Schumacher Monza'da Olacak

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz ay Valencia’da yapılan Avrupa GP’de pit duvarında yer alan Schumacher, Spa’ya Almanya’da karting yaptığı için gelmemişti.

Spekülasyonlar Schumacher’in önümüzdeki hafta sonu Almanya Superbike yarışında olacağı yönündeydi ancak Schumacher’in sözcüsü Sabrine Kehm bunu yalanladı.

Kehm “Michael Hockenheim’e gitmeyecek. Onun Monza’da olması planlandı.” dedi.

İtalya GP, Ferrari’nin geleneksel olarak önemli anlaşmalarını yaptığı yer oluyor. Tüm spekülasyonlar Ferrari’nin bu seneki yarışta gelecek sene için Fernando Alonso’yu pilot, Santander’i ise sponsor olarak duyuracağı yönünde.


Yorumlar

  1. ferrari yavas yavas dagilmanin baslayacagi yer ve gune gidiyor makus talih ferrariyi orda ferrarinin evinde monzada bekliyor bakacaz artik alonsonun santanderinde destegini alarak ferrari koltuguna oturmasi ferrari icin dagilmanin yada kuculmenin baslangici olucak ve bu durum hem mc larenin hemde diger takimlarin ferrarinin cok onune gececeginin baslangici olucaktir ve hamilton bir kac sene arka arkaya sampiyon olucaktir rakipsiz bir sekilde her yarisa ambargo koyacaktir benden soylemesi

  2. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    darkruse hangi tarafı tuttuğunu anlayamadım. Kimi'nin ferrari'de kalmasını istiyorsan Ferrarici olmalısın. Ama Mclarene gelmesini istiyorsan da mclarenci olmalısın…

  3. İnşallah Kimi'yi göndermezler. Gönderirlersede inşallah McLaren Mercedes'e gider.

  4. bu soylenenler dogru olabılır ama ben kımı raıkonenın takımdakalmasından yanayım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir