Resmi: 2015 Formula 1 Türkiye Yayın Hakları, Avustralya GP Tivibu’nun Oldu!

Tivibu, twitter üzerinden yaptığı açıklamada 2015 Formula 1 şampiyonasının ilk yarışı olan Avustralya GP ve sıralama seansının Tivibu Spor’da yayınlanacağını duyurdu.

2015 Formula 1 sezonunda Formula 1’in hangi kanaldan yayınlanacağına dair açıklama günlerdir büyük merak ve stresle bekleniyordu.

Özellikle dolar kurundaki artış nedeniyle uzadığı bilinen görüşmelerde bugün sona varıldı ve akşam saatlerinde Twitter üzerinden yapılan açıklamada 2015 Avustralya GP’nin Tivibu Spor’da yayınlanacağı duyuruldu.

Ancak yapılan açıklama kısa olduğu için o konuda da bir muallak oluştu. Tivibu’dan ilk yapılan açıklama şu şekilde oldu:

Avustralya GP sıralama turları Cumartesi sabahı saat 08:00’de, yarış ise pazar sabahı 07:00’de Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Daha sonra yapılan açıklamada ise 2015 Formula 1 yarışlarını yine Serhan Acar’ın anlatacağı duyuruldu.

Şu an için merak edilen en büyük konu ise Tivibu’nun 2015 Formula 1 Yayın Hakları’nı tek yarışlık mı alıp almadığı.

Gelişmeleri bu başlıktan aktarmaya devam edeceğiz.


Yorumlar

“Resmi: 2015 Formula 1 Türkiye Yayın Hakları, Avustralya GP Tivibu’nun Oldu!” için 176 yanıt

  1. ÖNEMLİ:
    Arkadaşlar,
    http://www.tivibu.com.tr/kampanya-detay/tivibu-go-full-3-ay-hediye-kampanyasi
    Tivibunun yukardaki linkinde de görüldüğü gibi belli markarlardan TV alanlara TivibuGo Full 3 ay hediye.
    6606 örneğin SAMSUNG yazıp gönderiyorsunuz promosyon kodunuz geliyor. Ben aldım mutluyum 🙂
    Bu arada TivibuGo Full paketi ttnet abonesi olanlara 10 lira olmayanlara 12 lira ayda. Yani benim için 36 lira değerinde. En azından şu yayınlar netleşene kadar Serhan Acarın senini duyurur bize.
    Not: Promosyon kodunuz gelince siteden aktivite edilemiyor, hata veriyor site boşuna uğraşmayın. 4440375 i arayın promosyon kodum var aktive edicem diyin onlar adres falan istiyorlar, 3 ay sonra paralıya dönecek isterseniz 3 ay sonunda kapatabilirsiniz diyorlar.

    1. iyi de kampanya 1 Mart’a kadarmış 🙂

      1. Kampanyada evet 1 mart son gün diyor ama muhtemelen tv satınn alma tarihinden bahserdiyor. Ben dün gece yaptım işlemi. Ayrıca gerçekten bir tv alıp almadığınızı sorgulamıyorlar. Bir sms atıyorsunuz o kadar.

    2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Bende geçen yeni TV aldım Smart uygulamalarında Tivibu var dediğiniz hediye yazıyor 3 ay için bende sonra iptal edilmez diye yapmamıştım.

      Herhangi bir kurulum gerekmiyor değil mi?

      1. Hayır. Zaten aslına bakarsanız tv nin akıllı olup olmamasına hatta bir tv olup olmamasına bakmıyor. Sadece TivibuGo Full veriyorlar 3 ay ve taahhütsüz. Yani istediğin zaman kapatabiliyorsun. Bence herkesin degerlendirmesi gerekiyor.

      2. PC ya da mobilden de kullanılabiliyor yani.

  2. Anlaşmanın uzun vadeli olup olmadığı tam netleşmeden tivibuyu almayalım diyoruz da sezonluk anlaşma kesinleştikten sonra bu fiyatlar bianda uçmasın,ararız valla bu güzelim fiyatları 🙂

  3. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Tivibu almayacak olsa niye 1 yarış için para ödesin kimin haberi olucak reklam bile yapamadılar sadece 2 sitede haberlere bakanlara denk gelir diye almamışlardır heralde yayını akıl var mantık var.

  4. Muammer UYAR avatarı

    @MuhammerUYAR: Arkadaşlar ttnetli olmasınızda aylık 6.90₺ ye tivibu go alıp tivibusport u yani yarışları pc den izleyebilirsiniz denenmiştir

    1. Arkadaşlar tivibu kullanıcısı olarak söylüyorum şampiyonlar ligi aldıktan sonra tivibu bir açıklama yaptı tivibuspor kanlları mayıs ayından itibaren maxi paket veya full paketden (yani tüm paketler) çıkarılacak.Spor paketi adı altında yeni bir paket oluşturulacak. Bu yüzden tivibuyu spor için alacak arkadaşlar ona göre davransın.Acele etmeyin paket oluştuktan sonra alın derim. Bu açıklamaları kendi sitelerinde de görebilirsiniz.

  5. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Şimdilik bekleme kararı aldım. Tivibu 3 sezonu da alırsa Tivibu ev bağlatacağım. Alamazsa gerek yok.

  6. cgdsny_Ferr avatarı

    Ek bilgi: Wiki’de “List of F1 broadcasters”da F1 yayılayanlar listesinde Türkiye için Tivibu eklenmiş ve “Yayınları D-smarttan devralmıştır.” ifadesine yer verilmiş. Ayrıca FP bölümleri için “Beklemede / Duyurulacak” denilmiş.

    Duyurulur. 😉

  7. sonuç nedir? Serhan Acar yayınlarla ilgili bir şeyler açıkladı mı?

    1. cgdsny_Ferr avatarı

      hayır, sadece yarın 07:00’de buluşalım dedi. bugün netleşir sanki.

    2. cgdsny_Ferr avatarı

      Ek bilgi: Wiki’de “List of F1 broadcasters”da Türkiye için Tivibu eklenmiş ve “Yayınları D-smarttan devralmıştır.” ifadesine yer verilmiş. Ayrıca FP bölümleri için “Beklemede / Duyurulacak” denilmiş.

      Duyurulur. 😉

  8. Tivibu’ya teşekkür ederim Hd kalitede F1 izlemeyeli 1.5 yıl olmuş. Saat 7.52’de yayın açıldı. Yayın geride de değil 7.54’te uluslararası sinyal geldi. Tabii başka platforma abone olanlar biraz mağdur oldu ama tüm sezonu Tivibu alırsa en azından bu sezon uzun bir süreden sonra tüm sezonu Hd izleyebiliriz. Umarım Tivibu kullanıcılara kolaylık sağlar ve sembolik rakamlarla diğer platforma abone olanları mağdur etmeden memnun eder.

  9. Benim işlemim de tamamdir, Allahtan anlık satın alma paketi var 7 tl ye.Evet hazırız.

  10. vay arkadaş, tivibu’nun görüntü kalitesi ve hızı neymiş öyle.
    dsmart’ın blu’suna 5 çeker.
    hemi de taahhüt yok, aylık da 5tl.
    1 dakikada işlem tamam, hemen açıldı.
    helal olsun.

  11. Şuan tivibu ya üyelik alıcam. Bir aylık ama hattınızdan ödeme alınamadı diyor. Hattımı bugun mobil ödemeyede açtım. ama düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı? hattım avea

    1. aynı sorun aynı hat

      1. Müşteri temsilcisini aradım. Hallettiler. İstersen müşteri temsilcisini ara adres filan alıyolar, hallediyolar hemen.

  12. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    O değil Sky Sport F1, 7 gün 24 saat Formula 1 yayını yapıyor. Eski yarışlar, röportajlar, dosyalar, antrenman, sıralama, yarış, yarış öncesi, sonrası programlar var Allah var. Bizde kanal bulamıyoruz, olmadı tek yarışlık satıyoruz. Sonra neden gelişmiyor bu ülkede motor sporları diyoruz. Birde otomobili seven bir milletiz sözde. Açık söylüyorum bizden bir cacık olmaz.

  13. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Serhan Acar’ı tartışmaya açanları kınıyorum kusura bakmayın adamdaki F1 bilgisi tarzı uslubu şahane adanmışlığı heyecanı anlatırken araya sokuşturduğu bilgiler ve bunu yarışın neresinde nasıl yapılacağını şahane biliyor hele hele ses tonu bile bambaşka F1 anlatmak için sanki Okay Karacan ve daha anlatan diğerlerinden de farklı adam futbol veya başka bişinin spikeri değil yanılmıyorsam F1 dışında en azından hiç futbol sunmadı ki buda o tadı o tada anlatımına gerçekten fark yaratıyo Okay Karacan diyo içimizde bazıları bana göre adam futbolu bile sunamıyo bırakın f1’i ve bana göre futbol sunmayan ve F1 dışında başka bişiyle uğraşmayan Serhan Acar bu iş için biçilmiş kaftan

  14. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    arkadaşlar sadece avustralya tivibu da sezonun geri kalanı belirsiz ona göre davranın acele etmeyin

  15. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Tivibu Web için başvuracağım nasıl oluyor arkadaşlar? Taahhüt olmaması iyi olmuş. En azından bulunsun. Birde iptal ettirmek istediğim zaman nasıl iptal ettireceğim?

    1. tivibu nun sitesinden üye olabilirsin.İptal için 4440375 i arayıp iptal ettirmek istiyorum demen yeterli.Başka bir işleme gerek yok.

  16. inşallah yayınlar ya tivibuda ya da trtde olur.Trtde olması daha iyi fakat ttnet aboseni iseniz 4.90tlye tivibu maxi paket alabiliyorsunuz bende var ve kullanıyorum smart spor kanallarıda paketin içinde açık oluyor.Dsmarta onca parayı vermektense tivibu şu an daha cazip kalıyor.

    1. smart spor demişim tivibunun spor kanalıı olacaktı 😀

  17. Arkadaslar bende içerisinde smart tv lerde olan paketi 1 aylik 10 tl ye aldim.kullanici adi sifremi girip izlemeye başladım şimdilik bi sıkıntı yok

  18. Arkadaşlar şu saat itibariyle dsmart müşteri hizmetlerini aradım f1 i biz yayınlamıyoruz dedi. Tivibu ise haberimiz yok dedi ben bu işten bişey anlamadım gitti yaa.

  19. Formula1 i Türkiye den yavaş yavaş siliyorlar. Önce pist ten sildiler şimdide televizyondan sildiler önümüzdeki senelerde de tamamen yok ederler olur biter .Onlar kavga küfür itişme didişme futbol maçlarını yayınlasınlar.

  20. Şakamı bu daha 2 hafta önce sırf bunun için d-smart aldım.ne yapıcam simdi ?

    1. İyi de kardeş F1 yayınlarını hangi kimin yayınlayacağı belli değildi ki?

      1 aydır sitede bu muhabbet dönüyor, hiç farketmedinmi?

    2. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Diger yarislar icin durum belli degil. Tivibu sadece bu yaris icin yayin yapacak. Ama sonrasinda da tum sezon icin yayin haklarini satin alabilir veya D-smart veya baska bir kanal yayin haklarini alabilir. Kisacasi durum muallakta. Keske D-smart almadan once birilerine danissaydin.

  21. Konu dışı: Manor ve Bernie arasında geçen Twitter muhabbeti 🙂

  22. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    D-Smart’a göre 1000 kat daha iyidir. Bana göre D-Smart’ın en büyük eksiği internet ortamında izleyebilmek için gerekli şartları sağlayamamsıydı. Tivibu ile aylık TTNET aboneleri için 4,90TL TTNET aboneleri olmayanlar için 6,90 TL fiyatı var. Bunun içinde bir çok ulusal kanal da dahil. Gayet mantıklı olağan bir şey. Demin üyeliğimi tamamladım, yarın için hazırım.

  23. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Kanallar ve Saran Medya istiyor ki; Formula 1 taraftarları sürekli elini cebine atsın. Tamam kardeşim atalım da, sürekli platform değişiyor, milletin taahhüdü var. Onu nereye koyacağız?

    Ben D-Smart’ı iptal ettirsem 700 TL ödemek zorundayım.

    Daha kaç sezonluk bir anlaşma olduğu bile belli değilken, Tivibu bağlatmak ne derede etik, hatta ne derece hukuki?

    Ayrıntıları paylaşmamak ne derece etik? Bırakın son günü, son saatlerde, yayından 12 saat önce almak ne derece etik?

    Ben ve birçok arkadaşımız burada ciddi sıkıntıya girdik.

    Ne diye son güne, son saate kadar beklediniz? Ne diye şunu en az 3-4 gün önceden açıklamadınız?

    En önemlisi de, neden ayrıntıları paylaşmaktan kaçınıyorsunuz? Açıkçası Tivibu bu işe 1-0 yenik başladı.

    Umut ediyorum Tivibu ile devam etmez sezon. D-Smart çok daha şeffaftı bu konuda. 5 gün önceden 3 sezonu aldıklarını açıkladılar ve oldukça başarılı yayın yaptılar.

    İlla platform yayınlayacaksa D-Smart olmalı bu.

    1. Yorumun 10 numara 5 yıldız katılıyorum Dsmart Hd yayına 2014 senesinde geçtim 2 yıl daha tahattüt var o yüzden Dsmart su ana kadar bir sorun yasamadım tekrarları yayını hiç kesilmeden izledik ayda 67 tl ye 250 kanal ve cabasi + 50 gb kada 8mb hızlı internet daha ne olsun..

  24. Arkadaşlar Türk Telekom Personeli olarak internet hızınız 5mbps ve üzeri ise hiç düşünmeden alabilirsiniz tivibu go yu.Gayet net ve sağlıklı görüntüsü vardır.

    1. OtonomAktor avatarı

      ben mobil ödemede evet yazıp gönderiyorum ama hata verip sms gönderilmedi diyor. ne sorun var acaba?

  25. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Serhan Acar:

    Yayın hakkı güncellemesi: Tivibuspor akşam saatlerinde Avustralya GP’y yayınlayacağını duyurdu. Yaklaşık iki saat sonra da beni aradılar yayınlar için. Ben de sözlü olarak Avustralya’yı anlatabileceğimi belirttim.
    Tivibu’nun anlaşmasının şartları, süresi, detayları, benim bundan sonraki durumum, Tivibu’nun paketleri vb diğer detayları gerçekten bilmiyorum.
    Hele bir Avustralya’yı atlatalım, sonrası netleşir…
    Özetle Cumartesi 08:00’de sıralama, Pazar 07:00’de yarış yayını için mikrofon başına geçiyorum…
    Devamı hakkında bir şeyler öğrenirsem yarın yazarım…

  26. bir spor organizasyonunu tek olarak yayınlamak heralde bize özgü birşeydir,bravo

  27. OtonomAktor avatarı

    bu Serhan Acar Türkiyede f1 için çok önemli. işin içinde f1 aşkı olduğu için sunum yapacak ama anlaşma bile yok ortada ona rağmen kabul ediyor takdire şayan gerçekten.

    1. Neyi abartıyorsunuz bu kadar anlamıyorum. Serhan bu işi mesleği olduğu için yapıyor. ve bilinirliliği de bundan kaynakli.

      Serhan anlatımı lütfetmiş gibi yazığ durmayın. Adam aldığı alacagı paraya ve – aynı işi- devam ettirmesine bakar. Serhan gitsin mehmet gelsin, 6 ay sonra unutulur. Karacan Serra vakasını başarısıyla Serhan tarihe gömdü . F1 de yakışıyor Serhan ama, sanki onsuz F1 in tdi yok muhabbetini birakin.
      Onla başlamadık seyire, onsuz yapamayacak değiliz

      1. biz siteyi kapatıp gitsek 3-5 kişi üzülür heralde 😛

        1. Arkadaşa göre o bile çok, hem F1 takip etmeyi sizden öğrenecek değiliz 😀

        2. Fazlası olduğu kesin Abdullah :))

          1. kimse bu devirde kimseye tek seferlik iş yaptırmaz… hele hele bizim ülkemizde….serhan acar gerçekten bu işi hakkıyla yapan gönülden yapan birisi… zaten ne derler bilirsiniz… ” boynuz kulağı geçermiş..” okay ve serra ikilisi magazinsel iş yapıyorlardı.. serhan acar.. sanki pit duvarından.. yarış anlatıyormuş gibi.. analiz, karşılaştırma, bilgilendirme,ve tüm duygularını işin içine katıyor… türkiye de f1 fanlarının tutkusunun % 40 da serhan acar’ın duyarlılığı ve kalitesidir… gerisi zaten f1 sevdasıdır…

      2. OtonomAktor avatarı

        ortada bir para konuşulmuş mu bilmiyorum ama anlattığına göre “gel şu yayını sun serhan -tamam sunarım.” muhabbeti var. para konuşulmuş gibi durmuyor. ve bana göre Serhan Acar bu f1 sunuculuğunu çok üst bir noktaya taşıdı ve altı beni kurtarmaz Türkçe yayında, sizi kurtarırsa ona devam ediniz. at yarışı gibi anlatılan Türkçe f1 yarışı izlemek istemiyorum.

      3. Mesleği olduğu için yapmıyor Serhan şuan özel sektörde elektrik alanında mesleğini yapıyor zaten. Meslek içi proje, işlerde önce anlaşma sağlanır, para konuşulur adamın mesleği spikerlik felan değildi halen de değil kökende basından, gazetecilikten felan gelmiyor özel ilgisi, aşkın sonucu diyalogları sayesinde medyada başlayan birisi. Türkiyede aşk ettiği olaya yönelik koleksiyonerliği olan kaç tane spiker, yorumcu duydunuz.
        Adam Türkiye yarışlarında herşeyi bırakıyordu sadece federasyonda ki görevlerine odaklanıyordu yine olsa yine aynısı olur ki federasyonda ki katkısı istifası ile bitti. Motorsporları federasyon görevliliği, katılımcısı diye bir meslek yoktur. Federasyon başkanlığı dahi bir meslek değildir.
        Sunduğu, sadece parası için olmayan fedekarlığıyla, ilgilendiği alanla ilgili bu kadar derinlemesine teknik ayrıntı bilen dünya çapında kaç tane spiker vardır diye araştırılsa çok çıkmaz tr de ilker yasin dahi kıyaslanamaz bu itibarla. Adamın yarış dahilinde anlattıkları bildiklerinin %30’u bile değil çocuklara anlatır gibi tane tane anlatıyor bir amacı var (beni memnun etmesede). Adamın yakın zamanda paylaşılan katılıp skor paylaştığı bir anket var bunu global F1 sunucularının önüne koysan Serhan kadar not çıkaranı bir elin parmaklarını geçmez skysports cular dahil bence.
        Adamın asli işi bu yüzden yorumculuk olması gerekiyordu ama bu ülkede o da olmuyor. Anlatım tarzı bana da hitap etmiyor ancak Serhan’ın hakkı ödenmez. Bakışları eleştirelim derken gereksiz şeylere girmemek lazım özellikle bazı insanlar için.

      4. bu arada bizim ülkemizde F1’e gönül verenler için bu pek maddi getirisi olan bir şey değildir. Serhan Acar için de durumun çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Ki Serhan Acar’ın bilgisi cidden sorgulanamaz heralde Türkiye’de. Ama bu sefer tivibu almayacağım sanırım 😉 yeter be her şeye para 😀

  28. Mesut GÜNEŞ avatarı
    Mesut GÜNEŞ

    Go maxi paket ttnet üyesi değilseniz aylık 6,90 tl ve tahhütsüz. Hem bilgisayardan hem de telefondan kullanılabiliyor. Üye olmak da oldukça basit. Az önce üye olduğum için bu bilgileri aktarıyorum. Hizmet kalitesi açısından bir yorum yapamayacağım. Henüz kullanmadım. Umarım iyidir.

    1. Türkcell 3g ile kullanılıyordu bilgin varmı (ttnet abonesi değilim)

      1. Mesut GÜNEŞ avatarı
        Mesut GÜNEŞ

        Musti, internet paketini kapsayan bir uygulama değil. Yani telefondan izleyecek olursan tamamen senin mevcut paketin üzerinden kullanım olacaktır. Dolayısıyla Wifi ile izlemek mantıklı olur.

    2. Mesut; bende az önce üye oldum ve kullanmaya başladım, Youtubedan video izlerken takılan görüntü tivibu player da takılmıyor, şimdilik yayın kalitesi iyi görünüyor. Tek sıkıntı bilgisayardan yada cepten izliyor olmak:(

  29. Serhan Acar
    13.03.2015 23:09:36
    Arkadaşlar… Ancak bilgisayar başına geçebildim, dışarıdaydım… Şu an Tivibu`nun anlaşmasının detaylarını bilmiyorum, kaç yıllık aldılar, ne yapacaklar, beraber sürekli çalışacak mıyız? Bunları bilmiyorum… Saat 22:00`ye doru beni aradılar, ben de başkaca bir şey konuşmadan bu haftaki yayınları yapmayı kabul ettim… Sonrasını bir şekilde konuşuruz…

  30. Saran’ın elinde patladı bu iş.. Kim ne derse desin, bu dakkaya kalan ve hala ne idüğü belirsiz bir yayın hakkın, saçmalık ve aptallık. Hiç bir kanalın pek de istekli olmadığı ya da Saran holdingin aç gözlülük yaptiği kesin..

    Muhtemelen de tivibuya tek yarişi bari boşa gitmesin lisann hakkımız ne alirsak kardir diye de vermiş olabilirler..
    Olmaz diye bir şey yok artik bu yayın işinde… Dibine kadar rezilce

  31. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Şuan da edindiğim bilgi: Arkadaslar, su an sadece Avustralya GP`si siralama turlari ve yarisin TivibuSpor`da Serhan Acar`in sunumuyla yayinlanacagi konusu kesindir. Diger konular netlesmedi.

    Sunu unutmayalim, herkes yayinlarin devam etmesi icin inanilmaz bir ozveride bulunuyor. Simdilik elimizde tek yaris var. Gelismeler oldukca bilgilendirecegiz. (serhanacar.com)

    Diğer kesin bilgi: Dikkat edilmesi gereken ayrıntı şu an için anlaşmanın yalnızca Avustralya Grand Prix’ini kapsadığı, sezonun geri kalan yarışları için hala net bir anlaşma yok. (turkiyef1)

    Anlaşmanın tek yarışlık olduğu kesinleşti. Rezillik. Yemin ediyorum rezillik.

  32. Tivibunun deneme paketi nedir tam olarak bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba? Onunla bu hafta sonu izleyebilir miyim ? Paket satın almadan ?

  33. Arkadaşlar Tivibu GO diye birşey var, Go Maxi paket içinde Tivibu spor görünüyor ve aylık 5 tl, gayet uygun bir çözüm bence..

    1. Ve Bilgisayardan, tabletten veya telefondan izleniyormuş..

    2. OtonomAktor avatarı

      aynen ben ttnetli değilmi 6.90 a gelicek. malezyayı da garanti bu abonelikle izleyeceğimi bilsem hiç acımadan alırdım. neyse yarın ola hayrola. anlaşma detayları iyice netleşsin ona göre yarın kararımı vericem. sıralamaları artık sky dan izliyicez kaçak yayından 😀

    3. Aldım izliyorum şu an 🙂 Yarın sabah bir sürprizle karşılaşmam umarım 🙂

  34. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Şu yayını Salı ya da Çarşamba günü aldığınızı açıklasanız batar mıydınız? Şimdi aradım bilgimiz yok dediler. Kurulum içinde yaklaşık 1 hafta süre veriyorlarmış. Yapacağız işe tüküreyim. Duruma göre hiç bağlatmaya bilirim. Adamda heves bırakmadılar be.

    1. ŞU an gerçekten çok karışık net bi açıklama dahi yok gerçekten, sadece avustralya yarışının tivibuda olduğu belli insanın içinde ilk yarış heyecanı vardı onuda aldılar sonunda.

  35. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    TRF1.net kaç yıllık anlaşma yapıldığını biliyor mu? Yada öğrenebilir mi?

  36. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    ben ttnet üyesiyim ancak tvye dekoder olarak mı kuracaklar yoksa ille de netten mi izltecekler.çanağım var dsmarttan ötürü.şimdi şöyle bir şey söylemek istiyorum;neti kullanmadan bir dsmart digiturk gibi dekoderle bağlansa olmaz mı?ulan anma cahiliz he arayıp sormuyoruz 😀

    1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Tivibu’da canak muhabbeti yok. Internetiniz varsa internet modeminden kablo cekip Tivibu kutusuna bagliyorlar. Internet uyesi degilseniz yine kutuya ozel bir kablo veya modem ayarliyorlar diye biliyorum. Sizin icin Ttnet’i aramak en iyisi olacaktir.

      1. Burak Karaküdük avatarı
        Burak Karaküdük

        çok saçma yaa.kablo tv gibi olsaymış keşke

        1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
          Alonso.ElNano #ForzaJules

          Ben boyle biliyorum. Siz yine de Ttnet’i arayin en dogrusunu ogrenin.

    2. Tivibu go maxi paket diyor icerisinde tivibuspor ve tivibuspor2 kanallari var aylik 4.90 tl diyor netten bu gercekten uygun duruyor

  37. Arkadaşlar merhaba bildiğim kadarıyla tivibu aboneliği için ttnet interneti kullanmak gerekiyor başka internete sahip olanlar tivubuya üyelik yapamıyor. bu anlaşmanın bir yıllıkmı bir yarışlık mı olduğu tam bir muamma kimse bi açıklama yapmıyor kimse bişey bilmiyor serhan acar az önce tweet atmış ilk yarış için benimle görüştüler mikrofon başına geçiyorum diye ancak bir senelik anlaşma olduğu kesin değil.

    İşin çok daha kötü yanı var benim düşünceme göre eğer tivibu anlaşmayı bir yıl yada daha fazla yaparsa bizim için yayınları internetten izlemek de çok büyük sıkıntılara dönüşebilir bu yayınlar ttnet tarafından engellenebilir bu engelleme dns ile çözülebilirmi hiç bi fikrim yok zaten paralı olması yeterince can sıkarken eğer böyle bişey olursa o zaman bizler için çok daha kötü olur.

    Tivibuya 5-10 lira vermek dert değil ama şu olanlardan sonra insanın 1 lira bile veresi gelmiyor açıkcası

  38. Sevgili dostlar güzel şeyler olabilir. Tüm yarışları Trt bile alabilir. Biraz beklemek lazım. Açıkçası mantıklı hiçbir platform ben 1 yarış yayınlayım bu enayiliği yapayım da millet kanıp üye olsun parayı kırayım demez. Derse de mahkemelik olurlar. Ücret iade ederler.Gelin el sıkışalım diye geçmiş yıllarda isteği dışında Tivibu üyesi yapılan abonelere Ttnet para ödedi .

    Şampiyonlar ligini alan, Seria A ve Bundesliga hatta Fransa Ligue 1’i yayınlayan bir platform tek yarışlık anlaşma yapmaz. Bugün Dolar kapanış kuru Blombergten baktım 2.63.29 olmuş. Haftasonu Dolar işlem görmeyecek. Öyle tahmin ediyorumki anlaşma Çarşamba veya Perşembe oldu gerekli maddeye göre Doların Cuma günkü kapanış fiyatı yayınların satın almasında önceliktir diye şerh konuldu.Dolar saat 20.00’da Türkiyede işleme kapandı. Kapanış fiyatı belli olur olmaz anlaşma duyuruldu.

    Tek yıllık anlaşma bana göre olmaz en az 2 yıllığına alınmıştır. Sezon içerisinde sıkışık programda bazı yayınları Trt 3 veya Trt 1 bile yayınlayabilir. Herkesin içi rahat olsun. Bana öyle geliyor ki bu sezon Biss şifreyle ulusal bir yayından Formula 1 izleme şansına erişeceğiz.

  39. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Yillardir Ttnet ve Tivibu uyesiyim, ilk defa bir faydasi gormus olucam. Bu yuzden mutluyum. Umarim yarislar tum sezon boyunca Tivibu’da yayinlanir.

    1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Simdi musteri hizmetleri aradim, kendilerininde bu konuyla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmadigini soylediler. Tivibu sahibi olmayan arkadaslara tavsiyem; Malezya yarisina kadar Tivibu uyesi olmasinlar.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Kesinlikle. Bende aradım 1, 1,5 saat önce haberimiz yok sonra ararsanız daha sağlıklı bir bilgi veririz dediler. Ben bu hafta sonu İnternetten izleyeceğim. Sonrasına sonra bakarız.

  40. Bu Tivibu için Ttnet abonesi olmak gerekiyo mu? Ben Ttnet abonesi değilim. Birde bir aylık filan üyelik varmı internetten izleyeceğim.

    1. Tivibu Go alırsanız internet üzerinden izleyebilirsiniz aylık 12tl filan ücreti var, ben de önceden tivibu üyeliği almışım devam ediyomuş, f1 sayesinde öğrenmiş oldum 😀

      1. Ttnet üyesi olmama gerek yok dimi? Link atarsanız sevinirim 😀

        1. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
          srknmsr14 #ForzaMichael

          link atma olayı olmaz, başka bir IP üzerinden açıldığında diğer taraf kapanıyor. Sıkıntılı bir durum.

      2. 12 lira demişim ama maxi paketten de izleyebilirsiniz sanırım, tivibuspor kanalı orada da mevcut.

        1. Tamam saolun galiba Malezya ya kadar bakleyeceğim.

  41. Eren Donmez avatarı

    arkadaşlar tek yarışlık olabileceği için tivibu web paketi alacağım. taahhüt falan da yok sanırım. şu 6.90’lık paketi alsak izleyebiliriz değil mi?

    1. alacağın pakette tivibuspor adı altında 3 kanal bulunuyor. yani izlersin.

    2. OtonomAktor avatarı

      aynen burdan izlenebiliyor mu acaba.? ona göre almayı düşünebilirim bu web paketini. tivibu go imiş ismi.

  42. Serhan Acar’ın olması iyi oldu. Ama benim kafama takılan şey, özellikle tweetlerde “2015 F1 Sezonu TiviBu’da” demek yerine “Avustralya yarışı TiviBu”da diyorlar.

    Sadece 1 yarışlık anlaşma yapmış olmasınlar. Ya da başka bi ortaklık falan kovalıyorlar mı acaba ? Tam çözemedim ne olduğunu ama bi bit yeniği olduğundan şüpheliyim açıkçası. Güvenemiyorum artık pek bu konularda hiç bi platforma.
    Bütün sezonun TiviBu’da olduğunu duymadan bağlatmam açıkçası.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Hiçbirşey belli olmadan adım atmamak lazım gerçekten de. Sadece tek yarış diyenler var. Serhan Acar’a soruyorum o da cevap vermiyor. Kafayı yemek üzereyim.

  43. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    O değilde birisi Cuma günü açıklanacak demişti. Troll sanmıştım onu ben 😀

    1. Troll’dü zaten o muhtemelen. Salladı öyle ortaya, tuttu sadece.

  44. OtonomAktor avatarı

    beyler bayanlar çok güzel haber:

    SerhanAcar:
    Arkadaşlar, sizden hiçbir şey saklamadim. 5 dk önce @tivibuspor dan aradılar. Apar topar mikrofon başına geçiyorum Avustralya sıralama için

  45. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Serhan Acar’ın resmi sitesindeki bir yorum:

    esquer
    13.03.2015 22:07:43
    Arkadaşlar az önce tivibu yetkilileri ile görüştüm.Şuan ki anlaşmaya Göre sadece 1 yarışlık bir anlaşma yapılmış. Sözleşme detayları belli olmamış yani halen başka bir yerde yayınlanabilir formula 1 dikkat edin.!

    B*ku çıktı işin. Tek yarışlık anlaşma ne lan?

    1. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
      srknmsr14 #ForzaMichael

      Adama telefonda bu kadar teklif yapılabilir ne bekliyorsunuz ki telefonda tüm sezon için anlaşma için evet demesi anormal olur. İlk yayından sonra konuşulur anlaşılır.uzun süreli anlaşma yapılır. Bunun yayınlar ile alakası yok zaten yayınlar tüm sezonu kapsıyor.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Yanlışın var. Serhan Acar demiyor bunu. Resmi sitesine üye olan bir kişi yorum atıyor.

        Tivibu 2015 Formula 1 sezonu Tivibuspor’da demek yerine sezonun ilk yarışı deyince kafalar karışıyor.

        Bazı kişiler aradım konuştum tek yarış dediler diyor. Ben aradım Formula 1’i aldıklarından dahi haberleri yok.

        1. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
          srknmsr14 #ForzaMichael

          Bak ben sana forumda gün içerisinde yayınlar ttnet/tivibu ortaklığında alındı ama ilk yarışa yetişemez diye yazmıştım. Bu günler öncesinde belliydi. Hatta bir arkadaş da kesin yayın var diye yazmıştı.Serhan Acar ile sadece telefonda yayın için görüşüldü o da zaten twitter’dan açıklama yaptı. Bilgim yoktu diye. Yayınlar tüm sezonu kapsıyor. Tek yarışlık gibi durum yok.

  46. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bari serhan acar eskisi gibi yorumculuk yapsın o olmadan gerçekten tat vermez.

    1. raikkonen vehbi avatarı
      raikkonen vehbi

      Serhan acarın notu geldi oh be 🙂

  47. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
    srknmsr14 #ForzaMichael

    TivibuSpor ‏@tivibuspor
    Formula 1 Avustralya Grand Prix’inde sıralama turları ve yarış @serhanacar’ın anlatımıyla Tivibu Spor ekranlarında olacak notunu da düşelim. 😀 😀

  48. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Tivibuspor’un attığı son tweet: Formula 1 Avustralya Grand Prix’inde sıralama turları ve yarış @serhanacar’ın anlatımıyla Tivibu Spor ekranlarında olacak notunu da düşelim.

    Serhan Acar anlatacakmış. Bu iyi bir haber. 🙂

  49. FerrariFanTR avatarı

    sadece Avusturalya gösterilecek. Bütün sezon tivibu da olmuycak.

  50. bu arada galiba serhan acar anlatacak

  51. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Az önce facebook’dan birisi: Tek yarışlık bir anlaşma. Sadece Avustralya’yı yayınlayacak Tivibuspor” dedi. Neler oluyor Allah aşkına? Hiç bir şey belli değil.

    1. Bizim Bulggaristanda da bugun belli oldu kanal ayni muhabetler burada da donuyor tek yarislik anlasma diye bende anlastigini duyunca atladim 1 yillik uyelige bakalim ne olacak

  52. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    Görüntü kalitesi iyi olan bir SkySports yayını bulabilsem internette çok iyi olucak. Para vermeme de gerek kalmaz. İngilizcem iyi olduğu için de anlama sıkıntısı çekmem. Eğer kalitesi iyi olan link varsa verirmisiniz arkadaşlar.

  53. schumacher123 avatarı
    schumacher123

    Neyse en azından internette reklam dolu yayınlardan ve idmanın yarışı yayınlayıp yayınlamayamayacağı belırsızlığınden kurtulduk. Go maxi paket aylık 5 liraymış sunucu iyi olursa mantıklı bi secenek 😀

  54. Harika haber. Hayirli olsun. Gece Serhan Acar ile anlasirlar. Boyle bir riske giremezler. Olmazsa olmaz Serhan Acar. Fiyatu da cok cazip. 5 tl’ye F1 keyfi hem de HD.

  55. Yasin KESER avatarı

    Hiçbir yerde sezon olarak bahsedilmiyo ibare Avustralya Grand Prix inden ibaret
    iki ihtimal var ya anlaşma geçikti diye bir yarışlık ucuz bi anlaşma yapıldı (bu marka değerini zedeler ama iyi cinlik olur) ya da trt ortaklıklı bi anllaşma var o yüzden ilk yarışa kadar bu ortaklığı anons etmeden üyelikleri alıcaklar sonradan TRT ortaklığını açıklıcaklar(bu hem olmasını istediğim hem de daha makul olan :D)

  56. ForzaFerrari avatarı

    Kimin aldığı umurumda değil paralı yaptıkları sürece hiçbir digital platforma üye olmayacağım. Bugün 15 lira maliyetle bir lnb ve kablo aldım kendi çanagımdaki lnb ye taktım azeri kanalları açıldı. İdman tv den izlerim yarışlarımı bunun yanında şampiyonlar ligi ve nba de cabası. Siz de öyle yapın bence

  57. her şeye para vermekten sıkıldım, ben skysport kaçak yayınından izleyeceğim bu sene.

  58. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Anlaşma tek sezonluk diyorlar.

    1. OtonomAktor avatarı

      hatta tek yarışlık diyen bile var. tüm arkadaşlar anlaşma netleşmeden tivibu bağlatmayın bir süre bekleyin bence. Serhan Acar ın olup olmadığı konusu da mühim ayrıca.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Saçmalığa bak ya. Adamlar kaç sezonluk aldıklarını bile açıklamıyorlar. Sonra neden kimse F1 izlemiyor. Almayacağım anasını satayım. Adminler ne güzel link veriyor. Yemişim Tivibu’sunu. Serhan Acar’da yok zaten. Alsınlar başlarına çalsınlar.

  59. alonsomania avatarı

    arkadaşlar tivibuspor kanalı o anda ne önemli yayın varsa gerek trt den gerekse ntvspordan falan yayın yapan tivibu tarafından uydurulmuş bir kanal.ayrıca tivibuspor hesabında sadece avustralya gp diyor yani hala yayın belirsiz bence eğer tüm sezon olsa formula 2015 sezonu falan derler ama sadece avustralya yazmışlar buna dikkat! yani yarınki yayın sadece tivibunun fırsatçılık edip rtlden yayınlayacağı bir yarış olabilir. ayrıca serhan abi bile bilmiyorsa tüm sezon mu değil mi bu tek yarışlık olma ihtimalini güçlendiriyor. bence hemen atlamayıp biraz daha bekleyin. ayrıca dsmart buna izin veriyorsa yüksek ihtimal almayacaktır. ve bence malezya gpden önce gerçek kanal açıklanacaktır.

  60. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yahu niye hacklesinler twitter hesabını anlaşmayı yapan şirketin kodamanları. Çalışanlara bilgi nasıl gidecek hemen ben mesajı gördüm 20 dk sonra aradım anca yarın bilgi verir müşteri hizmetleri.

  61. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    Şaka maka cidden bir hacklenme olayı olabilir bence. Müşteri hizmetlerinin haberi olmaması sizce de biraz garip değil mi?

  62. Hayırlı olsun. TRT yle anlaşma olabilir sanırım. Daha fazla izleyiciye ulaşmak için.
    Şampiyonlar ligini ve UEFA liginide Tivibu aldı,sonra TRT yle anlaştılar.

    TRT ile anlaşma çok yüksek ihtimal.

    Ayrıca hemen bağlanmıyor. Tivibu ev nerden baksan bir hafta. 10 megabit altı internet hızına bağlamıyorlardı.

  63. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Ben yıllardır yerleşik hayata geçemediğim için tivibu kullanıyordum. Şimdiden uyarayım saç baş yolacaksınız. Yayın kendi kendine duracak. Program hata vercek size tavsiyem yarışları Windows’un metro arayzü için geliştirilmiş uygulamasından izleyin daha az sıkıntılı olacaktır. Ayrıca bende olan bir platform olması harika oldu D-Smart’ım da var ama ona her zaman ulaşamıyordum. Serhan Acar ile acilen anlaşmalılar Trt’de de o anlatıyordu Tivibuspor kanalları Trt Spor logosu ile yayın yapıyor hali hazırda.

    linki:
    http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/tivibu/57c4c50d-0d3e-4934-a4dd-edd458a9f087

  64. Tivibu’nun twitter hesabını hacklemiş olmasın birileri ve eğer öğrenen olursa anlaşma 1 yıl için mi veya süresi ne kadar?

  65. Bilenler beni bir bilgilendirsin şu an Tivispor Hd denen kanalı açtım Monaco-Bastia maçı var. O kanaldan mı izliyoruz. Trt Spor yazıyor logosunda ama. Bir de 2. kanal var onlar da diyor ki 5 lig maçı bizde diyor. Şu an maç tanıtımı yapıyorlar. kesin orası demi? Mevcut paketle izleyebilirim umarım. 4.90 ücreti var ama 24 ay taahhüt verene Ttnet aboneliğinin yanında indirimli sayıyorlar. Yinede 16 mbps sınırsıza 51 lira ödüyorum.

    1. hocam bendede aynı kanal var web maxi paket kullanıyorum 3.90 tl olan paketi dediğin gibi monaco bastia maçı var bende bilmiyorum oradan yayınlanıp yayınlanmayacağını

    2. Dogrudur. O kanaldan izleyeceksin. Zaten trt ile anlasmali oldugu icin kanal tivibuspor ama trt var. Yayinlari da trtden bagimsiz. Sadece logo var.

  66. Paralı yayını asla almam. O yüzden tekrar olarak izleyeceğim.

    Ayrıca Serhan Acar anlatmazsa babayı alırlar. 🙂

  67. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    twitter.com/tivibuspor adresinde bilgilendirme var şuan tivibu sporda monaco maçı var trtspor kanalı var trt ile ortak vericekler sanırım okay karacanda tivibuspor sayfasını beğenmiş

    1. bişey bilipte yazın bari

      Tivibu Spor kanalları TRT sayesinde yayın yapıyor ve o yüzden logosu var.

  68. birde tivibu go var. ttnet üyelerine 4.90. birde netleşse şu iş.

  69. adamları arıyorum. bilgimiz yok. böyle bir şey twitter adresimizde de bulunmuyor diyor :)) vallahi komedi.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Aynen. Aradım 10 dakika önce bilgimiz yok sonra ararsanız yardımcı oluruz diyor. Serhan Acar’da anlatmayacakmış zaten. Açıkçası hevesim kırıldı. Bağlatmayabilirim. TRF1.net link veriyor nasıl olsa.

  70. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Aradım hemen aboneliği verdim Dsmart artık babayı alsın Resmi bilgi çalışanlara gelmemiş ama resmi hesabımızda yayınlandıysa doğrudur dediler ve aboneliği açtırdım beğenirsem TV için olan HD paketli alıcam nede olsa ttnet e bayılıyoruz lanet dsmartı boykot etmiştim iyikide etmişim ahahhahaha

  71. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Serhan Acar anlatmayacak ne yazik ki. Serhan Acar kimin anlatacağıyla ilgili bir bilgim yok dedi. 🙁

    1. OtonomAktor avatarı

      serhan acar anlatmazsa Türkçe yayının bir manası yok ki? hiç f1 den anlamayan bir sunucuyu koyarlarsa tivibu almanın da gereği yok.

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Aynen öyle. Bekleyelim o zaman biraz. Bakalım anlatıcı belli olsun. Serhan Acar yoksa bende bağlatmayacağım.

    2. Serhan acar artık bu işin piri olmuştur onsuz olan Türkçe yayın Türkçe değildir; gerek teknik bilgisi gerek magazinsel haberleri aktarması , esprileri , onboard görüntülerde sessiz moda geçmesi yani adamı almazlarsa sadece ona değil izleyenlere de hakaret etmiş olurlar

  72. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    Hayırlı olsun sonunda anlasma oldu cok sukur bende tivibu var yayınları çok net ve özellikleri çok güzel fiyatıda bedava gibi birşey bilgilendirme olarak yazayım dedim.

    1. Bende de var da web maxi’den izlenebilecek mi? Full paket yok bende. Sizde hangi paket var?

      1. raikkonen vehbi avatarı
        raikkonen vehbi

        bende tivibu tv den normal sinema kanalları felan izlenmiyor ama tivibuspor tivibusu olan herkese açık cünkü onun icin ayrı ücret vermiyorum

  73. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Bağlatmak için aradım adamı fıtık ettiler. Yok bize henüz bilgi verilmedi, yok ilerleyen saatlerde arayın falan filan. D-Smart’ı mumla aramasak bari.

  74. bakalım nasıl olacak

  75. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    D-Smart’ta tüm rai kanalları var. İtalyanın F1 Yayın hakkı onlardaymış acaba o şekilde izleyebilirmiyim?

  76. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    Tivibu’da F1 SporTivi kanalındamı yayınlanacak acaba. Eğer öyleyse Tivibu Web Maxi paketini alıcam direk. Aylık 3.90 liraymış.

  77. OtonomAktor avatarı

    milyonların aklında tek soru:
    tivibuyu internetten nasıl izliyeceğiz?

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Valla şuan tüm siteleri dolanıyorum 😀

      1. OtonomAktor avatarı

        aynen bende smart Türk web verse keşke geçen sene ki gibi oradan takip edebiliriz en kötü.

  78. tivibu yu aradım az önce. müşteri temsilcisi bize öyle bir bilgi gelmedi dedi.

    tivibu go paketini tahattütsüz 1 aylık 12 tl küsüre alabiliyormuşuz. internet bağlantımıza göre yayını izleyebiliyormuşuz. ve yaklaşık 20 dakika içinde aktif olabiliyormuş.

    cihaz aboneliği için de tivibuspor kanalı tivibu nun en üst pakeyinin içindeymiş. 12 ay tahattütlü aylık 42 tl küsürmüş. eve bağlanması yaklaşık 5 iş günü sürüyormuş.

    yarın sabah sıralamaları ve pazar günü yarışı seyretmek için tivibu go alınabilinir.

    ama dediğim gibi, müşteri temsilcisinden teyit alamadım.

    1. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
      srknmsr14 #ForzaMichael

      Konu hakkında bilgi kirliliği var, normaldir konu zaten yeni. Tivibu’nun zaten en ful paketi ttnet kullanıcılarına 26 lira. Fiyat yanlış olabilir. Tivibuspor standart paketin içinde . Bence direk sitelerinden bilgi al.

  79. Umarım yayın gecikmesi netten bulacağım skysports f1 yayınları ile aynıdır. tivibudan sesi kısar sky commentary sesi ile izlerim.

    1. tivibu’da durdurma, geriye alıp tekrar izleme, tüm yayını 3-5sn geriden izleme gibi özellikler var.

      1. Onu biliyorum. 1 yıldan fazladır kullanıyorum zaten. Tivibu geriden gelirse sorun olacak 🙂

  80. Serhan Acar kimin anlatacağını bilmiyorum, benim bilgim yok dedi.

    Umarım en yakın sürede kendisini kadrolarına katarlar.

  81. kıbrısta tivibu yok bu kdr rezillik olmaz f1 zevkim mafoldu.. :(((((

  82. bahadır sezgin avatarı
    bahadır sezgin

    D-Smart ve Turkcell Superonline kullandığım için bu sene türkçe olarak izlemem zor gözüküyor.

  83. valla internetten direk izleniyorsa ben öyle istiyorum biraz araştırayım bakalım

  84. telefonları cevap vermiyor. mesai saatleri içinde arayın diyor. Nasıl izliycez ayrınıtlı bilgi lazım.

  85. MyN1Fernando avatarı

    Binlerce yürek tek soru.Serhan Acar sunacak mı ?

    1. Tivibu Spor un tweetini RT lemiş,sunacak anlamına gelebilir

      1. derken Serhan yazmış ;

        Hayırlı olsun… @tivibuspor az önce F1yayın haklarını aldığını duyurdu. Benim başka bir bilgim yok, yayını kimin anlatacağını da bilmiyorum

  86. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    14,90 TL’lik paketten bile izleyebilirsiniz arkadaşlar. Şuan üyelik için başvuracağım.

  87. @myn1fernando ne kadar ödüyosun arkadaşım yarına kadar bilgi toplayalım en azından ve başvurundan sonra kaç günde bağladılar ?

    1. MyN1Fernando avatarı

      İnternetle birlikte geçtiğim için ilk 6 ay hediye. Sonrasında aylık 20 TL ödeyeceğim

      1. MyN1Fernando avatarı

        İkinci sorunu yeni gördüm kusura bakma. 1 hafta içerisinde bağlarlar muhtemelen ama benimki 3 gün içerisinde bağlandı.İnternet üzerinden de izleyebilirsin diye biliyorum ama emin değilim.

        1. Bilgin için teşekkürler ilk yarışı kaçıracağız sanırım türkçe yayın olarak

  88. Tivibu Go üzerinden izlenebilecek mi ?

    ve hangi paket gerekiyor

  89. Hoaydaaaa. Paralı bir yayının almasına üzüldüm. 1 seneyi aşkın maxi paket üyesiyim orası ayrı.

    1. ben uydunet kullanıyorum , internetten üyelik alıp online izlenebiliyor mu ?

      1. Kullandığınız altyapının ttnet olması gerek demişlerdi diye hatırlıyorum ama siz yine de bir araştırın. Uygulaması var zaten, login olup izliyorsun.

        1. Gittik D-Smart ile anlaşmayı uzattık.. Şimdi ben herşeye sıfırdan başlayacağım, neler yapma gerekiyor? Neye sahip olmam gerekiyor? Mesela modem, uydu alıcısı falan gibi şeyler

          1. Internete bağlı uydu alıcısı gibi bir zımbırtısı olduğunu biliyorum. Programı da var, indirip kuruyorsun, login olup izliyorsun. Bende bu var. Cep modülü de var, ancak bunların hepsi ayrı para. Birini seçmen lazım.

            Hangi kanalda yayınlanır bilmiyorum ama bende maxi paket denilen ve spor kanallarını da içeren versiyonu var.

        2. ttnet destege numarayı bıraktım aydınlatıcaklar aydınlanınca buraya yazarım

      2. Uydunet kullanıyorsanız kablolu tv var demektir. RTL’den izleyin. Ben öyle yapıyorum.

        1. evet RTL var birde canlı yayın linkinde bir üyemizin attıgı player ile cam gibi skysport izleniyor tavsiye ederim. İngilizcede kulagım cok iyi deil her kelimeyi anlayamıyorum o yüzden türkce istemistim

  90. ne kadar sürede açılır ki yada hangi paket gerekli?

  91. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Tivibu’yu Smarttürk’ün yayınlama ihtimali var mı?

    1. Smartturk adli programin boyle bi yetkisi yok ama gecen yillarda oldugugibi xsplit uzerinden yayin yapabilirler. Tabi tivibu kullaniyorlarsa.

  92. MyN1Fernando avatarı

    Daha dün tivibu ve Ttnet bağlatmıştım D -Smart’ı kapatıp.İleri görüşlülük bu olsa gerek 😀 Harika oldu.

    1. @myn1fernando ne kadar ödüyosun arkadaşım yarına kadar bilgi toplayalım en azından ve başvurundan sonra kaç günde bağladılar ?

    2. Senin adına sevindim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir