Hamilton'un Monza'daki Hedefi Galibiyet

yazar:

kategori:

Bu sezon matematiksel olarak şampiyonluk şansının sürdüğünü söyleyen Hamilton’un İtalya’daki hedefi, podyumun en üst basamağına çıkmak.

Hamilton “Son 2 sezon çok şanslı olduğumu biliyorum, iki sezonda da son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi verdim bu yüzden bu sene biraz farklı hissettiriyor.”

“Spa’yı kaçırmış olabilirim ancak Monza’da gerçekten kazanmak istiyorum ve ne kadar rekabetçi olacağımızı göreceğiz. Hâlâ hedefim alabildiğim tüm puanları almak. Bu çılgınca ancak matematiksel olarak imkansız olana kadar şampiyonluk düşüncesini kafamdan atmayacağım.” dedi.

Hamilton, Monza’nın kendisine has olan düşük yere basma ayarlarının griddeki dizilimi bir kez daha değiştirebileceğini düşünüyor.

Hamilton “Monza için düşük downforce paketimiz var ve Singapur öncesinde bazı güncellemeler olacak bu yüzden öndekiler ile mücadelenin içerisinde olacağımı düşünüyorum.”

“Monza önceki yarışlara göre oldukça farklı olacak çünkü orada yarış öncesinde test yapmıyoruz. Önceki yıllarda yarıştan önce Monza’da büyük test oluyordu ve bu aracın dengesini bulmanızı ve sürücü olarak yüksek hızlı piste alışmanızı sağlıyordu.”

“Şimdi cuma sabah soğuk bir şekilde geleceğiz ve araçları düzgün çalıştırmak ve düşük yere basma gücüne alışmak herkesin zamanını alacak. Bu, özellikle geçen sene olduğu gibi hava koşullarından etkilenirse dizilimi tamamen değiştirebilir.” dedi.


Yorumlar

  1. Hamilton doğru konuşmuş ki çoğunlukla öyle konuşuyor 🙂 Macaristandada buna benzer bir söylemi olmuştu sonucunu gördük ben Spada o kadar kötü bir performans beklemiyordum ama Spa hakkındada olumsuz konuşmuştu ve nasıl bir hafta sonu geçirdiklerini gördük. Mclaren Monzaya favori gidiyor. Araç kerbleri iyi kullanıyor ve bu Monzada Mclarenin işine yarayacaktır + kers avantajıda var. Podyum Mclaren ve Ferrariden oluşur gibime geliyor araya bir Redbullda kaçabilir 🙂

  2. hala sampiyonluk hakkinda konusabilmesi, galibiyet hedeflemesi, hirsi, kimsenin gozunu korkutmamali. daha cok takdir ediyorum ben. vay be.

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Kısa Dingil Mesafesinin Monzo da ne kadar Yararli olduğunu Ferraride Görmüstük..Gercekci Konusmuyormus tabi tabi :))) Siz ilahi kiminizle yatip kalkmaya devam edin

  4. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    yoruma bak 😀 kimi böyle şeyler söylemiyomuş ln kim gelse ilah yapmak için bi yerinizi yırtıyosunuz.
    kimi nin altındaki araç buraya uymuyo demekki zor diyor adam. spa da aynı şeyimi söyledi sanki.

  5. LEWİS HAMİLTON herzaman gerçekçi konuşuyor… hedefi galibiyet ise bunu daima yapacak güçte ve inançtadır….

  6. Cihad bence her iki pilotta gerçekçi konuşmuş ama sen Lewis'e galibiyet şansı vermiyorsan sanırım bunun pilotların karakteriyle bir alakası yok… Mclaren'in Monza'da tıpkı Valencia'da oldukları gibi rekabetçi olacağını düşünüyorum…

  7. Cihad Kızılırmak avatarı
    Cihad Kızılırmak

    Hayal denizinde boğulmak… Lewis nerede, Kimi nerede! Benim adamım böyle hayaller denizinde yüzmüyor, gerçekçi konuşuyor, podyumu zor görebiliriz diyor.

  8. Hamilton ve vettel çekişmesi bekliyorum.

  9. Monzada galibiyetten başka bsey düşünemiyorum Lewisim bir kez daha kazanarak çoştur bizi:D

  10. 2008 de lemisin sonlardan başlayıp yukarılara doğru tırmanışı süperdi helede o gojya şikanında yaptığı ataklar unutulmazz raikoneni geçmişti yanılmıyorsam toyotada vardı

  11. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Aracin Karakteristliği Bu Piste Uygun..Hedefine Ulaşman Dileğiyle Lewis..Biz Sana Güveniyoruz:)

  12. Shagrathian avatarı

    Lewis Monza'da hep başarılı performanslar ortaya koymuştur. Araç rekabetçi olursa favorilerden biri olacağına şüphe yok.

  13. Kers ve Mclaren aracının karakteristiği bu piste uygun, lewis kazanablr

  14. İtalyada galibiyetten aşağısı kurtarmaz.Belçikada moralim cok bozuldu.Ne güzel gidiyorduk belcika tekrar eski yere getirdi.KERS le birlikte monzada zafer bekliyoruz hatta duble.Hamilton bu işi ancak sen yapabilirsin.bizleri yeniden coştur.go lewis.monza da winner olmaslısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir