Button: Aracın Dengesi Çok Kötü Değil

yazar:

kategori:

McLaren’den Jenson Button, McLaren MP4-30’un Avustralya antrenmanlarındaki performansını değerlendi.

İngiliz pilot ilk seansta 14. olabilirken ikinci seansta 13. sırada yer aldı.

Gün içerisinde 27 tur atan Button “Bugün her iki seansta da istediğimiz mesafeyi katedemedik. Ama denge çok kötü değildi. İlk seansta kaybettiğimiz zaman bizi biraz zorladı. İkinci seansta ise ayarlar üzerinde çalıştık. Tek bir zaman turunda aracın kurulumunu yapamazsınız. Bu yüzden ikinci seans öncesinde iyi durumda değildik”

“Öğleden sonra dengeyi geliştirdik. Bunun yanında bazı küçük sorunlar yaşadık. Ama temel olarak araç kötü değildi”

“Umarım er ya da geç rekabetçi olacağız. Bunun kolay olmayacağını biliyorum. Ama bu sorunlarını çözmek için ekip olarak çalışıyoruz”

“Başımız dik tutmalı ve hafta sonundan en iyisini almaya odaklanmalıyız. Bunun için pek çok zor işin üstesinden gelmemiz gerekiyor. Ancak sezon öncesinde bunun olacağını biliyorduk” dedi.


Yorumlar

“Button: Aracın Dengesi Çok Kötü Değil” için 4 yanıt

  1. O hızda giderken denge tabi iyi olur 😀

  2. bir de düşünsenize McLaren-Honda yarın sonunda vanayı açıp polü kazanarak tüm dünyayı şoke ediyormuş! 😀 o kadar berbat bir hazırlık dönemi geçirdiler ki puan bile kazansalar dünya aynı şoku yaşar sanırım 😀

    1. ” vanayı açıp polü kazanarak”
      bu ıyıymıs 🙂

    2. kış testlerinde sürekli motorun tam kapasiteyle kullanılmadığını söyleyip duruyorlardı, sanki dayanıklılık sorunları varmış gibi. bunun gerçek olup olmadığını sıralamalarda görecez. Vananın durumu belli olur, belkide birileri vanayı kapalı unutmuşlardır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir