Ferrari, Fisichella ile Monza İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Ferrari, Belçika’da aldığı galibiyetin ardından yarıştaki en büyük tehditleri olan Fisichella’yı 2009 sezonunun geri kalanında Raikkonen’in takım arkadaşı olarak seçti.

Montezemolo, Fisichella’yı ulusu ve yeteneğinden dolayı seçtiklerini söyledi.

Montezemolo “Fisichella’yı bir çok nedenden dolayı seçtim: öncelikle hak ettiği için, o harika formda veo uzman bir sürücü.”

“Bunun dışında Monza’da aracımızda İtalyan sürücü istedik ve sonunda uzun süreli birliktelik istediğimiz için o bizim 3. pilotumuz olarak devam edecek.”

“Şu an Raikkonen’in harika galibiyetinin ardından çok önemli. Felipe Massa’nın da iyileştiği yönünde ve gelecek sene ilk yarışa hazır olacağı şeklinde iyi ve önemli haberler aldık.”

“Ferrari’ye bir kez daha bağlı olan Luca Badoer’e teşekkür etmek istiyorum. Artık Monza’ya güven içerisinde bakıyorum, özellikle de Fisichella’yı takıma dahil ettikten sonra.” dedi.

Di Montezemolo ayrıca gelecek sezon başı için sabırsızlandığını söyledi.

Montezemolo “Felipe’nin tekrar yarışacak olması, iyileşiyor olması ve gelecek sezon başında yarışabilecek olması bizim için felaket olan ağustosun ardından iyi haberler oldu.”

“Onun kazası ile birlikte bir çok belirsizlikler çıktı ve ne yazıkki Michael Schumacher’i aracımızda görmek istememize rağmen fiziksel olarak sorun yaşadı. Ancak adım adım her şey yoluna giriyor. Galibiyet en iyi ilaçtı.” dedi.


Yorumlar

  1. Eh bide İtalya GP'i öncesi olmuş olması ve Monza'da Ferrari'de bir İtalyan pilotun yarışacak olması tifosiler için anlatılamaz bir sevinç olsa gerek.Üstüne üstelik Fisico bir de podyum başarısı elde edebilirse bakın siz olaya…

  2. Fisichella için tarihinin ve kariyerinin en mutlu ve anlamlı anı olmalı bu hayırlı uğurlu olsun hem Ferrari camiyasına hemde Fisico'ya.

  3. Fisichella için tarihinin ve kariyerinin en mutlu ve anlamlı anı olmalı bu hayırlı uğurlu olsun hem Ferrari camiyasına hemde Fisico'ya.

  4. Yol geçen hanı oldu Ferrari de….

  5. Onu ulusu ve yeteneğinden dolayı seçtiğini söylemiş ama her kez biliyor bu seçimdeki yeteneğin oranını. Sonraki cümlelerinden de anlaşılıyor zaten italyan seçimi. Ben bu işin gidişatını pek anlamadım gibi ama yine Luca'nın arzuları oldu.
    Ayrıca burdaki ve diğer zamanlarda Massa hakkında ki açıklamalarına bakılmaması lazım bence. Luca böyle bir adam. Ancak bir nebze aktif transfer döneminde anlayacağız gerçek düşüncelerini. Luca'ya Massa konusunda güvenen pek az kişi olduğunu sanıyorum.

  6. Montezemolo "Felipe'nin tekrar yarışacak olması, iyileşiyor olması ve gelecek sezon başında yarışabilecek olması bizim için felaket olan ağustosun ardından iyi haberler oldu."

    hala içinde felipe'nin seneye ferrari'den gönderilebileceği düşüncesinde olanlara karşı gayet rengini belli eden bir açıklama olmuş bu başkandan. teşekkür ederiz :))

    fisico'ya da hoşgeldin diyelim. kırmızı yakışmış umarım başarılı olur kalan yarışlarda.

  7. Yavuz Balcı avatarı

    ulaş sen giydirmişsin bir kırmızı tulum zaten (:

  8. ulaş bilir avatarı

    fisichellaya kırmızı cok yakışmış inş alonsomuzda o tulumu giycek 🙂 ya 2010 ya 2011 ama mutlaka ferraride yarışcaktır

  9. kaner talay avatarı

    salih yıldız'ın yorumuna aynen katılıyorum.umarım fisiyi tüm yarışlarda birinci olur ve ferrari onu bu takıma daha önce katmadığına pişman olur.

  10. Gercekten gozlerinin ici guluyor, umarim basarili olursun Fisico.

  11. sanki hiç f1 arabasına binmemiş gibi nasıl mutlu gözlerinin içi ışıldıyor inş başarılı olur

  12. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Kırmızı yakışmış 🙂

  13. Vay be Fisichella nerden nereye mutlulugu gözlerinden okunuyo hernekadar McLarenci olsamda senin başarılı olmanı istiyorum bence bunu çoktan haketmiştin.

  14. gokhan cinar avatarı

    fisi fena pilot degil ferrari monzada iyi olursa puan alır çünkü monza da ayrı bir havayla yarısacak ama diger yarıslar ne olur bilemem.ferrari iyi olursa raikkonen bir podyum daha yapar.keske herhafta yarıs olsa hemen özlüyorum f1 i.:D

  15. salih yildiz avatarı

    Fisico yu ulusu ve yeteneği için seçmişlermiş. Kimi kandırıyorsunuz be adam yıllardır f1 de gerçekten kapasitesi var olan bir pilot ama siz ne yapıyorsunuz ancak mecbur kalınca onun farkına varıyorsunuz. Aslına bakarsanız Ferrari açısından baktığımda başarısız olmasını istesemde fisico tarafından bakınca onlara "yıllardır beni görmediğiniz için pişman oldunuzmu?" diyebilmesi içinde her yarış birinci olmasını istiyorum.

  16. hayırdır fisico hiç ferrari görmemiş giib gülüyosun 🙂 cidden kariyerinin son döneminde inanılmaz bir şey oldu onun için. gülmek hakkı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir