 21 Eylül’de mahkemenin olabileceğini söyledi.

Eğer Renault takımı suçlu bulunursa oldukça önemli sonuçlar ve hatta şampiyonadan ihraç cezasıyla karşılaşabilir.

Daha önce çıkan haberlerde inceleme kapsamında Fernando Alonso, Pat Symonds gibi isimlerin sorgulandığını söylenmişti.


Yorumlar

  1. Söylemek istediğim şey şu bunu yapan kazara McLaren olsaydı, veya dedikodusu bile olsaydı bu site gerçekten yıkılırdı.Ama Renault olunca taraftarları hemen pilotu suçlamaya başladılar niçin konuşuyor diye.Ben bu tutumu anlamıyorum sadece.İnanın bu olayın gerçekliği ortaya çıkmazsa da Renault takımı örtbas etmiş olacak.Çünkü Renault' un yarış kazanmak için böyle dümenlerden başka bir şansı yok artık.O yüzden Alonso her on dakikada bir kırmızı rengini ne kadar sevdiğinden bahsediyor, o yüzden 2010 yılında nerede olacağımı bilmiyorum diyor.Ve inanamıyorum ki McLaren bu adama aldı.

  2. Flavio hakkında ondan beklenir boyle şeyler şeklinde yazılmış onlarca yorum var. Her haberin altını okursanız belki gorebilirsiniz.

    Ayrıca bu konunun Mclaren Ferrari veya başka herhangi bir takımla da alakası yok. Renault un olayı sadece. Ceza gelirse Renault a gelir suçsuz bulunan bir takım olursa Renault olur. Başka yonlere olayı cekip işi karıştırmanın ne alemi var anlamadım. Bu kadar kavgaya meraklı olmayın…

  3. suçn kesin olduğu yargısına nereden vardın.aynen senin gibi tabiki renault taraftarlarındanda çıkacak siyri dilli bir kaç kendini bilmez.yorumlarına dikkat ediyorum nasıl etsem ne etsemde kavga çıkarsam diye bakıyorsun.arkadaşım biraz relaks relaks kasma kendini bu kadar.şu mübarek günde oruç başınamı vurdu git yat glip burada milleti birbirine düşürme.

  4. " Eğer Renault takımı suçlu bulunursa oldukça önemli sonuçlar ve hatta şampiyonadan ihraç cezasıyla karşılaşabilir." olsun istiyorum ama bu sadece bizim takıma has bir ceza başka bir takıma verilmez gibi geliyor bana.Düşünsenize McLaren' de Kova, Hamilton için böyle bir kaza yapmış.Burası varya kopardı, yıkılırdı.Hemen McLaren böyle şeyler yapar olurdu, Hamilton için McLaren bakın neler yapıyor olurdu.İşte ancak bu kadar objektif Renault taraftarları.İnanılır gibi değil hala Piquet' yi konuştuğu için suçlayanlar var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir