Force India'nın Performansı Mclaren'i Zorluyor

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Spa’da hep güçlü oldular ve bizi kötü yakaladılar ve geçtiler. Bu tür bir geçilmeyi sevmeyiz ancak bu spor için iyi.”

“Çabaları ve sportif başarıları harika. Bu takım patronu Vijay Mallya’yı, takımın sponsorlarını ve takımın bunu başarabileceğine inanan destekçilerini daha da cesaretlendirmiştir.”

“Önümüzdeki yarışta tekrar geri gidebilirker ancak bunu başarabilecekleri konusunda beklenti var ve başardıkları fantastik. Harika.”

“Bizi geçtiler ve artık onları incelemek zorundayız ki böylece gelecekte onların önlerinde yer alabilelim.”

“İyi motora – bizim motor ile aynı- ve aynı şekilde bizimki ile aynı olan iyi bir vites kutusuna sahipler. Ancak araç üzerinde çok sıkı çalıştılar.”

“Bize göre daha az downforce ile yarıştılar ve böyle olunca kaçınılmaz olarak bize de aynı seviyede downforce ile yarışıp yarışamayacağımızı sorabilirsiniz.”

“Ancak onlar oldukları yere gelmek için çok fazla çaba sarfettiler. Neredeyse bizim kadar sıkı çalıştılar ve bunu hak ettiler. Ben kişisel olarak bunun harika olduğunu düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Vettel' in Mercedes Motorlu bir araç sürecek olmasına üzüldüm.Bir Mercedes taraftarı olarak..

  2. valla kusura bakma da withmarsh takım bu sene en moral bozucu işlerinden birini belçikada yaptı mercedes motorlu force india bizi geçti hemde nerdeyse kazanacaktı.düşünülmesi gereken şeyler var değilmi.Brawn ve force india ucuyorlar.Gelecek sene redbullda mercedes kullanacak büyük ihtimal.Hepsinden geride kalırsak bu ne demektir açıklayabilirmisiniz.İtalyada galibiyet bekliyoruz.Bu sene yeterince üzdünüz bizi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir