Fisichella 2010'da da Ferrari'de Devam Edecek

yazar:

kategori:

Konu hakkında açıklama yapan takım patronu Stefano Domenicali “Yakın gelecekte takımdaki rolünün ne olabileceğini düşündük ve bu seneki deneyimlerini dikkate aldık.”

“Fisichella 2010’da bizim yedek pilotumuz olacak.” dedi.

Fisichella sezonun geri kalanında Ferrari’de Felipe Massa’nın yerine geçen ancak beklenen performansı veremeyen Badoer’in yerine yarışacak.


Yorumlar

  1. kaner talay avatarı

    fisinin yedek pilot olmasını bende düşünemiyorum.bir takımda yarış koltuğunu hakediyor ama force indiada kalsaydı seneye muhtemelen onu yarıştırmaycaklardı.bu sebeptende vijay mallya ferrariye hemen izin vermiş olabilir.onunda işine geldi aslında.bu durumda fisinin çokta fazla seçeneği yok gibi duruyor.yada yeni takımlardan birinde 2 sene önceye dönüş yapacaktı,herşeye sıfırdan başlayıp puansız yarışlar.

  2. MagicAlonso avatarı

    şu durumda fisinin ferrari ile alıştıktan sonra göstereceği performans çok önemli olacak.eğer kimiye yakın bir performans hatta onun kadar iyi bir performans gösterirse bu Alonsonun da neler yapabileceğini gösterecektir.2005-2006 da Alonso ile fisi arasındaki fark ortadaydı.2-3 yarış içerisinde tam olarak alışmış olur araca fisi

  3. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Evet bende Ferzan gibi düşünüyorum.. Herşey seneye Massanın göstereceği başarıya bağlı. Eğer Alonso gelecekse, ona hazır bir 2. pilot şimdiden hazır.

    Hem bu arada; araba gelişecekse bunu da Fisi ile yaparlar bence. Kimi gözden çıkarıldıysa neden gelişmekte olan aracı Kimiye göstersinlerki.. Kimiye de derler ki,, "araç gelişimi durdurduk"

  4. ferrari massayı yedekledi arkadaslar. yani seneye kesin massa yarısacak ama onun performansından takım emin olmassa elinde ise yarar bir test pilotu olacak.bu kimininde ferraride sonu olabilir gibime geliyor. sanırım para konusunda kimiyi ikna etmeye calısacaklar.

  5. Ferrari'de yarışacak kadar iyi bir pilot olduğuna inanmıyorum ve Ferrari'de test pilotluğu yapacak kadar kötü bir pilot ve kariyerinin sonunda bir pilot olduğunu da düşünmüyorum. Her zaman sempati duymuşumdur Fisi'ye. Umarım başarılı olur ama… Arkadaş test pilotluğuda neyin nesi yaaa. Yakıştı mı yani sana ?

  6. Sanırım Luca'ya da "hasta la vista" diyecekler o zaman. Eğer öyleyse Luca Badoer'in yarış pilotluğu macerası kariyerini tamamen yok etti. Bu tarz bir yorumu Luca hakkında daha önce de yaptım.

    Fisichella için çok sevindirici bir gelişme ve hak ettiği bir koltuk Ferrari koltuğu. Umarım Fisichella'nın Ferrari ile podyum ve puan hayalleri de gerçekleşir.

  7. levent karadol avatarı
    levent karadol

    acaba benmi yanlış okudum fisikella 2010 da ferrarinin yedek pilotumu olacakmış bu gerçekten çok ilginç bence neden derseniz fisikella gibi bi pilot bunu nasıl kabul etti anlam veremedim doğrusu eğer gerçekten bu teklifi kabul ettiyse alonsonun ayak sesleri iyice belli olmaya başladı galiba herkese iyi akşamlar

  8. 4 yıl boyunca anlaşma imzalamış sanırım. Hayırlısı olsun ne diyelim.

  9. kaner talay avatarı

    evetçok zorlu bir kariyeri oldu.ve kariyerinin sonlarına yaklaşırken ferraride.bu tanrının bir lütfu gibi gerçekten.hayat ne kadar ilginç değilmi?

  10. zorlu kariyerinde hak ettiği bir ödül. umarım ferrari ile birincilik adıp adını tarihe yazdırır. her zaman desteklediğim bir pilottu.

  11. Evet bende ikiside yarışlarda beraber yarışacak demedim,aynı takımda buluşacaklar dedim,aynı çatı altındalar sonuçta.

  12. "Fisichella 2010'da bizim yedek pilotumuz olacak."

  13. Bu habere göre Alonso ile Fisichella 2010 da gene aynı takımda buluşacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir