Button Sıralamalarda Son Sırada Kalmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, McLaren için beklendiği gibi sıkıntılı başlayan Avustralya GP sıralamalarında son çizgide kalmak istemediğini söyledi.

İlk seansta sorun yaşayan McLaren pilotları toplam 13 tur atabilmişti. İkinci seansta Kevin Magnussen kaza yaparken Button 21 tur atabildi ve 16 araç içerisinde 13. oldu. Ancak Button’un en hızlı turu 3.6 sn daha yavaştı.

Button “Gridde son sırada olmamayı umuyorum. Umarım 20 araç pistte olur.”

“Kolay olmayacak ve bunu biliyoruz. Hep birlikte çalışıyoruz ve kimseyi suçlamıyoruz. Sadece piste çıktıkça sorunları aşmaya çalışıyoruz.”

“Umarım çok geç kalmadan rekabetçi oluruz.”

“Şu anda hem dayanıklılığa hem de performansa ihtiyacımız var. Pozisyon hedefimiz yok. Önemli olan elimizdeki ile maksimumu çıkarmak ve ardından sıralamalarla yarışta zaman tablosuna bakmak olacak.” dedi.


Yorumlar

“Button Sıralamalarda Son Sırada Kalmak İstemiyor” için 11 yanıt

  1. Siz küçük takımları bitirirseniz işte bundan korkarsınız. Her zaman birilerinin sonuncu olması gerekir.

  2. Son dönemdeki yapılan Japon otomobillerine bakarsanız hepsi çöp özellikle turbo motorlar konusunda. Pek şaşırmadım ama umarım beni yanıltır Honda

  3. Honda’ ya karşı sempatim var fakat motorda Honda yerine tekrar Mercedes kullanılsaydı şu an ilk 3 sıralamasına oynuyor olacaklardı.

  4. Tühh ya manorla yarışacaktık onlarda yok şimdi.

      1. Abi aracımız çöp ya 2 tane tecrübeli pilot aldık sorunları çözsünler diye ikiside çöp çıktı 😀

  5. Honda resmen sinifta kaldi bence bu kadarini kimse beklemiyordu ki aksine mercedes motorunu gorerek inceleyerek ve hic kisitlama yokken mercedes kadar olmasa da ona cok yakin olmasini bekliyordum ama bugunki durumlari bu markaya yakismadi resmen icler acisi bir durum umarim bir kac yaris sonra en azindan on siralardaki yerini alir

  6. Son sırayı bırak zaman turu atıp atamayacagınız bıle belli degıl, sen aracın calısmasına dua et :))

  7. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Manor dışındaki takımlar bu fırsattan da yararlanamazlarsa bir daha da yararlanamazlar.. Gerçi yararlansalar da görünen o ki uzun süre keyfini çıkaramayacaklar..

  8. Manor olsaydı arka bölümdeki Caterham açığını Mclaren kapatacaktı ama onlarda yarışamayacak gibi duruyor.

    1. Biz de seni denize açıldın sanmıştık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir